- Diş Gıcırdatma
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Eksikliği
Kışla Saray Mahallesi Yeşilova Sok. No:8, Antakya, Hatay 31720
es...k
Abimin tavsiyesiyle onun da diş tedavisini yapan Onur Beye muayene oldum muayenedeki tavrı,sorularımı sabırla cevaplaması ,cana yakınlığı ve verdiği güvenle Mersin’de yaşamama rağmen Antakya da tedavi olmaya başladım . Normalde benim için her zaman çok sıkıntılı geçmiş diş tedavisi süreci Onur Bey ve asistanı Kader Hanım sayesinde gayet rahat geçti . Diş beyazlatma , diş eti tedavisi ve bir çok dolgu yapıldı . Zamanım kısıtlı olduğu için bütün işlemleri bitirebilmek adına ekstra çaba sarfettiler . Bütün tedavilerden çok memnun kaldım. Onur Beye ve Kader Hanıma çok teşekkür ederim .
• Onur Ağzı Muayenehanesi • Diğer •
es...a
güler yüz,hijyen,güven ve sıfır ağrı hepsini ben burda gördüm :) ön dişimin birin de kısalık vardı bunu dolgu sayesinde dogal görüntü verileceğini söyledi doktorum Ve o kadar memnun kaldım ki birebir dişimle aynı renk oldu hiçbir şekilde dolgu olduğu belli olmuyor. ONUR BEY E tekrardan çok teşekkür ediyorum :) aklınızda hiç bir şekilde soru işareti olmadan gönül rahatlığıyla gideceğiniz tek adres
• Onur Ağzı Muayenehanesi • Diğer •
Onur Ağzı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Ağzı, Diş Hekimi.
Onur Ağzı adresi nerede?Onur Ağzı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Saray Mahallesi Yeşilova Sok. No:8 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Ağzı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Ağzı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Ağzı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Ağzı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Ağzı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Ağzı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Onur Ağzı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.