Op. Dr.
Preoperatif Değerlendirme
Sertleşme Sorunu Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
t.....
Böbrek taşı rahatsızlığım ile başvurduğum, Doktor ve hasta ilişkisinden ziyade arkadaş gibi yaklaşımı, detaylı bilgi vermesi ile kesinlik Tavsiye edeceğim ender rastlanan doktorlardan birisidir. Saygılar sunuyorum
ok...
Böbrek taşı ameliyatımı hocam saolsun harika bir şekilde yaptı. Ameliyat ve sonraki stent çekme operasyonunda dahi hiç bir şey hissetmeden atlattım. Kesinlikle öneriyorum. Her süreçte sürekli irtibatta kaldık. Herşeyi detaylıca anlatip uuguladi.
.i...k
Varikosel tehşisi ile başvurmuştum 1 gün içerisinde sağlığıma kavuşturdu ve 1 gün içerisinde ayağı kalkmamı sağladı hocamız ilgi yaklaşım ve dikiklik açısından çok hızlıydı. Tesekürler hocam.
i̇...̇
İdrar yolları iltihabı ve böbrekte taş, kum şüphesiyle gittim Ömer Ozan hocamın koyduğu teşhis ve uyguladığı tedavi sayesinde kurtuldum. Görüşmeler sırasındaki alakası olsun mütevazı duruşu olsun... kısacası harikaydı çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim
se...m
Senelerdir sıkıntı cektigim ve ameliyat olmaktan korktugum bir hastalikti taki hocamizi taniyana kadar gecen sene mesane boyu yüksekliği ameliyati oldum meni geri kacmadan ameliyat yapti mesane boyu yuksekligi olupta meni geri kacmasindan korkanlar korkmadan rahatlikla olabilir isinin ehli doktor Cok teşekkür ederim
z....r
Ozan Bey, intersistyel sistitimin başka bir şehirde başlatılan tedavisine Kayseri’de devam etmemi sağladı. Bu hastalığın sebebi ve tedavisi bilinmiyor. Buna rağmen, doktor beyin, bu hastalığa multidispliner yaklaşabilmesi, insülin direnci, panik atak gibi diğer sağlık sorunlarımın bu hastalığa etkisi gibi konularda bilgi sahibi olması takdire şayan ve şaşırtıcı... Literatürü takip eden, kendini geliştirmiş bir klinisyen. Çok çok teşekkür ediyorum .
mu...n
2010 yılının mayıs ayında elim bir hastalığa yakalndım. Bütün dünyam kararmıştı. Çünkü vücud uyanmıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dr. Ömer beyin yazanesine gittim. Allah ondan razı olsun.Beni 18 yaşıma geri dönderdi. Şimdi çok mutluyum. İyiki varsın Ömer hocam.
Ömer Ozan Yıldızlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Ozan Yıldızlı, Üroloji, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite, Androloji. Size Ömer Ozan Yıldızlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı.
Ömer Ozan Yıldızlı adresi nerede?Ömer Ozan Yıldızlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Ozan Yıldızlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Ozan Yıldızlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Ozan Yıldızlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Ozan Yıldızlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Ozan Yıldızlı hangi dilleri konuşuyor?Ömer Ozan Yıldızlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Ozan Yıldızlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Ozan Yıldızlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Ozan Yıldızlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Ozan Yıldızlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ömer Ozan Yıldızlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Ozan Yıldızlı hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Ozan Yıldızlı, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ömer Ozan Yıldızlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar