Abdominal Ultrasonografi

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Enjeksiyon Im

Enjeksiyon Iv

Konum: Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi BÖBREKTE PROTEİN KAÇAĞI

Yaklaşık olarak 1 yıldır protein kaçağı tedavisi görmekteydim. Sayın Hocam Ömer Toprak beyefendiyi medyadan takip etmiştim. Bilgisi ve efendiliği hoşuma gittiğinden muayene olmaya karar verdim. Kendisine muayene olduğumda benim dikkatimi çeken şey; sıradan, çok samimi, hoşgörülü ve mütevazı oluşu ile tam bir Anadolu yiğidi gibiydi. Hastasına bir psikolog nazarında bakarak, insanın iç dünyasına girebilmek gibi bir meziyete sahiptir. Kendisine bu engin tıp bilgisi ve adam gibi adam oluşu nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Allah kendisine, sağlık, mutluluk ve başarılar versin...

Konum: Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi

Kendini ilme bilime ve İnsanlığa adamış, Ülkenin Kıymetli Şahsiyetlerinden değerli Hocamız Doç. Dr. ÖMER TOPRAK'a Sonsuz şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. Doç Dr. Ömer TOPRAK Hocamız Sayesinde, Kronik Böbrek hastası olan annem Rehabilite edilip, yasam kalitesi yükseltildi ve en önemlisi diyalizden kurtuldu. Sizi tüm kalbimizde Selamlıyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Konum: Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kronik böbrek yetmezliği

Eşime 2014yılında KBY tanısı konuldu. Yaşadığımız şehirde iki hastanede nefroloji bölümü var. Her ikisinede gittik. Henüz yaşı çok genç olmasına rağmen bize enfazla 10yıl bu böbrekle yasar dediler. Sonrası ya nakil ya diyaliz. Sorduğumuz soruların çoğuna cevap alamadık. İlaç dozları gün geçtikçe yükseldi. Günlük 20tane hap alması gerekiyordu. İlaçları içtikçe halsiz bitkin sürekli sinirli bi hal aldı okadar zor günlerdiki evliliğimizi bitirmeyi bile düşündüm. Sonra bi yakınımızdan hocamın adını duyduk. Umutsuzca gitti eşim balıkesire cagresi nakil diye ama biz çok mutlu döndük aldığı ilaçların dozunu düzenledi ve bize doğru beslenirse ömür boyu diyaliz ve nakile ihtiyacı olmayacağını söyledi.Dediklerini aynen uyguluyoruz. Eşimde bizde mutluyuz. Keşke böbrek hastalığının tek tedavisinin diyaliz olmadığını anlatacak başka drlarda olsa. Hastaya insan gibi yaklaşıp anlayacağı şekilde anlatıp sabırla tüm sorularımızı dinletip yanıtladığı için çok teşekkürler.

İnsan sağlığında bile parayla oyunlar oynandığı ve böbrek sorunu yaşayan herkese ''diyaliz'' ile tedavi yöntemi sunan bir ülkede bir zamanda böyle bir doktorun olduğunu bilmek insana yine de şanslı olduğunu düşündürüyor. Ömer Toprak ile bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık ve bir umut diyerek babamın böbrek rahatsızlığı için Balıkesir e gittik bir haftalık tedavi sonucu ilk önce haftada üç kez girilen diyaliz bir güne düşürüldü daha sonra tamamen ortadan kalktı.Üç sene diyalize giren babam şu an diyalize girmiyor ve ilaçla tedavisini sürdürüyor. Şu an diğer nefrologlardan umudum yok ama umarım yeni yetişenler de sizin gibi önceliğini para değil de insan sağlığı, insanlara kaliteli hizmet olarak belirler.

L

Doktorluğunu, ülkemizde eksik olan "KORUYUCU TIP " konusunda bu kadar başarıyla sürdüren bir ikinci meslekdaşı var mıdır, bilemiyorum...Bugün, her ayın ilk perşembesi yaptığı böbrek hastaları ve yakınları için bilgilendirme toplantısına katıldık eşimle. Bütün hasta ve yakınlarının kolayca anlayabileceği ve görsellerle desteklenen konferansla böbrek ve hastalıkları konusunda her şeyi öğrendik...Tevazuu, bilim ve aklın yanında inancıyla da hayranlık uyandırdı...Mesleğine, öğrencilerine ve hastalarına adanmış bir güzel örnek Sayın Ömer Toprak...Onu dinlerken, Prof.Dr. Türkan Saylan'ın erkek modeli diye düşündüm...Yüreğine sağlık....

R

Balıkesir bölgesi için bulunmaz bir şans rabbim böyle deneyimli bilgili hekimlerimizi korusun ömer toprak hocama sağlıklı bir yaşam ve çalışma hayatında başarılarının daim olmasını diliyorum.

Ş

Yaklaşık üç yıldır doktor ömer toprağın tedavisindeyım birçok doktora gitmeme rağmen bir çözüm bulamadık ömer beye giydiğim güne şükürler olsun bitdi denilen bobregim onun sayesinde çalışıyor allah razı olsun şevket sarıçam

Bundan 6,7 yıl kadar önce annemde böbrek yetmezliği nedeniyle acil olarak devlet hastanesine yatırmıştık o gün tesadüfen ömer toprak nöbetçiymiş,hemen müdahele etti,böbreğini kurtarmak için çok uğraştı.Annemin sonunda diyalize bağlanması gerektiğini söyledi.Annemin koluna katater takılması için izmire gittik.beni özelden arayıp gelişmelri sordu,çıkan sorunla ilgili doktorla temasa geçti.Bir doktorun hastasıyla bu kadar birebir ilgilenmesi,çabalamsı ....Allah razı olsun ne diyebilirim böyle ikinci bir doktora daha rastlamadım.Annem sadece 7 ay diyalize girdi.böbrekleri doktorumuz sayesinde kurtuldu.şu an annem iyi .çok hastalığı olduğu için biraz fazla ilaç aldında hemen değerleri yükseliyor ama buna dikkat ederek yaşatışını sürdürüyor.Ömer bey tekrar çok teşekkür ediyorum annem adına.Annemin adı Fadime sevinç .

Z

Balıkesir ilinde araştırma hastahanesinin açilması çok olumlu ve sağlık açısından çok çok önemli. Ayrıca Prof.Cem GÜLER gibi işinin ehli Profösörlerin'de olması hastaları ço menmun ettiğinden hasthaneyi sağlık açısından çekim merkezi haline getirdi.Başarıları devamını dilerim.

Ömer beyle doğum sonrası tanıştım.Ben kendimi bilmez haldeyken beni iyileştiren,benim hayata tekrar dönmeme sebeb olan bu yüzden ona ne kadar teşerkkür etsem azdır.