Özel Konur Hastanesi
Zübeyde Hanım Doğumevi Cad. No. 12 Çekirge Osmangazi Bursa, Osmangazi, Bursa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Konur Hastanesi

Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Hem alanındaki başarısı hemde mütavazi kişiliği ile mükemmel bir doktor Önder Bey. Doğuştan tek göz kapağı düşüklüğümü o kadar güzel ve başarılı bir şekilde ameliyat etti ki ben ve çevremde ki herkes inanamadı. İyi ki varsınız.

Ş

Gercekten Bursa gözü en önemli doktorlarından biridir.bir örnekle açıklamak gerekirse bi yakınımın gözünde kapak düşüklüğü vardı öyle bir estetik ve titizlikle ameliyatını gerçekleştirdi ki bizler ameliyat izini bile göremedik.

R

kendisi ile uzun zamandır tanışıyoruz.bende bir meslektaşı olarak hekimliğini çok iyi buluyorum ben ,eşim oğlum , ve götürdüğüm gönderdiğim hastalar çok memnun başarı grafiği yüksek bir hekim olması hastası ile yakından ilgilenmesi tam not alacak bir güzel insan başarılarının devamı dilerim

Bence çok Profesyonel, kendine güvenen biri, şikayetimi sabırla dinleyip anlaşılır bir biçimde yanıtladı ve verdiği tedavi ile çok kısa zamanda iyileştim... Çok memnun kaldım, herkeze tavsiye ederim..

süper bi doktor tavsiye ederim.. özellikle göz kapağı konusunda, göz kapağı düşüklüğüm vardı opr oldum ve şimdi harika oldu, teşekkürler