Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
ta...l
Beyin kanaması geçirmiş biri olarak uzman doktor görüşü almak için gittiğim muayene esnasında lakayit bir davranışla muayene süresince oturduğu yerden kalkmadan bir elinde telefonla görüşme yapıyor, bir yandan bilgisayarla MR'a bakmaya çalışıyor. Durumum hakkında bilgi almak için sorduğum soruyu bile cevaplamaya tenezzül etmeden reçeteyi elimize verip göndermeye çalıştı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
er...s
Yıllar sonra bir devlet hastanesine bugün kendisine muayene olmaya gittim. Oturdugu yerden beni muayene yaptı 5 m uzağımdan.heralde vebalı olmamdan şüphelendi. 15 bilemediniz 20 saniye sürdü muayene.zaten odaya girdiğimde telefonla konuşuyordu. muayene başladıktan 20 saniye sonra tekrar telefonu çaldı ve telefon görüşmesine devam etti. telefonla görüşmesi arasında sereterine MR yaz dedi.sekreteride bir kağıda MR yazıp çıkabilirsiniz gibisinden elime uzattı ve daha ne oldugunu anlamadan kendimi odanın dışında buldum.Ve anladım ki aradan değil 10, 50 yıl geçsede benim güzel devletimin hastenelerinde değişen bişe olmayacak.her ne kadar süslü püslü göz boyayan hastanelerimiz yapılsada. 13.09.2011
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ömer Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Yıldız, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ömer Yıldız adresi nerede?Ömer Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları