Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi
Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii, Kahramanmaraş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
hü...z
22 kasım 2012 perşembe günü muayene olduk ilgili ve alakalı rastladığım ilk DOKTOR diye bilirim yani konuşulur ve anlaşılabir bi HEKİM takdir ettim doğrusu. yani kısacası hoş bi insan haaaa bu arada yanındaki hemşire ABLAYI unutmamak lazım her ikisinede çok teşekkür ederim :)
Önder Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Özer, Genel Cerrahi.
Önder Özer adresi nerede?Önder Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Önder Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Önder Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Önder Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder Özer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Önder Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar