Sahil, İzmit Yalova Yolu No:81, Yalova

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Genel Cerrahi Randevusu

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi +19 daha fazla

Gastrik Bypass

Gastroskopi

Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Genel Cerrahi Randevusu

Tıp fakültesi 2006-2012 Yüzüncü Yıl Üniversitesi tıp fakültesi
2012-2012 istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi(çapa)
Uzmanlık 2013-2018 istanbul eğitim ve araştırma hastanesi

Konum: başka bir yer Diğer

ayatımın dönüm noktası ve kurtarıcısı oldu Önder hocam. 27 yaşında 140 kilo iken tam tamına 5. Ayın bitti ve şu anda 78 kiloyum. Çocukluğumdan bu yana hatırladığım en zayıf halimdeyim. Hocama minnettarım. İyiki yollarımız karşılaşmış, gençliğimi hissediyorum. Kadınlığımı hissediyorum. Bir genç kadın gibi istediğim her şeyi giyiyor ve kendime yakıştırıyorum. İyiki varsınız hocam

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Bu yıl şubat ayının başında Önder bey Yalova Aktif Hastanesinde mide küçültme ameliyatımı yaptı. Ameliyat ve hastane sürecimde hastane çalışanları ve kendisinin ilgisi son derece iyiydi. Şuanda 30 kilo verdim ve gayet sağlıklıyım, ameliyat sonrası süreçte de ekibi takip ediyor ve istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. İşini son derece titiz ve sevgiyle yapan bir hekim kendisi. Çok başarılı ve çalışkan bir insan, eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız tereddüt etmeyin derim.

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Önder hocam en büyük şansım benim uzun bir süre kilo vermeye çalışma çabalarım kilo verdikten sonra üzerine aldığım 2 katı kilolar etrafımdaki insanların olumsuz söylemleri sonucunda karar verdim ameliyat olmaya fakat eşim hiç istemedi 1 yıla yakın süre ikna etmeye çalışsam da bir türlü olmadı en sonunda ön görüşme için ikna ettiğim eşimi hocamın 5 dakikalık görüşmesi sonucu ameliyat olmama ikna oldu yeni hayatımın başlangıcı Ocak ayında, 118 kilo ile girdiğim ameliyata şuan 91 kilo ile sağlığıma ve hedefime ulaşmaya devam ediyorum her konuda yanımda bana destek olan Önder hocama ve ekibi iyiki varsınız

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

4 temmuz 2023 de hayatımın dönüm noktası olan ameliyatımı oldum.önder hocamla ilk görüşmede tüm endişelerimi yok etti.Suan 10 ayımı geride bıraktım kilolarimla birlikte sadece kilo kaybim olmadı tansiyon hastasiydim artık değilim daha sağlıklı kendine güvenen hem bedensel hemde ruhsal yönden hayatimi yeniden kazandım.Bunun için Önder Akkusa ve ekibine çok minnetarim .İyiki varsınız iyiki sizsiniz

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Önder hocamla iyiki yollarımız kesismis ben ve eşim tüp mide ameliyatı olduk hiçbir zorluk çekmeden süreci geçiriyoruz çok şükür. Hocamizda herzaman her sorumuza cevap alabiliyoruz.

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Annem 23 şubatta tüp mide + safra kesesi ameliyatı oldu. İyi ki doktor bey karşımıza çıkmış yollarımız kesişmiş. Annem 131.3 kg dan şu an 106.6 kg ya düştü . Toplamda 24.7 kg verdi. İlk ameliyat olduğu günden itibaren tansiyon ilacını ve diğer kullandığı bütün ilaçları bıraktı şu an gayet iyi hiçbir problem yok. Doktor bey mükemmel bir insan ilgisi alakası süper. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Ve ilk günden itibaren kendi şahsi numarasını vererek ne zaman isterseniz bana ulaşabilirsiniz demesi de ayrı bir güzel. Tüp mide olmayı düşünen kişiler Kesinlikle Önder Bey’e gelmeliler diye düşünüyorum.

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Sn Önder Hocam hayatımdaki iyikilerin en başı.Bana hayatımı geri veren Cerrah.Her türlü diyetisyen ,klinik,zayıflama ürünleri denesemde verdiğim kg hep fazla olarak geri aldım.130 kg ile tüp mide ameliyatı oldum.7 ay içerisinde 44 kg vererek ideal kiloma ilerliyorum.Çevremde gördüğüm tüp mide ameliyatı geçirenler kadar mide bulantısı vs zorluk görmedim.Buda doktorumun bir başarısı.Sn Önder Hocam ve ekibi ameliyat öncesi ve sonrası her türlü desteği fazlasıyla verdiler.İyi ki yollarımız kesişti.Obeziteyi yenmek için adım adım..

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Tüp migde ameliyatı korktuğum bir ameliyat idi taki Önder hoca ile tanışan kadar güler yüzlülügü harika ekibi ile iyki Önder hoca...... Okdr rahatım ve iyki olmuşum diyorum ki gözünüz kapalı kendinizi Önder bey ve ekibine teslim edebilirsiniz

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Bugün tüp mide ameliyatı olalı tam 1 sene oldu ve hayatım o kadar çok değişti güzelleşti ki hem önder hocama hem ekibindeki herkese minnettarım 9. Ayımda hedef kiloma ulasmistim değerlerim herseyim çok güzel bir şekilde ilerledi sürecin bu kadar güzel gecebilecegini hiç düşünmemiştim ilk başlarda çok korkuyordum doğrusunu söylemek gerekirse ama ne zaman ihtiyacim olsa hemen imdadıma yetişen bir ekip vardı karşımda :) Allah herkesin karşısına Önder hoca ve ekibi gibi insanlar cikartsin hayatimin bu kadar guzellesmesini onlara borçluyum. İyi ki varsınız :)

Konum: Özel Aktif Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

21 şubatta tüp mide ameliyatı oldum önder hocama, korkarak bu kararı vermiştim hocamdan Allah razı olsun çok güzel ilgilendi konuştu korkularımı yenmeme vesile oldu şükür hiç bir problem yaşamadım sürecim çok güzel geçti ve sonuç eksi 19 kilo vermenin keyfini çıkartıyorum. Önder hocam ve ekibine çok minnetarım iyiki yollarımız kesişmiş iyiki varsınız