Ozon Terapi Randevusu
Yüz Dolgusu
Çatlak Tedavisi
İple Yüz Germe
m....f
Ömür Hanım güler yüzlü ve ilgili bir hekim. Gereksiz işlemden kaçındığını ve işinde başarılı olduğunu soyleyebilirim. Botoks için gitmiştim ve tam olarak beklediğim sonucu aldım. İşlem öncesinde ve sonrasında yeterince bilgilendirme yaptı ve işlemin takip ve kontrolü ile de oldukca ilgiliydi.
e....o
Güler yüzlü pozitif çözümcü yaklaşımıyla vazgeçilmez bir hekim benim için.ilgili yaklaşımı harika.botoks ve mezoterapi yaptırıyorum düzenli olarak.o kadar memnun ve mutlu ayrılıyorum ki bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim kendisini.sizlerde gönül rahatlığıyla kendinizi Ömür hanımın becerikli deneyimli ellerine teslim edebilirsiniz.ilk görüşmede neye ihtiyaciniz olduğunu belirleyip gerekli açıklamaları yapıp kararı size bırakır.kontrol randevusu ayarlar.her zaman randevularina sadıktır.randevudan önce hatırlatma mesajı gönderir.daha ne olsun diyorum
se...
Ömür Hanıma ilk defa botox için gittiğimde eski bir dostu karşılar gibi samimi karşıladı. Bendeki muhteşem değişikliği ise arkadaşlarım çok beğendi. Gerçekten yüzüme yapılan işlem çok başarılı olmuştu. Kendinizi güvenli ellere teslim edecekseniz doğru adrestesiniz.
h....b
Ömür hanım hem ilgili hem de işinde uzman bir doktor. Baby botoks işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.
şu...y
Ömür hanım öncelikle güler yüzü ile samimi ve hastalarına özenli davranan çok iyi bir uzmandır. Bir çok işlem yaptırdım ve hepsinden ayrı ayrı memnuniyet sağladım. Kullandığı ürünler kaliteli olmakla birlikte yaptığı işlemler uzun süre kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. En önemlisi ise dürüst ve cildimize uygun işlemlerin olup olmayacağı hakkında doğru bilgilendirmeler yapan şahane bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doğru adres Ömür DALGIÇ KARA. Güvenle kendinizi teslim edebilirsiniz
k....p
Ömür hanım çok güler yüzlü, detaycı ve bilgili bir hekim. Kendisine botoks ve doldu için gittim. Çok doğal bir görüntü olduk. Her aşamada sizi takip eden ve asla gerksiz işlem yapmayan bir hekim. Tereddütsüz gidebilir ve güzelliğinize güüzellik katabilirsiniz.
g.....
Hayatımda gördüğüm en tatlı hekim kendisi.Tatlı dili,güler yüzü,kuş gibi hafif eliyle kalbimi fethetti.Yaptığı işlemler ise dillere destan.Botox ve gözaltı mezoterapi işlemleri yaptık.Çok memnun kaldım.İyiki tanımışım dediğim nadir insanlardan doktor hanım.Bundan sonra beraberiz
g....y
Güler yüzlü, nazik ve her aşamayı anlatan biri Dr.Ömür hanım.Ayrıca uygulaması çok başarılı .Mezoterapi , botox ve Aqua lifting yaptırdım.Çok memnun kaldım.Tereddütsüz gidip güzelleşebilirsiniz.
a…...a
İyi ki tanımışım doktor hanımı. Yüz ve gözaltı mezoterapisi yaptırdım. Etkisini çok kısa sürede gördüm. En az beş yaş gençleştiğimi söyledi çocuklarım. Çok çok memnunum mutlaka devam ettiricem. Doktor hanım ve yardımcısı son derece güler yüzlü, Yapılacak işlemleri çok net anlatıyorlar. Muayenehane çok güzel ve çok hijyenik
ku...n
Ömür hanıma botoks yaptırdım bugün de kontrol seansım vardı. Çok araştırarak gitmiştim iyi ki de gitmişim. Ömür hanımı önceden tanıyormuşsunuz gibi hissedersiniz Hijyenik ve güleryüzlü ortam hiç düşünmeden gidebilirsiniz.
Ömür Dalgıç Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömür Dalgıç Kara, Aile Hekimliği, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Ömür Dalgıç Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Ozon Terapi Randevusu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi.
Ömür Dalgıç Kara adresi nerede?Ömür Dalgıç Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Donanmacı Mah.Yalı Cad.No:276 D:6 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömür Dalgıç Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömür Dalgıç Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömür Dalgıç Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömür Dalgıç Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ömür Dalgıç Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömür Dalgıç Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömür Dalgıç Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ömür Dalgıç Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Aile Hekimleri