Aziz Mahmut Hüdai Mah. Halk Cad. No:24, Üsküdar, İstanbul
Nöralterapi
Ortopedik Rehabilitasyon
Ozon Tedavisi
fe...e
5 yıldır ayaklarımda kemik iliği ödemi sorunu yaşıyordum, defalarca kez mr çekildi, her seferinde bunun tedavisi olmayan bir şey olduğu söylenip ağrı kesiciyle eve döndüm. Onur bey bu semptomun yıllarca sürmesinin sebebinin bunu oluşturan bir kaynak (yanlış basıyor olmam) sebebiyle olduğunu düşünerek bana özel tabanlık kullanmamı söyledi. Bu kadar basit gözüken bir çözümün hayatımı değiştirmesi, evde yürürken bile ağrıyan ayağımla şuan egzersiz yapabilmem sebebiyle kendisine minnettarım. Gönülden teşekkür ederim
mu....
Her iki dizimde de spor sebepli oluşan tendinitten dolayı yürüyemiyordum.Dr Onur bey in dizime yaptığı enjeksiyon tedavisi ile kısa bir sürede sosyal hayatıma dönebildim.Kendisine buradan da teşekkür etmek isterim.
Uzm. Dr. Onur Ceyhan
Bu değerli geri dönüşlerinizden dolayı ben de size teşekkür ederim... si mutlu biz mutlu...
pe...y
Yaklaşık 6 ay önce menisküs yırtığı nedeniyle de onur ceyhan gittim 3 seans cgf iğnesi yaptı 2 hafta arayla ve 20 seans fizik tedaviye aldı 6seans sonunda çekilen mrda menisküs yırtığı dan eser yoktu onur hocaya duacıyım teşekkür ederim
Uzm. Dr. Onur Ceyhan
BEN TEŞEKKÜR EDERİM AMA MRI ÇEKİMİ TEDAVİ BİTİMİNDEN 6 AY SONRA ÇEKİLDİ VE HEP BERABER MUTLU OLDUK....
tk...y
Annemin her iki dizinde kireçlenme vardı ve ameliyat öneriliyordu onur hocamızın yaptığı kök hücre iğne tedavisi ile annem çok şükür iyileşti, onur hocamızdan Allah razı olsun
Uzm. Dr. Onur Ceyhan
TEŞEKKÜR EDERİM; KÖK HÜCRE İĞNESİ TEDAVİSİNİ SVF(STROMAL VASKÜLER FRAKSİYON) GÖBEK YAĞINDAN ELDE EDİLEN KÖK HÜCRE OLARAK TANIMLAYABİLİRİZ...
Eklem ağrılarımı 10 günde bitirdi. Via hastanesi kapanmış Üsküdar Aktif Tıp Merkezinde buldum sonunda! Tedaviyi doğru seçiyor! Kullandırdığı ilaçlarla da takipçi oluyor! Şu an ne ağrım nede sızım var! Duacısıyım!
Onur Ceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Ceyhan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Algoloji, Akupunktur. Size Onur Ceyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ozon Tedavisi, Akupunktur Tedavisi, Nöralterapi, Fizik Tedavi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kök Hücre Tedavisi (CGF).
Onur Ceyhan adresi nerede?Onur Ceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziz Mahmut Hüdai Mah. Halk Cad. No:24 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Ceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Ceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Ceyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Ceyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Ceyhan hangi dilleri konuşuyor?Onur Ceyhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Ceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Ceyhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Ceyhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Ceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Onur Ceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Ceyhan hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Ceyhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları