Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
g....s
11yasindaki kızımın içekapaniklik arkadaş edinememe özgüven eksikliği kendini ifade edememe sorulan sorulara bile cvp verememe dikkat eksikliği durumundan dolayı gitmiştik Önder beye.Cok uğraşmıştık farklı psikologlardan yardım almıştık malesef çözüm bulunamamıştı ikinci seansmz olmasına rağmen çok güzel ilerledik açıkçası bu kadarini bizde beklemiyorduk çok memnunuz keşke daha önce tanissaydik Çok teşekkürler Önder Öztürk ve güler yüzlü çalışanlarına
bu...n
Sorunlarımı dikkatlice dinledi. Sorguladı, çözüm önerileri geliştirdi. Öneriler sundu. Çok doğru teşhisle tedavi etti.
ha...a
Ilk aşamada altina kaka ve ciş kacirma nedeniyle gittik.sonrasinda dikkat bozukluğu testi yaptirdik.doktorumuzun bize önerdiği ılac tedavisi ile başladık ve ilk aşamada hersey yavas yavas duzelmeye başladı.Diger seanslarımızda bazi şeyler yolunda giderken okulla alakali birkaç sorun yaşadık ve bunun uzerine doktorumuz ilacı bi doz arttırdı ve 1ayki süreçte hersey okadar mükemmel olduki kaka cis kacirma tamamen son bulurken okulda da sinifin birincisi oldu.sinifin en hareketli ders dinlemeyen cocuguyken simdi ise sinif birincisi ve siniftaki bütün arkadaşlarına kucuk ogretmenlik yapcak kadar başarılı bir ogrenci oldu oglum.ogretmenimiz cok mutlu ben cok mutluyum bunu saglayan doktorumuz önder beye sonsuz tesekurler ediyorum sayesinde oglum okuldada evdede cok basarili.herkeze tavsiye ediyorum onder bey gibi bi doktoru
şü...n
Devlet Hastanesinde otizm belirtileri gösteriyor gelişim geriliği var dediler. O gün dünyamız yıkıldı bir anda çünkü 3 yaş 8 ay olan oğlumuza bunu konduramadık.Önder beye gittik bizimle konuştu Çocuğumuzu gözlemledi ve ara çocuk denilen atipik otizm tanısını koydu.Bu süreçte neler yapacağımız ve izleyeceğimiz yol konusunda bilgilendirdi. İlk randevudan çok memnun kaldım.
ni...0
İlk başta sonuca bu kadar çabuk ve kolay ulaşacağımıza kesinlikle bilmiyordum durumumuzu anlattığımizda karşılıklı sorunu cozecegimizi söylemişti dr umuz.belirli testler yapıldıktan sonra tanı konuldu ve tedavimize basladik.toplumda o kadar çok bilgi kirliliği var ki doğruyu söylemek gerekirse bizde bu ön yargı ile gitmiştik içimizdeki korkuyu önder hocam bizi aydinlatinca yenmistik.kullandigimiz ilaç kesinlikle bir yan etkisi olmayan gayet dozunda ve yapması gerekeni yapmaktadir.ne bir eksik ne Bir fazla zaten kontrollü bir şekilde adım atilmaktadir.kesinlikle bir uyuşukluk halı uyku hali olmamaktadır aksine diri ve zinde tutuyor ki adapte olabilsin çok şükür herşey yoluna girdi fazlasıyla geri dönüşüm pozitif bir şekilde sonuçlandı.gec kalmadan onleminizi almanız dileğiyle
me...0
Oğlumun bır değil ,birden fazla sporunu vardı öğrenme güçlülüğü dikkat eksikliği gelişim geriliği vs.Denizlide bir çok uzmanla görüştük, ancak müsbet sonuç alamadık. Önder hocamla bir tanıdığım vasıtasıyla tanıştık çok şükür olumlu sonuçlar aldık oğlumun özgüveni yerine geldi dr beye 5 yıldız, 1o yıldız veriyorum teşekkürler .
oz...s
Oğlumun tuvalet sorunu için gittik ve kısa zamanda Dr beyin söyledikleri doğrultusunda sonuç aldık çok memnunuz oğlum koşarak gidiyo ve çok sevdi
Önder Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Öztürk, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Önder Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Dikkat Testleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Aile Terapisi.
Önder Öztürk adresi nerede?Önder Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mahallesi, Saltak Caddesi, No:72 Kat:6 D:11 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Önder Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Önder Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Önder Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Önder Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Önder Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Önder Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.