Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Eko(Ekokardiyografi)
Geçici Kalp Pili
Holter Izlemi
Medical Park Seyhan Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapakçığı Tamiri
Koroner Anjiyogram
Koroner Anjiyoplasti
Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi
Medical Park Seyhan Hastanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Medical Park Seyhan Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Medical Park Seyhan Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
Vega
Medical Park Seyhan Hastanesi
Uzmanlık aldığı üniversite: Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi(2005-2010)
2010-2013 Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi
20132017 Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği
2017 de Hacettepe Üniversitesinde Kardiyoloji Anabilim dalında ‘Transkateter aort kapak replasmanı ve mitral kapak balon valvuloplasti’ eğitimi aldım.
Adana Şehir Hastanesi Kardiyoloji Kliğinde Doç Dr olarak görev yaptım.2023 yılından itibaren Medical Park Seyhan Hastanesi'nde hizmet veriyorum.
Koroner arter hastalıklarında stent uygulaması dışında, yapısal kalp hastalıklarına Kalp delikleri kapatılması(ASD, VSD, PDA), romatizmal mitral darlık ve aort darlığına uygulanacak girişimsel tedavi yöntemleri) ilgi ve uygulama alanımdır.
ha...e
Merhabalar, kısa mesafeli merdiven çıkma-yürüyüş ile nefes darlığı ve çabuk yorulma, nabzıda artış old. için 11 Ekim’de göğüs pol. gittim. Muayene sonrası dr akciğerde sorun olmadığını söyledi, kardiyolojiye gitmemi önerdi.Aynı gün içinde herhangi bir kardiyoloji dr sine gittim, dr sağ kalpte büyüme olduğunu söyledi.12 Ekim’de kalbimde konjenital kalp delikliği olduğunu öğrendik.Ben hayatımın şokunu yaşadım.Dr bana ameliyat olmam gerektiği söyledi.Çok korkuyordum, ne yapacağımı bilemedim, çok fazla tedirgindim.Ömer Bey’in ASD ameliyatı konusunda profesyonel olduğunu öğrendim.14 Ekim’e randevu aldım.Ömer Bey’in sakinliği, bilgisi, detaylı açıklamaları, kendine olan güveni beni inanılmaz rahatlattı.Ömer Bey kalbimdeki deliğin 3,5cm olduğunu söyledi.Delik büyük olmasına rağmen Ömer Bey’in sakinliği, bilgisi ve deneyimi bana çok güven verdi ve 17 Ekim’de ameliyatımı kasıktan girerek kapalı şekilde yaptı.Ömer Bey’e çok minnettarım.İyi ki var.Harika bir insan.KESİNLİKE TAVSİYE EDERİM.
fe...t
Merhaba, eşim rastlantı eseri kalbi delik olduğunu öğrendi.önce başka bir özel hastaneye gitmiştik.Eşim de sağlıkçı olduğu için Ömer Bey'in alanında çok başarılı olduğunu öğrendik.hiç zaman kaybetmeden Ömer Bey'e randevu aldık.Ömer Bey muayene etti.TEE'de deliğin büyük olduğunu, kalp yapısının da zayıf olduğunu, anjiyo yöntemiyle kapatılabileceğini fakat başarılı olmazsa açık kalp ameliyatı yapacaklarını söyledi. Bu yüzden çok tedirgin olduk.Hayatımızın şokunu yaşadık.Sağ olsun Ömer Bey o kadar iyi ilgilendi ve bizi bilgilendirdi ki biz Ömer Bey'e güvendiğimiz için içimiz rahatladı. Ömer Bey, anjiyo operasyonu zorlu başarılı geçtiğini iletti. Şu an 11inci gününde eşim kendisini daha sağlıklı hissediyor. Anjiyo yönteminin bir diğer avantajı olarak eşim hemen toparladı.Ömer Bey'e çok iyi bir doktor. Kendisi alanında uzman daha önce de bu ve benzeri ameliyatlar yaptığı için güvenilir bir doktor.Hastalığını hakkında sizi detaylıca bilgilendiriyor, iyi ki Ömer Bey'e rastlamışız.
ha...
Daha önce önce aort kapağım açık ameliyatla değiştirelerek yerine metal kapak konmuştu. Açık kalp ameliyatı ve sonrasında kullandığım kan sulandırıcıyı her ay düzenli kontrol ettirmek çok yorucuydu. Üstelik kan düzeyi iyi çıkmadığı için bir kez felç geçirmiştim. Anneminde kalp kapağında daralma olduğu ve açık ameliyat olması gerektiği söylendi. Yaşadığım tecrübelerden dolayı annem ve biz açık ameliyat olmasını istemedik. Dr Ömer Şen’i TAVI denilen kapalı yöntemle kapak değişimi yapılmış bir arkadaş aracılığı ile bulduk. Ömer Bey gerekli muayene ve işlemler sonrası annemin bacağından kalp kapağını değiştirdi. İşlem sonrası 2. Günde mutlu bir şekilde taburcu olduk. Dualarımız sizinle hocam, elinize sağlık.
ab...
Babama nefes darlığı ve yorgunluk şikâyeti ile yapılan muayenede kalp aort kapağında ciddi daralma ve kalp yetersizliği saptandı. Aort kapağının acilen değişmesi gerektiği, ancak kalp yetersizliği olduğu için çok riskli bir ameliyat olduğu söylendi. Araştırarak Dr Ömer Şen’i bulduk. Hocam bize çok güzel bir şekilde yapacağı TAVI işlemini anlattı. Gerekli hazırlık yapıldıktan sonra 1 saatlik bir işlemle bacak damarından kalbine aort kapağı yerleştirildi. İşlemden sonrası babam uyanık ve bacağında sadece bir dikiş vardı. Babamın nefes darlığı 1 günde geçti ve neredeyse eski haline döndü. Ömer hocam ve ekibine sonsuz minnettarız …
g...
Ömer hocaya babam için başvurduk. Iki damarı yüzde yüz tıkalıydı Ömer Şen hocamız resmen şifa oldu babamın Anjiografi işlemini yaptı ve yüzde yüz tıkalı olan damarları sanki sihirli bir değnek değmiş gibi aynı anda bir işlemde iki damarı da sorunsuz bir şekilde açtı ve hem duruşu hem mütevaziliği hem de donanımlı bir hekim olması sebebiyle kesinlikle başta biz sonra tüm hastaların şifa bulmasını istediğim için kesinlikle tavsiye ediyorum.
a...
Tanıdığımız bir doktor aracılığıyla Ömer Bey'le iletişime geçtik. Baypass önerilen damarları anjiyo ile açtı. Kalp yetmezliği (EF20), iki ana damar tıkanıklığı. Anjiyo ile 2 ana damar açılarak 3 stent takıldı. Anjiyo esnasında çok sakin olması beni de rahatlattı. Başarılı ve sorunsuzca anjiyo sonlandı. Operasyon sonrası telefonla kendisine sorduğumuz tüm soruları yanıtladı. Hastasını takip eden çok başarılı bir doktor. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e...
Son 2-3 aydır baldır ağrılarım nedeniyle yürüyemiyordum. Parmak uçlarımda morarmalar başlamıştı. Dahiliye doktoruna gittiğimde uzun süredir seker hastası olduğum için bacak damarlarım tıkalı olduğu söylendi. Bir tanıdığım vasıtasıyla Ömer Bey'in bacak damar tıkanıklığı alanında iyi olduğunu öğrendim. Ömer Bey anjio ile bacak damarımdaki tıkanıklığı açtı. Anjio öncesi yapılacakları adım adım anlattı bana öyle bir güven verdi ki , anjioya olmaya karar verdim. Her şey ince ince düşünülmüş ayarlanmış. Bacağım ve yürümem eski haline döndü. Ekibiyle müthiş bir çalışma içindeler. Iyi ki sizi buldum tedavi olabildim umarım hayattaki tüm şansımı siz de kullanmamışımdır…
c...
Şehir Hastanesi'nde ameliyat oldum. Benim için Ömer Bey bulunmaz bir doktor, her konuda yardımcı oldu. Bende mitral darlık var, baloncuk takıldı. En beğendiğim özellikleri sorduğum bütün sorulara cevap vermesi. Benim bu zor durumumda bana terapi gerekmedi, çünkü Ömer Bey bana yardımcı oldu, güler yüzü ve anlayışıyla. Böyle bir doktoru tanıdığım için çok şanslıyım. Her zaman tavsiye ediyorum, çünkü Ömer Bey gibi doktorlar çok nadir bulunur.
ö...
Doç. Dr. Ömer Şen’e çalıştığı kurumdan ulaştım. Kalp hastalığı nedeniyle başvurdum. Uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım. Ömer hoca çok iyi bir insan ve mükemmel bir doktor. Çevreme de tavsiye ediyorum.
i̇...y
Ben mitral kalp kapağı rahatsızlığımla alakalı kendisiyle görüştüm. Ömer bey alanında bana göre uzman, çok iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum, gerek doktor hasta ilişkisi, gerek hastalık hakkında vermiş olduğu bilgiler gerçekten çok iyiydi, bu süreçte beni çok güzel yönlendirdi, tedavi şekliyle de sağlığıma kavuştum.
Ömer Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Şen, Kardiyoloji. Size Ömer Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
Ömer Şen adresi nerede?Ömer Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal, Mustafa Kemal Paşa Blv. No:15 Adana
- Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 15 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Nakit.
Ömer Şen hangi dilleri konuşuyor?Ömer Şen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Ömer Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar