mu...s
Kesinlikle Müthiş bir hekim.hocam Allah razı olsun ben sizi kıyaslayacak bir doktor şuana kadar görmedim.
de...r
geçtiğimiz ay 9 yaşındaki kızım rahatsızlanmıştı.gribal enfeksiyon belirtileri vardı ve hastanenizin acil servisine gittik.ve grip salgını yüzünden aşırı kalabalıktı.doktorların bundan dolayı ilgilenemeyeceğini düşündüm bir ara.bize sıra geldiğinde kızımla ilgilenen hekim Dr.Önder Çetin beydi.genelde acil serviste ve de o kadar yoğunlukta çok seri bir şekilde anlatırız ya ben anlatmaya başladım ama doktorunuzun beni dinleyişi,tane tane ve anlaşılır konuşması ve ne yapmamız gerektiği hususunu kızımı da ikna ederek anlatması inanılmaz hoşuma gitti.Hakikaten böyle bir hekimin hastaneniz bünyesine dahil edilmesi benim hastanenize olan bağlılığımı ve güvenimi bir kez daha tazeledi.Hastane yönetimine DR.Önder Çetin Bey ile çalışmaya başlamasından dolayı ve huzurunuzda nezaketi,bilgisi ve güven veren konuşmasından dolayı Önder Bey'e teşekkürü bir borç biliyorum.teşekkürler Farabi hastanesi,teşekkürler Önder bey,iyiki varsınız..........
Önder Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Çetin, Acil Tıp.
Önder Çetin adresi nerede?Önder Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Önder Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Önder Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Acil Tıp Doktorları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları