Uzm. Kl. Psk. Öncü Deniz Aydın

İzmir 1 adres

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

İzmir Öz Psikoloji
Kültür mahallesi 1438 sokak no:2 daire:6 Yapı Ören apartmanı Alsancak/Konak/İzmir, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Merhabalar ben Klinik Psikolog Öncü Deniz Aydın. Yaşar Üniversitesi Psikoloji (%100 İngilizce) bölümü onur öğrencisi mezunuyum. İstanbul Arel Üniversitesi'nde de Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ekollerini, danışanlarımın ihtiyaçlarına uygun şekilde eklektik bir yaklaşımla bir araya getiriyorum.
Bireylerin içsel kaynaklarını güçlendirmeyi ve onları kendi çözümlerini keşfetmeye teşvik etmeyi hedefliyorum.
Herkesin farklı ve özgün bir hikayesi olduğuna inanarak, bireysel farkındalıklarınızı keşfetmenize ve hayatınıza uyumlu bir denge kurmanıza destek olmaktan mutluluk duyarım.
Detaylı bilgi ve/veya randevu için benimle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmak ve birlikte çalışmak benim için memnuniyet kaynağıdır.
Saygılarımla,
Klinik Psikolog Öncü Deniz Aydın

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Öncü Deniz Aydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle