Doç. Dr.
İzmir 1 adres
Folkart Towers A Blok 32. Kat, İzmir
Doç. Dr. Önder Karaaslan Muayenehanesi
2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını aldı (2005)
Aynı zamanda Ağız Yüz ve Çene Cerrahisi Uzmanı
Aynı zamanda El Cerrahisi Yan Dal uzmanlığı var
European Board Certified Surgeon (FEBOPRAS)
2014 Ocak ayından beri Doçent Dr
Yaklaşık 10yıl İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniğinde İdari ve akademik personel olarak hizmet verdi
Halen Folkart Towers'da hastalarına hizmet vermektedir.
2019 yılından itibaren kendi muayenehanesinde çalışma hayatına devam etmektedir.
g....s
Onder bey 2 ay once cene implanti ameliyatimi gerceklerstirdi. Ameliyattan once detayli olarak yapilacak islemi acikladi, isini cok iyi yapmasinin yaninda cok guleryuzlu bir ekip. Sonuc bekledigimden de guzel oldu, bakmalara doyamiyorum.
d....t
Doktorum Önder karaaslan sayesinde özgüvenim yerine geldi.. Liposakşın ameliyatım sayesinde istediğim fizige kavuştum.. Çok mütevazi bir ekip..
ay...u
Doktorum önder karaaslan sayesinde lipoşakşın ameliyatım ağrısız sekile sonlandı.. Kilom azaldı ve özgüvenim yerine geldi... İyiki siz hocam.. Minnettarız...
öz...
Önder hocam sizlerin sayesinde burun ameliyatım harika geçti.. Agrisiz bir ameliyatti.. Doktorum Önder karaaslan'a minnettarım.
ay...i
Burun ve rinoplasti ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren, tekrar eski sağlığıma kavuşmama vesile olan değerli Dr. Önder Karaaslan iyi ki varsınız, iyi ki tanıdım sizi elinize, emeğinize sağlık
eb...
Dr önder beye meme küçültme operasyonu için başvurdum. Bu işin bu kadar kolay olacağını bilseydım daha önce gelirdim. Mükemmeliyetçi kişilik yapısının obsesyonun ve simetri takıntısının da etkisiyle izmirdeki bir çok hekimi gezmiştim. Mütevazi, ince ve empatik yaklaşımıyla tüm operasyonun incelıklerını anlatıp rahatlattıgı gıbı samimiyetine de hayran kaldım. Karın germe, lazer lipo bişektomi de olmak istiyordum. Bana bunun gerek olmadıgını zayıflamamın kafı olacagını anlattı. İlk kez karşılaştığım bir tutumdu. Ameliyat sonrası agrıdan çok korkuyordum boşunaymış. Bu kadar guzel rahat bir süreç hiç tahmin etmiyordum. Hiç mi agrı, sızı olmaz arkadaş.. .mükemmel bir iş çıkarmış kendisine minnettarım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
p.....
Konusunda uzman,sizi her konuda bilgilendiren,sorduğunuz her soruyu dinleyen ve cevap veren ,mütevazi ve insan ilişkileri süper bir hekim.Botox deneyimim harika gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
mu...z
Sayın Hocama 4 ay önce burmundaki eğrilik ve şekilsel olarak oldukça büyük olmasından dolayı muayene oldum. Aklımdaki tüm sorularımı içtenlikle cevapladı ve yol gösterdi. Ameliyattan sonra da gösterdiği ilgi ve durumu takip etmesi beni çok memnun etti. Şuanda ameliyat olalı 4 ay oldu ve çok memnunum. Kendisine çok teşekkür ederim.
ç....e
Sayın Doçent Dr.Önder Karaaslan Ne kadar Teşekkür Etsem Az Gelir.Bana Hayatımı Geri Verdiler.Altı Saat Süren Çok zor bir Ameliyatla İkisi Mucizeler Yarattılar.Hem Karın Germe Ameliyatı Olup 5,5 kilo sarkmış derimden hem de sarkmış göğüslerimden kurtardılar .120 kiloya kadar çıkmıştım İki defa Tüp mide ameliyatı oldum 68 kiloya kadar düştüm ama sarkan karın derim bacaklarıma kadar iniyordu göğsüm karnıma kadar sarkmıştı. Zayıflasamda çok kötü görünüyordum ve hiç mutlu değildim.Şimdi İse 20 yıl önceye döndüm 20 yaşında genç bir kız gibi hissetmeme sebep olan Bu Mucizeyi bana yaşatan Bu İki Doktoruma nasıl teşekkür etsem neler hissettiğimi nasıl anlatsam bilemiyorum.Bana Beni 20 yıl sonra geri verdiniz çok ama çok teşekkür ederim.
ce...
Burnumun sağ tarafında kemik büyümesi nedeniyle nefes alamama problemi ve eğrilik vardı. İnternetten yaptığım araştırmalar ve etrafımda burun ameliyatı olan tanıdıklarımın yaptığı yorumlar beni çok korkutuyordu. Tavsiye üzerine Önder hocamla tanıştım, iyiki de tanışmışım. Kendisi ortağı Osman TAN Hocamla birlikte giriyor ameliyatlara. O kadar işinin ehli, güleryüzlü, her hastasına ailesinden biri gibi davranan, işini severek yapan, güven veren başarılı doktorlar ki hiç korkmadan ameliyatımı oldum. Son derece başarılı bir ameliyat sonucu bilinenin aksine ne ağrı, ne şişlik, ne de morluk oldu. Önder ve Osman Hocam’a emekleri ve beni harika bir burna kavuşturdukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.
Önder Karaaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Karaaslan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi, El Cerrahisi. Size Önder Karaaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Önder Karaaslan adresi nerede?Önder Karaaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Folkart Towers A Blok 32. Kat İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Karaaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Karaaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Önder Karaaslan hangi dilleri konuşuyor?Önder Karaaslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Önder Karaaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Karaaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder Karaaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder Karaaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Önder Karaaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra