Üniversite eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümününde başlamıştır ve başarılı bir eğitim hayatının ardından Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi’nin hemen her bölümünde staj yapmıştır.Üniversite eğitiminin ardından hareket bilimi , nörolojik rehabilitasyon ve ortopedik rehabilitasyon alanlarında kurs ve sertifika programlarını bitirmiştir. 2019 yılında Kaya Termal Otel bünyesinde uluslararası fizik tedavi hizmeti veren bir kurumda iş hayatına başlamış ve zaman içerisinde müzik terapi , cupping therapy ve dry needling kurs programlarını tamamlamıştır. 2021 yılındabir süre yurt dışında çalışma şansı olmuş ve döndüğünde kendi merkezimi açmaya karar vermiştir. Klinik çalışmalarında kişiye özgü terapi modeli benimsemektedir.
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
b....h
Kendisi öncelikle alanında uzman birisi, bunun yanında gayet saygılı, kibar ve anlayışlı biri olduğunu düşünüyorum, seans aldığım süreç boyunca fizyoterapist desteğinin yanında psikolojik olarak da beni çok rahatlattı. Benim aşil tendonum kopmuştu, bununla alakalı kendisiyle seans süreci geçirdim, seanslarımız bitti, daha önce araştırdığımda bu problemin uzun bir süre tedavi edilmesi gerektiğini duymuştum fakat kendisi sayesinde kısa bir sürede problemi atlattım.
b....d
Annem için kendisine gittik. Kendisi seans aldığımız süreçte çok ilgiliydi, çok iyi bir uzman, aynı zamanda çok dürüst ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, tedavi sürecimizde kendisinin hem bilgisine hem de insanlığına çok güveniyoruz. Annemin belinde daralma problemi var, aynı zamanda fıtık rahatsızlığı var, platin takılması gerekiyor, bunun yanında kalçasında ağrıları ve diz kapağı sıvısında azalma var, bir çok problemi var diyebilirim, aslında bu raddede annem için yapılabilecek pek bir şey yok, güçlendirme yapılması gerekiyor, kendisi uyguladığı seanslarla kaslarını gevşetti ve annemi rahatlattı, tabi annemin de sporla bunu desteklemesi gerekiyor.
e....a
Kendisinin hem iletişimi olsun, hem eğitmenliği, hem yardımcı oluşu olsun, her konuda gayet memnunum, son derece deneyimli bir uzman olduğunu düşünüyorum çünkü ben çok faydasını gördüm, herkese de kendisini tavsiye ederim. Ben daha önce omuz yırtığından dolayı banker flap ameliyatı oldum, bu ameliyatta normalde iyileşme sürecinin 6 ay ya da 1 yıl olduğu söyleniyor fakat kendisi uygulamış olduğu tedavi ile kolumu açtı, şu an kendi günlük işlerimi çok rahat bir şekilde halledebiliyorum, çok memnunum, puanlamam gerekirse on üzerinden on verebilirim.
al...
Dr. Onur Can Kaya ile aşil tendonum kopması sonrası iletişime geçtim ve bu süreçte benim en büyük korkularım psikolojik idi. Tedavi sürecinde her yaptığı işlemi detaylı şekilde açıklayıp önce psikolojimi daha sonra ayağımı tekrar iyileştirdi. Daha seanslarimiz bitmedi ama araştırmalarım ve duyduklarimdan yola çıkacak olursam iyileşme sürecim çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Sonuçlardan gayet memnunum. Karakterine gelecek olursam, gayet cana yakın bilinçli, hoş sohbet ve işinde gayet bilgili bir insan kendisi. Çok memnun kaldım.
Bel fıtığı sebebiyle gittiğim ilk seanstan çok olumlu sonuç aldım , iyileşme sürecinde ve sonrası normal hayatımda ne yapmam ve ne yapmamam konusunda bilgilendirildim , kesinlikle tavsiye ediyorum bilgili ve anlayışlı çok teşekkür ederim
ay....
Onur beye boyun bel ve kalça daki sıkıntılarımla ilgili gitmiştim seans öncesinde detaylı muayenesi,bilgilendirmesi ve sonra uyguladığı seansla şuanda çok daha iyiyim.teşekkürler
c.....
Benim pıhtı atmasından dolayı sol taraf kolum ve ayağıma felç gelmişti onunla ilgili destek alıyorum memnun kalıyorum ilgili ve bilgili biri. Yönlendirmeleriyle hareketlerim konusunda daha iyiye gidiyorum. Şu an devam ediyoruz hala kendisiyle. Moral da veriyor baya ilgili bu konuda. Farklı tedaviler için de yönlendirmeleri oluyor gayet mütevazi ve iyi bir danışman.
i̇....
Onurcan beye iki sefer geldim boynumda kireçlenmeden dolayı gtos terapi ile 2 seansta çok güzel halletti çok memnunum. Önce tutulma olmuştu boynumda iki seansta gayet rahatladım. Mükemmel bir insan. Günlük yaşamda yapmam gereken şeyleri söyledi onlarda uyum sağlıyorum. Genç ve alanında kendisini gayet güzel geliştirmiş bir insan.
Benim doğum sonrası kalça eklemlerimde sıkıntı oldu kalçamı kaldıramadım koltuğa bile ayağımı kaldıramıyodum. Egzersiz yaptık gtos uyguladı bel eklemlerimde sıkıntı vardı iki kez tedavi gördüm. Şimdi ayağımı rahat kaldırabiliyorum hayatımda ciddi değişiklikler oldu. Topuklu ayakkabı da giyinebiliyorum.Önce yapacağı şeyler hakkında bilgi veriyor sürecin ne kadar sürede düzelip düzelmeyeceği hakkında bilgilendirdi. Biz de ikna olduk söylediği gibi süreçten çok memnun kaldık. Gitmek isteyen herkese raahtlıkla öneririm.
Ben voleybol oynuyorum elim burkulmuştu onur bey ile 2 seans devam ettim gayet güzel sonuçlar aldım. Canayakın samimi biri. Egzersiz önerileri de oldu.Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim gayet verimli güzel geçti sürecimiz.
Onur Can Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Can Kaya, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Onur Can Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Motor - Mental Retardasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Onur Can Kaya adresi nerede?Onur Can Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turabiye Mahallesi 52/4 Sokak No:62 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Can Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Can Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Can Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Can Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Onur Can Kaya hangi dilleri konuşuyor?Onur Can Kaya ile Almanca, İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Can Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Can Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Can Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Can Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Onur Can Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Can Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Can Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler