ru...l
Ağır mide kanaması sebebiyle acilden Yalova devlet hastanesine giriş yaptık.eşimin kan ve tansiyon değerleri sürekli düştüğü iÇin çok da korkuyorduk.acilde görevli doktor Ömer Seven idi.bize yaklaşımı,korkularımızı anlayarak karar verme sürecimizi sakince beklemesi,özellikle nezaketi,sakinleşmemizdeki katkısı,duyarlı hali için çok duacısıyız…tekrar teşekkürler…ve yoğun bakımdaki servisteki tüm personeller gerçekten melek gibiydiler.eşim 5 gün yoğun bakımda kaldı ve bir kere yüzünü ekşiten olmadı.çok iyi ve güleryüzle idiler düye anlattı hep.yoğun bakım çalışanları herbiri cansınız…Allah ebeden razı olsun Rukiye Bal
Ömer Seven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Seven, İç Hastalıkları.
Ömer Seven adresi nerede?Ömer Seven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km Çiftlikköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Seven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Seven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Seven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Seven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Seven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Seven hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömer Seven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Kocaeli İç Hastalıkları Uzmanları