Ozon Terapi Randevusu
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
PRP
Rahim Filmi
d.....
Onur Bey'den çok memnun kaldım. Kendisi bence mükemmel bir doktor. Onur Bey detaylı ultrason çekimimi gerçekleştirdi. Kendisi çekim esnasında bilgilendirmelerde bulundu.
Onur Bey çok iyi bir doktordu. Gebeyim ayrıntılı ultrason çekimimi gerçekleştirdi. Bebeğimin her şeyini görüntüledi ve bilgilendirdi. Kendisinden aldığımız hizmetten memnun kaldık.
d.....
Ben çok memnun kaldım. Gebeliğimde detaylı ultrasonumu kendisi yaptı. Gayet güzel her şeyi tek tek anlattı. Aklımda hiçbir soru işareti kalmadı.
ay...
Çok ilgili kendi alanında yeterli donanıma sahip bir doktor bize göre kendisi bebeğimiz için detaylı ultrasonda öğrenmemiz gereken herşeyi anlattı ve gösterdi eşimle çok memnun kaldık kendisine çok teşekkür ediyorum
d....r
Öneri üzerine gittim detaylı ultrason için.İyiki gittim mükemmel ötesi bir doktor. Herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Kafanızda tek bir soru işareti bile kalmıyor iyiki siz Onur bey tekrardan çok teşekkür ederim
s....ö
1 haftadır ağrılarımdan dolayı hareket etmekte güçlük çekiyordum fakat akapunktur sayesinde ağrılarım geçti Onur hocaya ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
bu...n
Günlerce ağrısından duramadığım ağrım için akupunktur uygulaması yapan müthiş doktor. Nasıl tedavi olurum ağrım nasıl geçer diye korkarken akupunktur yaptık . Anında işlem anında sonuç . Hem psikolojik hemde fizyolojik olarak harika etki. Teşekkür ediyorum hocam ellerinize sağlık iyi ki sizi tercih etmişim herkese de yüz yüz tavsiyem olacaksınız
Doktor Onur Aksoy’un ilgisine çok teşekkür ederim. Sürekli yaşadığım bel ağrısına akapunktur sayesinde çözüm buldum.
Dr. Onur AKSOY ilgisi çok teşekkür ederim. Fibromyalji ağrılarım tek seansta geçti tavsiye ediyorum herkese acısız ağrısız çok başarılı bir işlem.
bi...n
rasyoloji alanında işinin en iyilerinden biri. etiği çok yümsek bir hekim. insan ilişkileri çok iyi ve çok anlayışlı. hem iyi bir hekim hemde iyi bir insan. ikisini birlikte arayanlara...
Onur Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Aksoy, Radyoloji, Ozon Terapi. Size Onur Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyoloji Randevusu, Normal Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Kateter Yerleştirme, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, 4 Boyutlu Ultrason, Doppler Ultrason.
Onur Aksoy adresi nerede?Onur Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Onur Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Beylikdüzü Böbrek Hastalıkları
Beylikdüzü Karaciğer Hastalıkları
Beylikdüzü Damarsal anormallikler
Beylikdüzü Karaciğer Kanserleri
Beylikdüzü Kas-İskelet (Diz, Omuz, Ayak ve El bileği, Kalça, Sakroiliak)
Beylikdüzü Adipsi (Susama Yokluğu)
Beylikdüzü Altını Islatma Problemi
Beylikdüzü Ankilozan Spondilit (AS)
Beylikdüzü Anosmi (Koku Alamama)
Daha fazla (15)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Radyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Radyologlar