Aferez
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Kemik Iliği Biyopsisi
Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet
Lenfaferez
Lökoferez
Mezenkimal Kök Hücre
Splenektomi
Terapötik Aferez
c....ö
C.Ö. Bende Ömür hocama ilik nakli oldum oldukça başarılı geçti Hastalarıyla çok yakından iligileniyor haftanın her günü kontrole geliyor hastane çalışanları mükemmel allah hepsinden razı olsun
p....n
Yıllık check-up sonucumda hematoloğa gitmem söylendi ve internetten Memorial hastanesini tercih ettim ve ilk biopsimi kendisi yaptı aml akut lösemi olduğum söylendi o günden sonra ilik naklide dahil 6 ay hastanede yattım.Mükemmel bir ekibe sahipler hastalarını birgün olsun ihmal ettiğine tanık olmadım şahane bir dr ve teşhisleri mükemmel gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz .İyiki varlar.
Ömür Kayıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömür Kayıkçı, Hematoloji. Size Ömür Kayıkçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kemik Iliği Biyopsisi, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Lökoferez, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Terapötik Aferez, Lenfaferez, Aferez, Splenektomi, Mezenkimal Kök Hücre.
Ömür Kayıkçı adresi nerede?Ömür Kayıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömür Kayıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömür Kayıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömür Kayıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömür Kayıkçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömür Kayıkçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömür Kayıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömür Kayıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömür Kayıkçı hangi sigortaları kabul ediyor?Ömür Kayıkçı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.