Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
s....n
Telefon numarası doğrulandı
çocuk sahibi olmamda çok büyük faydası var teşhis edilemeyen ve 2 çocuk kaybetmeme sebep olan hastalığımı teşhis etti iyiki varsınız duacıyız
bo...z
Telefon numarası doğrulandı
dr önder çelik çok ıyi bir doktor olduğu kadar cok da iyi bir insan. tam bir bilim adamı. en kötü özelliği çok çalışması. onu çok seviyoruz. eminim onu çok daha ıyı yerlerde görücez. o çok daha fazlasını hakediyor..
sr...i
Telefon numarası doğrulandı
yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum ve sizinle gurur duyuyorum başarılarınızın devamına inanıyor ve diliyorum
sr...i
MÜKEMMEL BİR DOKTOR ONU BULMAM BÜYÜK ŞANS İNŞALLAH HEP MALATYA DA KALIR
sü...i
Telefon numarası doğrulandı
Mükemmel bir doktor çok başarılı onu tanıdığım için çok şanslıyım
Önder Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Çelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Önder Çelik adresi nerede?Önder Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Battalgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Önder Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Önder Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.