Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane
öz...e
Eşimin rahatsızliği için gittiğimiz Lapseki Devlet Hastanesinde tanıştığımız Ömer hoca nın ilgisi yaptığı işe olan saygı ve sevgisi konusundaki uzmanlığı en önemlisi hastasına verdiği güveni ben çok derinden hissettim. Bir kaza sonucu tıkanan ve 38 yıldır nefes alma güçlüğü çektiğim burnum hocamız sayesinde ameliyatla açıldı. Keşke Ömer hoca ile daha önce tanışma fırsatı bulsaydım.
Lapseki’de yaşayanlar için büyük bir şans. KBB. Konusunda rahatsızlığı olan gönül rahatlığı ile hocamıza gidebilir.
t....k
Tecrübeli, ilgili çok samimi Ömer bey geniz eti ameliyatı çok başarılı oldu elinize emeğinize sağlık Hocam
l....a
Güler yüzle karşılaması, derdimi ilgiyle dinleyip, detaylı muayene ederek bilgilendirmesi, muayene sırasında sanırım hastayı rahatlamak amaçlı sohbet etmesi, yazdığı ilaçları detaylı şekilde anlatması beni ziyadesiyle memnun etmiştir. On gündür hiç duyamıyordum, kulaklarımı temizledi, tekrar işitmeye başladım. Kendisine teşekkür ediyorum.
li...n
Baş dönmesi sebebiyle tavsiye üzerine gittigim doktoruma buradan cok teşekkür ediyorum. Sayenizde sikayetlerimden kurtuldum.
mn...s
Cok guler yuzlu ve cok ilgili bir doktor..Gercekten alaninda uzman ve guven veriyor..muayene de gosterdigi ilgiyi kontrolde de gosterdi.ben cok memnun kaldim.
Kesinlikle tavsiye ediyorum..
sa...v
Memleketimizin yetişmiş yüksek seciyeli doktoru.
Ömer Süha Vardareli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Süha Vardareli, Kulak Burun Boğaz.
Ömer Süha Vardareli adresi nerede?Ömer Süha Vardareli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul Kağıthane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Süha Vardareli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Süha Vardareli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Süha Vardareli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Süha Vardareli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Süha Vardareli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Süha Vardareli hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ömer Süha Vardareli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları