el...m
Ömer Selim Yılmaz bey eşimi tansiyon hastası zannettiğimiz de hipoglisemi olduğunu farkedip tedavi başlatıp sağlığına kavışturan sevgili doktorumuzdurEşim tedavi sürecinde yıllardır sorun yaşadığı horlama ve mide problemlerindende kurtuldu..
ve...t
20 yıldır diyabet hastasıyım. Buna bağlı olarak böbreklerde protein atılımı nedeni ile böbrek yetmezliği ön tanısı kondu. Çok yüksek miktarda insülin kullandığım için kilo veremiyordum. Ömer bey benim ilaçlarımı düzenledi, başka ilaçlar ilave etti. Her şeyi en baştan ele aldı. Bu arada gösterdiği ilgi ve alaka gerçekten insana kendini çok iyi hissettiriyordu. Hastasına fazlaca vakit ayıran ve çok ilgili bir hekim. Sorduğum her soruya en ince ayrıntısına kadar açıklık getirdi.. Tedavisine girdiğim ilk 15 günlük süre içerisinde hemen 3 kilo verdim. Açlık ve tokluk şekerim normal düzeye geldi. İnsülin kullanım miktarım azaldı ve bu daha başlangıç ! Ömer beyin desteği ile kısa zamanda insülini bırakacağıma inanıyorum. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.
he...i
Öncesinde çeşitli hazımsızlık problemleri gibi sıkıntılarım varken, son iki ayda 3 kez çok şiddetli ağrı çektikten sonra, acil serviste soluğu aldım ve kendimi biraz toparlar toparlamaz da hemen öncesinde sadece ufak araştırma yaptığım Uzman Dr. Ömer Selim Yılmaz’dan randevu aldım. Kendisine sıkıntılarımı anlattım,, muayene sonrasında bile sıkıntımın safra kesesi olabileceğini anladı.Yapılan testler sonrasında da safra kesemde çok sayıda taş olduğu ortaya çıktı. Doğru teşhis, yapıcı açıklamalar, olumlu yaklaşımı ve doğru yönlendirmeleri sayesinde kendi çalıştğı hastanede laparoskopik cerrahi yöntemiyle ameliyatımı oldum. Ameliyatım ve sıonrasındaki süreç tam da bana anlattığı gibiydi. Böylesine sizi dinleyen, güven veren, doğru teşhis ve yönlendirme yapan, iyi bir uzman doktora denk gelebillmeme çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim.
ah...t
ilgisi, bilgisi ve alakası çok iyi olup hastalığım hakkında her şeyi anlayacağım şekilde anlattı. iyi ki varsınız.
Ömer Selim Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Selim Yılmaz, İç Hastalıkları.
Ömer Selim Yılmaz adresi nerede?Ömer Selim Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cad.Hatay İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Selim Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Selim Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Selim Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Selim Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Selim Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Selim Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ömer Selim Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları