Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Eklem Protezleri

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Robotik Diz Cerrahisi

Medicana International İzmir Hastanesi

Opr.Dr. Ömer Selçuk Öçmen 1999 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.Uzmanlık eğitimini İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi 2.Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde 2001 - 2006 yılları arasında tamamlamıştır.

K
Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Diğer

Çok uzun zamandır yaşadığım diz ağrım vardı. Spor yaparken, otururken ve birşeyler taşırken kendini belli ediyordu . Ömer Bey ve ekibi sayesinde bu sıkıntıdam kurtuldum.

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Travma Cerrahisi

Ömer hoca sayesinde hızlı ve güzel bir tedavi süreci geçirdim klavikula eklem sorunum bitmiştir

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Mesleginin ehli iyi bir arkadas.medicanda kalca protez ameliyatimi gerceklestirdi ilgili bir doktor herkese tavsiye ederim

Ö
Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Omuz Artroskopisi

Omuz yırtığı sebebiyle,Selçuk Bey ile tanıştık.Çok başarılı bir ameliyatın ardından annemin ağrıları hızla iyileşti.Çok ilgili ve profesyonel bir doktor.Şuan fizik tedaviyle iyileşme sürecimiz devam ediyor.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Diz Protezleri

anneanneneme diz ağrıları ve diz kireçlenmesi nedeniyle diz protezi ameliyatı yapan Selçuk Öçmen'dem çok memnun kaldık sayesinde anneannemin ağrıları ve yürüyüş bozukluğu düzeldi cok teşekkür ederiz...

Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Kalça Protezi

kalça kemiğimi kırmam sonrasında başlayan endişeli sürecimi çok başarılı şekilde tamamlayan doktoruma çok teşekkürler. Güzel iletişiminiz verdiğiniz moral iyileşmeme en büyük katkı oldu.

K
Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Artroskopik Cerrahi

Ön çapraz bağ yenilenmesi için Ömer hocamın yanına gittim. Daha ilk görüşmede konuya hakim olduğunu hissederek ameliyat kararı verdik. Ameliyatı çok başarılı geçti. Sonrası süreçte hocam çok ilgiliydi. Hatta kendi cep telefonunu bile paylaştı. Gerçekten çok iyi bir doktor. Başarılarının devamını dilerim. Herkese öneririm.

Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Diz Protezleri

10.01.2022 tarihinde olduğum diz protezi ameliyatından çok memnun kaldım. Yaptığınız bu başarılı ameliyattan ,göstermiş olduğunuz güleryüz ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim . başarılı çalışmalarınızın devamını diler ,herkese tavsiye ederim.

Z
Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Diğer

Doktor Bey işinin ehli gerçekten. Sadece ilaç yazmıyor ağrılarımıza iyi gelecek egzersizler de öneriyor. Ayağımın ağrısı üzerine başvurdum. 2 günde sorunum geçti. Teşekkürler ..

Konum: Özel Ata Sağlık Hastanesi Diğer

Başka özel bir hastanede kol kırığımı yamuk kaynatmışlardı sağolsun hocam bunu fark ederek hemen müdahale etti ilgi alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim