he...i
oğlum umutun iki ay önce sürekli intihaplanan boğaz enfeksiyonu yüzünden artık oğlum yemek yerine ilaçlarla yaşıyordu ilaç biter bitmez oğlum yine hasta tabibu bizi çok üzüyordu.sonra doktorumuz önder bey'e götürdüm ve kontrolden sonra oğlumun bademcik mikrobu artık vücuduna inmiş olduğunu hastaneye yatması gerektiğini söyleyen önder bey 5 günlük bir antibiyotik tedavi sonrası iyileşti oğlum o gündür bademcikler artık şişmiyor.dr önder bey'e çok teşekkür ederim böyle sakin hastasını dinleyen beyefendi bir doktorumuzu allahtan uzun ömürler diliyorum herkese kesinlikle tavsiye ediyorum lütfen beni dinleyin.
hu...a
MERHABA HASTA EMRE TURANIN ANNESİYİM. BENIM OĞLUMUN 2 VE 4 YAŞINDA HASTALIKLARINI BULUP TEDAVİ EDEN VE TAHLİLLERİNDEN SONUNA KADAR İLGİLENEN SAYIN İNAN'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞŞ ONUN SAYESINDE OĞLUM İYŞELECEK...
Önder İnan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder İnan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Önder İnan adresi nerede?Önder İnan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder İnan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder İnan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Önder İnan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder İnan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder İnan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder İnan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Önder İnan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla