Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

Merhabalar ben Klinik Psikolog Öncü Deniz Aydın. Yaşar Üniversitesi Psikoloji (%100 İngilizce) bölümü onur öğrencisi mezunuyum. İstanbul Arel Üniversitesi'nde de Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ekollerini, danışanlarımın ihtiyaçlarına uygun şekilde eklektik bir yaklaşımla bir araya getiriyorum.
Bireylerin içsel kaynaklarını güçlendirmeyi ve onları kendi çözümlerini keşfetmeye teşvik etmeyi hedefliyorum.
Herkesin farklı ve özgün bir hikayesi olduğuna inanarak, bireysel farkındalıklarınızı keşfetmenize ve hayatınıza uyumlu bir denge kurmanıza destek olmaktan mutluluk duyarım.
Detaylı bilgi ve/veya randevu için benimle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmak ve birlikte çalışmak benim için memnuniyet kaynağıdır.
Saygılarımla,
Klinik Psikolog Öncü Deniz Aydın

İzmir Öz Psikoloji
Kültür mahallesi 1438 sokak no:2 daire:6 Yapı Ören apartmanı Alsancak/Konak/İzmir, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +41 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Kültür mahallesi 1438 sokak no:2 daire:6 Yapı Ören apartmanı Alsancak/Konak/İzmir, İzmir

Y
Randevu doğrulandı
Konum: İzmir Öz Psikoloji Psikoloji Randevusu

Tek kelime ile harika! diyorum beni bu kadar iyi anlayıp düşüncelerimin ve konuştuklarımın en uç noktalarından, hiç aklıma gelmeyen fikirleri benim aklımda canlandıran birisi, seans sonu çıkarken kendimi aşırı şekilde hafiflemiş hissettim ve böyle birisini bulduğum için aşırı şanslı hissediyorum. kendisinin bilgisi ve yaklaşımı çok iyi hissettiriyor kendisini tanıdığım için çok mutluyum.

Ş
Randevu doğrulandı
Konum: İzmir Öz Psikoloji Randevu

Öncü hanımla terapiye başladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bir süredir kendimle ilgili kafamda aşamadığım düşünceler vardı ve bu düşünceler hayatımı çok etkiliyordu. Onunla konuştuğumda kendimi gerçekten rahatlamış ve hafiflemiş hissettim. Bana yaklaşımı, anlayışlı oluşu, yargılamadan dinlemesi ve bana uyguladığı yöntemler kendimi yeniden tanımamı sağladı, daha farklı bakabilmeyi öğretti. Öncü hanımın ilgisi, bilgisi gerçekten kendimi güvende hissettirdi. Seanslarıma devam edeceğim ve gelişimimi merakla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim.

Uzmanıma uygulama üzerinden ulaştım. Kendi içinde halledemediğim bazı durumlar vardı. Uzun süredir depresyon içerisindeydim. Bunu çözmem konusunda yardımcı oldu. Çevreme tabii ki de tavsiye ederim. Çok güler yüzlü ve tatlı bir insan. Kendimi gergin hissetmiyordum onunla konuşurken.

Çok teşekkür ederim.

Öncü hanım ile hayatımın çok karmaşık ve yaşadığım şeylerin içerisinden çıkamadığım bir sürecinde uygulama üzerinden tanıştım.
Sakinliği, açık görüşlülüğü ve profesyonel yaklaşımı ile kendimi hiç yargılanmış hissetmedim. Kendimi açtım, haftada 1-2 kez görüşüyorduk ve o haftada konuştuğumuz 2 saat bana gerçekten çok iyi geliyordu. Kendi başıma çözüm bulamadığım her şeyi birer birer geçmişte yaşadığım ve üstüme travma kalan olaylardan başlayarak açtık. İlerleme kat ettik ve çok daha iyi olduk. Hala kendimi ne zaman içinden çıkamadığım birçok düşünme durumunda bulsam, Öncü hanımın söylediklerini uyguluyorum. İşe yarıyor.

Çok teşekkür ederim.

Öncü hanıma uygulama üzerinden ulaştım. Hayatımda ne kadar başarılı olsam da özgüvensiz ve yetersiz hissediyordum. Sınır koymakta çok zorlanıyordum. Kendimi sevemiyordum. Çevremde çok daha büyük sorunları olan insanlarla çevrili olduğum için hep erteliyordum. İyi ki üzerine gitmişim. Öncü hanımla yaklaşık 8-9 seans gerçekleştirdik. Bu süreçte gelişimimde bana çok fazla katkısı oldu. Hala çevremde tanıdıklarıma tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim.

Öncü Hanım ile yaklaşık 1 sene önce tanıştım. Bir arkadaşımdan psikolog olduğunu öğrendim. Çok bunalmış ve kendimi tam anlayamadığım bir dönemde karşıma çıktı ve o kadar iyi gelmişti ki birçok sorunlarımı paylaştım. Her görüşmemizi sabırsızlıkla bekledim. Kendimi toparlamamda çok fazla yardımı oldu. Muhteşem önerilerde bulunarak her sürecimi destekledi. Çoğu zaman ağladım, hep beni sakinleştirmenin yolunu buldu. Öncü Hanım çok farklı bir şekilde yaklaştı, ne sorunum varsa hiç yargılamadı, hep destek ve çözüm odaklı oldu. Onun sayesinde birçok düşüncelerim değişti. Çevremde hep tavsiye ettim kendisini.

T

Deniz Hanım'la bir internet sitesi aracılığıyla tanıştık ve seanslarımızı online olarak gerçekleştirdik. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyordum, çok içime kapanmıştım ve duygularımı görmezden gelmeye çalışıyordum ancak kendilerini hissettiriyorlardı. Deniz Hanım duygularımla ve otomatik düşüncelerimle yüzleşmeyi ve çok daha önemlisi onları nasıl yönetebileceğimi, nasıl olumluya çevirebileceğimi bana gösterdi. Bunu yapamadığım anlarda da her zaman yanımda oldu ve bana yön göstermeye devam etti. Kesinlikle çok anlayışlı ve alanında yetkin bir psikolog kendisi. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim.

Deniz Hanım'la uygulama üzerinden psikolog arayışım vardı. O şekilde buldum, tanıştık, ön görüşme yaptık. Enerjisi ve çok iyi bir dinleyici olduğunu fark ettim ve seanslara başladık. 3 ay devam ettik. Psikoloğa başlama sebebim insanlara karşı güvensizlik ve hayatımdaki özel olaylar. Deniz Hanım'dan çok memnundum, bu süreci çok sağlıklı bir şekilde atlattık ve terapiye artık ihtiyacımın olmadığını düşündüğüm için bıraktım. Kendisi çok tatlı, saygılı ve işini çok iyi yapan bir insan. Yolu daima açık olsun. Terapi almak isteyen ve düşünen birileri varsa bence kesinlikle Deniz Hanım'ı tavsiye ederim.