Geçen hafta kanal tedavimi yaptı. İşlem sırasında hiç ağrı duymadım. Ağrım geçti ve kendisinden çok memnun kaldım.
m....a
Siddetli dis agrisindan gittim dis tasi temizligi ile agrim gecti. Dizilerdeki radikal teshisler gibi once cok inanmasamda ogleden sonra ignesiz ilacsiz yeniden dogmus gibi oldum. Buradan tesekkur ederim. Ilgi alaka ve mutevaziligi de takdire şayan.
ev...n
ilgi ve alakalı hastasıyla ilgilenen biri. Onay YÖRÜKER naçizane dişçilerden biri çok çok Memnun kaldım kendisinden
he...i
Hastasını dinlemeyi bilen çok nazik esprili ve işinin ehli başarılı bir uzman. Herkese tavsiye ediyorum ben çok memnunum tekrar diş problemim olduğunda hiç düşünmeden Onay Yörüker derim.
Onay Yörüker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onay Yörüker, Diş Hekimi.
Onay Yörüker adresi nerede?Onay Yörüker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Merkez Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onay Yörüker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onay Yörüker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onay Yörüker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onay Yörüker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onay Yörüker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onay Yörüker hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Onay Yörüker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.