Özel Ata Göz Tıp Merkezi
Fatih Caddesi No:32 Mersinli, Bornova, İzmir, Bayraklı, Konak

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

1999 senesinde Ankara Üniversitesinden mezun oldum. 2000 ve 2004 yılları arasında ihtisasımı İstanbul SSK Okmeydanı Hastanesinde tamamladıktan sonra, askerlik görevimin ardından Muğlada 3 sene göz hekimliği yaptım. 2008 senesin İzmir'e gelerek özel sektörde çalışmaya başladım. 2017 senesine kadar 9 sene kadar özel batıgöz merkezinde çalıştım. Şuan meslek hayatıma Özel Atagöz Merkezinde devam etmekteyim.
Katarakt, glokom, şaşılık,bebek göz sağlığı, retina hastalıkları, miyopi, astigmat, hipermetrop tedavileri ile ilgilenmekteyim.

Konum: Özel Ata Göz Tıp Merkezi Diğer

"Özel Atagöz Tıp Merkezi'nde Dr. Onur Aydın'la olan deneyimim harikaydı. Kendisi alanında son derece bilgili ve profesyonel bir doktor. Kendisini genel göz kontrolu icin ziyaret ettim.tedavi sırasında sorularıma sabırla yanıt verdi ve beni rahat hissettirdi. Göz sağlığım hakkında yaptığı açıklamalar oldukça açıklayıcıydı. İlgisi ve samimiyeti çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

Konum: Özel Ata Göz Tıp Merkezi Diğer

Gozlerime akıllı mercek ameliyatımı kusursuz yapan Onur bey iyi ki varsınız.Görme kusurumun ortadan kalkması yaşam kalitemi yükseltti. Saygilarimla

Konum: Özel Ata Göz Tıp Merkezi Diğer

Gözumdeki Kaymadan dolayı IZMIR ATA GÖZ HASTANESINE müracaat ettim Doktor Onur Bey son derece Güven verdi. Amaliyat oldum gözümde kaymadan eser kalmadı Önce yapmış olduğu başarılı operasyondan dolayı Doktorum Onur beye sonra hastane personeline ilgilerinden dolayı son derece ve herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

T
Konum: Özel Ata Göz Tıp Merkezi Diğer

Onur bey o kadar harika bir insanki doktorluğu zaten tartışılmaz en önemlisi ilgi ve alakası kadar enerjisi güler yüzlülüğüdür akıllı lens operasyonu gerçekleştirerek gözlükten kurtuldum ilk başlarda çok tedirgindim ONUR BEY beni aydınlatıp rahatladı çok başarılı

Konum: Özel Ata Göz Tıp Merkezi Diğer

Bir arkadaşımızın tavsiyesiyle tanıştık Onur Hocayla. 31 yıllık şaşılık hastalığımızı 45 dakikada hayal ettiğimizden daha güzel gerçekleştirdi.Keşke daha önce tanımış olsaydık.İlgisi detaylı açıklamaları ve güler yüzünden çok memnun kaldık

Konum: Özel Ata Göz Tıp Merkezi Diğer

Bebeklikten gelen şaşılık problemimle ilgili ameliyat olmak istediğimde araştırmalarımla şaşılık tedavisinde başarılı olan doktor beyi bulup gerekli muayeneleri olduktan ve ameliyata karar verdikten sonra ameliyatımı sorunsuz ve en iyi sonuçla atlatmamı sağladığı ayrıca güler yüzü ve samimi yaklaşımı için doktoruma çok ama çok teşekkür ederim kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Ata Göz Merkezi Hatay Şubesi Genel muayene

Çok iyi ilgilendi çok memnun kaldım doktorumuza başarılı bir çalışma hayatı diliyorum Allah razı olsun