Nakit, Kredi kartı

Esd (Sedimantasyon)

Hemaferez

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Medicana International Samsun

Dr. Önder Kaplan, Medicana İnternational Samsun'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Konum: Medicana International Samsun Randevu

Önder beyle ilk gebeliğimde tanıştım ve iyi ki tanımışım kendisini. Çok güler yüzlü hastalarını motive eden bir doktor. Şu an 3.gebeliğim yine kendisini tercih ettim. Iyi ki var.

Konum: Medicana International Samsun Normal Randevu

Bir süredir bebek istiyorduk,bir sürü doktora gittim..Fakat Önder Bey kadar ilgilisini,sıcak kanlısını ve insanı endişelerden uzak tutanını hiç görmedim.Ne zaman mesaj atsam ilgiyle cevap verdi,odasından hep motive bir şekilde çıktım.Sürecin sonunda da Önder Beyin desteğiyle bebek sahibi olacağımıza inanıyorum.

T
Konum: Medicana International Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bebeğine her baktığında binlerce şükürler ederek dua ettiğin bir doktor düşünün işte o Önder Kaplan 9 aylık zorlu bi süreçti bebeğimle benim hikayem hamileliği ilk öğrendiğimde başka bir doktorun linçlemesinden sonra tanıştık kendisiyle kapıdan içeri girer girmez verdiği enerji 9 ay boyunca hiç
Değişmedi ve giderek arttı Ponçik bir kızın olacak diye diye 9 ayı geçirdik ve birbirimize sağ Salim kavuştuk üstelik yaşadığım sezeryan doğumdan sonra herkes biz senin kadar rahat atlatmadık cümlelerini işitmeme sebep oldu sebebi yine Önder hoca kesinlikle bir doktordan çok daha fazlası mükemmel bir doktor canımız doktorumuz iyiki var her hamilenin başına gelebilecek en büyük şanş kesinlikle

Konum: Medicana International Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İletişimi çok iyi çok sıcak yaklaşıyor en ince ayrıntısına kadar herseyi anlatıyor aklında soru işareti bırakmıyor canım doktorum işini hakkı ile yapan biri gebe kalırsam tekrar canım doktorumu tercih ederim

Konum: Medicana International Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ben başka bir şehirdeyken gebeliğim başladı ve 9. haftada Samsuna taşınınca başka bir yerde ikili tarama olduktan sonra sonuçlarımı alıp Önder beye gittim çok güler yüzlü ve sıcak kanlıydı ilk gebeliğim ve tecrübesizliğime aceleciliğime rağmen bana çok sabırlı ve ilgili yaklaştı. ilk muayeneden bir gün sonra kanama geçirdim, ağlayarak gittiğimde beni yine sakinleştiren ve paniklemeden bu süreci atlatmamı sağlayan da Önder Bey oldu. istediğimde kendisine ulaştım. İşi olsa bile akşama kalsa bile mutlaka mesajlarıma cevap verdi. Ameliyatta olduğunda görüşemediğimde çıkar çıkmaz arayıp yine beni aydınlatıp sakinleştirdi. Özel hastanede olmasına rağmen gereksiz testler yaptırmaya çalışmadı. Bir çok kararı birlikte vermemizi sağladı ve fikirlerimize önem verdi. Gebeliğin sonlarına yaklaşıyorum ve doğumdan en baştan beri hep korktum. Doğumda da beni sakinleştirmesini ve aynı iyi iletişim içinde kalmamızı umuyorum .

Konum: Medicana International Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kadın hastalıklarının psikolojik etkilerini en rahat şekilde atlatmama yardımcı olan doktorum; zorlu bir miyom ameliyatını başarı ile sonuçlandırarak, sağlığıma kavuşmamı sağlamıştır. Hastalık ve tedavi süreci ile ilgili olarak ne kadar bilmem gerekiyorsa o kadar bilgilendirme yapıp, geri kalan kısmını da bir hekim olarak en profesyonel şekilde icra etmiştir. Sakinliği, güven veren yaklaşımı ve pozitif enerjisi ile zorlu süreci en rahat şekilde atlatmama vesile olan doktoruma yürekten teşekkür eder meslek hayatında başarılarının devamını dilerim.

Konum: Medicana International Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Gebeliğimi ilk öğrendiğimde Önder Beye gittim. Bana "bak bebeğin yıldız gibi parlıyor" demişti. Samsun'da misafir olduğum için Önder beyle devam edemedim ama çıtayı öyle bir yükseltmiş ki gittiğim en iyi doktorlar bile Önder beyden iyi diyemiyorum. İletişimi, güler yüzü, ses tonu, her şeyi detaylıca anlatması, bilgisi ve tecrübesiyle kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlıyor. Gebelik sürecimi Önder beyle tamamlamayı çok isterdim. Samsun çok şanslı diyorum ve Allah Önder beyin ayağına taş değdirmesin diyerek cümlelerimi tamamlıyorum :)

Ö
Konum: Medicana International Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamilelik gibi gerek hormonel ve fiziksel gerekse psikolojik olarak bir kadının en hassas olduğu döneminde anne adayına nasıl yaklaşım gösterilmesi gerektiğini çok iyi bilen 7/24 iletişim halinde olunabilen (ki hamilelik sürecinde son derece mühim) en ince ayrıntısına kadar bilgilendirmekten kaçınmayan sıcakkanlı, samimi ve bir o kadar da profesyonel bir doktor. İşini titizlikle yapıyor, hastaları ile yakından ilgileniyor, hamilelikte anne adayının kafasındaki tüm soru işaretlerini gideriyor. Her ne kadar doğumumda şehir dışında olsa da doğum sonrası sürecimde de bilgisine ve donanımına güvendiğim bir doktor.

Konum: Medicana International Samsun Diğer

Çok iyi, Okadar cana yakın içten ilgileniyor canım doktorum. Abim gibi cok seviyorum . İlk dogumum 2018de olmustu. Poyrazımı almistim elime.2ci oglumda Allah nasip ederse 2021 de doktorumla olucak. Iyi ki var canım doktorum. Siddetle tavsiye ediyorum. Okadar ilgiliki her detayina kadar bebekle ilgili her seyi cok guzel anlatiyor sen unutsanda sorucagin seyleri unutturmuyor. Cok memnunum.

Konum: Afyonkarahisar Sandıklı Devlet Hastanesi

Kendisine gittiğimde gebe olduğumdan bile haberdar değildim güzel haberi kendisinden öğrendim karşılaması ilgisi muhteşemdi güler yüzlü sorulara sabırla cevap vermesi açıklayıcı olması aradıgım hekim özelliklerindendi. Kendisine koşulsuz güvendim bilgisi uzmanlığı ise tartışılmaz tatmin etti. sonrasında 34.haftamda acil sezeryana alınmam gerekti erken doğum olduğu için oldukça gergin ve korkaktım ameliyathane de ise kendisinden güç destek almak isterdim.zaten kendisine güvenım sonsuzdu bir iki kelime yeterliydi sakinleşmem için 8ay boyunca birlikte olduğumuz doktor gibi değildi biraz tatsızdı ameliyathanedeki tutumları yinede kendinden memnunum zor bir hastaydım 8ay kahrımı çekti diyebilirim.Bir daha gebelik düşünürsem yine kendisını tercih ederim. Tabi ameliyathanede ki tatsızlıgı bir sonraki gebeligimde yaşatmayacagı sözünü alarak