Lisans bittiğinde, Klinik Psikoloji ve Psikoloji yüksek lisans programlarına aynı anda başladı. Klinik Psikoloji'yi “Borderline Kişilik Bozukluğunda Şema Terapi Uygulamaları” adlı projesiyle tamamlayıp “Klinik Psikolog” oldu. İkinci yüksek lisansında “Yetişkin Bireylerde Babaya Bağlanma Düzeyleri ile Anksiyete ve Obsesif İnanışlar Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi” adlı tezini yazarak “Psikoloji Uzmanı” oldu.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Hipnoz ve Hipnoterapi, Şema Terapisi, EMDR Terapisi, Çift Terapisi ve Cinsel Terapiyi alanında ileri gelen klinisyenlerden öğrendi. Yaşayan en büyük psikanaliz ustalarından Otto F. Kernberg’ten psikodinamik psikoterapi eğitimi aldı. Dünya Psiko-Onkoloji Birliği(IPOS) onaylı Psiko-Onkoloji ve T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı Hipnoz Uygulayıcı sertifikalarına sahiptir.
Kliniklerde panik atak, anksiyete bozuklukları ile çalışırken bu hasta grubunun geleneksel psikoterapi yaklaşımlarına ve klasik ilaç tedavilerine birbirinden çok farklı şekillerde yanıt verdiklerini gördü ve bu alana yöneldi. Türkiye’de anksiyete tedavilerine yıllarını vermiş psikiyatrist ve psikolog klinisyenlerle ortak çalışmalar yaptı, birlikte tedavi protokolleri geliştirdi. Deneyim kazandıkça tek bir terapi yaklaşımının anksiyete tedavisinde işe yaramadığını düşündü ve kendi yaklaşımını geliştirdi. Her bireyin birbirine benzeyen ancak farklı olan kişilik yapısına, yani “biricikliğine” odaklandı ve bundan yola çıkarak kişiye özel bir psikolojik destek programı oluşturuyor. Kendisine başvuran bireylerin en yüksek fayda alarak hayatlarına daha kaliteli bir şekilde devam etmelerini amaçlıyor.
Sivil toplum kuruluşları ile aktif çalışmalar içerisinde olan Ömürcan Bozkuş Türk Psikologlar Derneğinde 3 yıl denetleme kurulu üyesi olarak görev almıştır. Şuan “Psiko-Onkoloji Derneği”, “Havacılık ve Uzay Psikolojisi Derneği” ve “Panik Atak Anksiyete Dostları Derneği”nde yönetim kurulu üyesidir. Bunların yanı sıra uzmanlara ve hastalara yönelik psikoloji eğitimleri vermektedir. Ayrıca terapist adayı psikologlara süpervizörlük yapmaktadır.
Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Ardıç Sk. 2-3 (Afet Koordinasyon Merkezi Yanı), İstanbul
EMDR Terapi
Hipnoz
Şema Terapi
Uzm. Psk. Ömürcan Bozkuş
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Bilişsel Regresif Hipnoterapi
Boşanma Danışmanlığı
Bütüncül Psikoterapi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Destekleyici Psikoterapi
Uzm. Psk. Ömürcan Bozkuş
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
oz....
Merhaba, ömür hocayla bugün tanıştık. İlk randevumu olumlu bir izlenimle ve rahatlamış bir şekilde bitirdiğimi düşünüyorum. Bu sefer mis gibi iyileşebileceğimi hissediyorum. Tekrar yazacağım.
b....ş
Ömürcan beyden randevu almadan önce kendimi çok kötü hissediyordum, psikolojik problemlerim çok artmıştı. Yoğun ilgisi ve profesyonelliği ciddi anlamda beni iyileştirdi. Kendisine çok teşekkür ederim.
b....a
Panik atak için başladığım ilk zamanlarda gerçekten dipretken şuan olaylara ve yaşadıklarıma karşı farklı bir bakış açısı kazandırdığı için Ömür Hocaya çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
a....p
Ömürcan Bey'e stresle başa çıkabilmek için gitmek istedim şimdilik ilk seansımızı tamamladık gayet memnun ayrıldım ilgisine teşekkürler.
y.....
Ömürcan hocaya anksiyete/panik atak için başvurdum. Terapi süreci boyunca zorlandığım zamanlarda bile hep orada olduğunu hissettim. Kendisi çok kibar ve anlayışlı bir insan ve etik ilkelere bağlı kalarak, titizlikle çalışıyor. Söylediği her şeyi detaylıca düşünüp hayatıma uygulamaya çalıştım ve böylece çok yol katettik. Kendisine ilk başvurduğum zamana kıyasla kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bu nedenle kendisi tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim bir uzman, işini çok iyi yapan biri.
i̇...s
Ailevi sorunlardan dolayı tavsiye üzerine geldim ilgiliydi çok yardımcı oldu şimdi daha iyi hissediyorum ilgisinden dolayı Ömürcan Bey e çok teşekkür ederim.
m....ö
Kaç seans yaptık hatırlamıyorum 3 aydır gidiyorum, ilk gittiğimde iş hayatımdaki kaygılarımı yenemiyordum, şimdi kaygılarım azaldı gerçekten o kadar büyük yol almışım ki geriye baktığımda kaygılarımın anlamsızlığını daha yeni yeni görebiliyorum, dürüst, güvenilir açık sözlü, bilimci ama aynı zamanda insancıl biri. Kendisine sonsuz teşekkür ederim...
Kız arkadaşımla 7 yıllık ilişkimizde bazı donemler kırılma noktaları yaşıyorduk. Birbirimizi nekadar sevsekde aşamadığımız sorunlarımız vardı. Görüşmelerimiz sayesinde çoğu sorunu geride bıraktık ve seanslarımızdan mutlu bir şekilde ayrıldık. Biz ömür hocayla görüşmelerimizden çok memnun kaldık. Bizimle bir arkadaşımızmış gibi yakından ilgilendi ve bizi gerçekten anladığını hissettirdi. Ona her şey için teşekkür ediyoruz.
18 yaşındayken evlendim evliliğin ilk haftası çok şiddetli kalp çarpıntısı oluyodu. karımla birlikte olamıyoduk 2 yıl sonra iyi bi pskiyatıra gittik çok şükür sayesinde çocuk sahibi olduk. Üzeirnden yedi sene geçti aynı sıkıntılar yine başladı bu sefer doktorum ilaçla beraber terapiyi önerdi ömür beye gönderdi tam hatırlamıyorum ne zaman gittiğimi pandemi ortasıydı galiba o gün bugün bakış açım herşeyim değişti. Ömür beyden çok memnunum doktoruma da teşekkürlerimi ilettim iş yerimde psikolğa ihtiyacı olan herkese ömür beyi önerdim. aileme ve bana verdiği destekler için çok teşekkür ediyorım.
Sayın Ömürcan beye çok minnettarım. Çok fazla psikolog gezdim ve en sonunda Ömürcan beyle yollarımız kesişti , bazı korkularım kaygılarım ve endişelerimi birlikte yendik, normalize ettik. Kendisine çok saygı duyuyorum. Samimi ve çok içten birisi
Ömürcan Bozkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömürcan Bozkuş, Psikoloji. Size Ömürcan Bozkuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi.
Ömürcan Bozkuş adresi nerede?Ömürcan Bozkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Ardıç Sk. 2-3 (Afet Koordinasyon Merkezi Yanı) İstanbul
- Teşvikiye Mh, Valikonağı Cd, Lalezar Apt, No:68 Kat:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömürcan Bozkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömürcan Bozkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömürcan Bozkuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömürcan Bozkuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ömürcan Bozkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömürcan Bozkuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömürcan Bozkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömürcan Bozkuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ömürcan Bozkuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömürcan Bozkuş hangi sigortaları kabul ediyor?Ömürcan Bozkuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu