Merhabalar; Giresun doğumluyum.  Samsun Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra aynı yıl Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladım ve mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi alanında tamamladım.

2009 yılından bu yana Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak aktif mesleki hayatıma devam ediyorum. Yaklaşık 20 yılı aşkın süredir, özellikle burun estetiği (rinoplasti) başta olmak üzere pek çok estetik ve fonksiyonel burun ameliyatı gerçekleştirdim. Estetik cerrahiye olan ilgim nedeniyle, 7 yıl Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde edindiğim deneyim sonrası, burun estetiği ve medikal yüz uygulamaları alanında daha özel hizmetler sunmak amacıyla kendi kliniğimi kurdum.

Kliniğimde hem estetik hem de fonksiyonel açıdan hastaların beklentilerine odaklanan, doğal ve sağlıklı sonuçlar elde etmeye yönelik bir yaklaşım benimsiyorum. Bugüne kadar sayısız burun estetiği ameliyatı gerçekleştirdim ve hastalarımdan gelen yüksek memnuniyet oranı, bu alandaki başarımın en önemli göstergesi oldu. Gerek ameliyat öncesi detaylı bilgilendirme, gerekse ameliyat sonrası takip süreçlerinde hastalarımla güçlü ve güvene dayalı bir iletişim kurmaya büyük önem veriyorum.

Burun estetiği dışında kepçe kulak ameliyatı, göz kapağı estetiği, botoks, dolgu ve mezoterapi gibi birçok medikal estetik uygulamayı da kliniğimde başarıyla gerçekleştirmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Makaleler
Röportaj

Op. Dr. Onur Dede Özel Muayenehane

Arapsuyu Mahallesi, Tasarım Plaza, Atatürk Blv., Konyaaltı/Antalya, Konyaaltı, Antalya 07070

Bu sene başında Onur hocam burun revizyon ameliyatımı yaptı gerçekten psikolojim düzeldi Allah kendisinden razı olsun o kadar doğal ve yüzüme uyumlu bir burnum oldu ki aynalarla barıştım sayesinde ayrıca dudak dolgusu ve botoksta Antalya’da üstüne yoktur iyi ki tanıdım ve yollarımız kesişti kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

• Op. Dr. Onur Dede Özel Muayenehane Burun Estetiği  •

Her şey çok profesyoneldi.Ekibi ilgili ve çözüm odaklı olarak çakışıyorlar. Anlayışlı bir uzmana gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Onur Dede Özel Muayenehane Diğer  •

• N

18 yıldır beklettiğim bir ameliyattı sürecin her aşaması gerçekten harikaydı burnumda nefes problemim ve görüntü problemi vardı şu an on gün geçti ve ben gerçekten çok memnunum iki yıldır araştırıyordum ve iyi ki Onur Hocamı seçmişim çok memnunum keşke daha önce olsaydım her şey harika bu süreçte burun ve baş ağrısı hiç yaşamadım her şey harikaydı

• Op. Dr. Onur Dede Özel Muayenehane Rinoplasti  •

• Z

Sürecin başında ne planlandıysa aynısı oldu. Burnumdan çok memnunum. Morluk vs olmadı çok temiz bir süreçti ağrısızdı çok memnun kaldım

• Ö

Bir ay önce revizyon burun ameliyatı oldum sürecim o kadar kolay geçti ki ne ağrım ne şişliğim ne de morluğum oldu doktor beyin ilgi ve alakası sayesinde de kafam çok rahat bir şekilde girdim ameliyata kendisi çok güler yüzlü ve samimi bir insan kafasından soru işareti olan ya da korkan kim varsa korkmasın Onur bey gerçekten işinin ehli bir doktor

• T

Burun ameliyatı için görüşmeye geldim. Burnumun her açısından fotoğraflar çekildi ve bilgisayarda istediğim ve yüzüme olabilecek en uygun şekilde ayarladık. Doktorum ameliyat sürecini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Kafamda soru işareti kalmadı.

Op. Dr. Onur Dede

Güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Görüşmemizde size tüm süreci net bir şekilde aktarabilmiş ve aklınızdaki soruları giderebilmiş olmaktan mutluluk duydum. Ameliyat sürecinizin her aşamasında yanınızda olmaya devam edeceğiz. Dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.
    Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Op. Dr. Onur Dede

Harika bir doktor.2 sene önce kızım burun ameliyatı oldu.Sonuc beklediğimizden de iyi oldu.Basarisinin yanında samimi ve içten bir doktor.

Op. Dr. Onur Dede

Güzel yorumunuz ve nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim. Kızınızın ameliyat sürecinin beklentilerinizin üzerinde sonuçlanmasına ve memnun kalmanıza çok sevindim. Sağlıklı ve mutlu günler diler, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

• M

Burun ameliyatımı olalı tam bir hafta oldu . Doktoruma güvenerek gittiğim için içim rahattı . Ameliyat sürecim de hiç ağrı acı sızı olmadı çok çok şaşkınım. Böyle olduğunu bilseydim yıllardır ertelemezdim çok konforlu bir süreç geçirdim ayrıca yüzümde morarma olmadı göz altımda çok hafif bir sarılık oldu . Tamponlar içinde bugün gittim çıkarıldı böyle büyük büyük acılar bekleyerek gittiğim için çıkarken anlayamadım bile desem yeridir yine acı ağrı olmadı. Bence bu doktorla alakalı bir durum o yüzden doğru doktor tercihi çok önemli, inşallah ilerleyen süreçlerde de böyle güzel devam eder. Ameliyat için düşünenler bence başka doktor araştırmasın

Sevgili hastam,
    Bu kadar detaylı ve içten paylaşımınız için gönülden teşekkür ederim. Ameliyat sürecinizin ağrısız ve konforlu geçmesine, morarma ve ödemin minimum olmasına çok sevindim. Doğru doktor seçiminin önemini vurgulamanız da benim için çok değerli.
    İyileşme sürecinizin bundan sonra da aynı güzellikte devam etmesi için kontrollerinizi aksatmamanızı rica ederim. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.
    Sağlıkla ve mutlulukla kalın.

• H

Amaliyat öncesi ve sonrası hastasıyla ilgi ve süreç tamamlanıp hastayla bağı kopmayan bir doktor

Op. Dr. Onur Dede

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Ameliyat sürecinin her aşamasında yanınızda olmak, sizin için güven verici bir deneyim sunmak benim için çok önemli. Sağlıklı ve mutlu günlerde görüşmek dileğiyle.

Onur beye 2018 yılında ameliyat oldum. İlk 6 ay asla şişlikler inmedi( bu tabii ki deri ile alakalı olabilir), burnumun ortasında şişlik kaldı baya küçük bir kemer gibi 7 senedir benimle birlikte ve sağ kanatta çökme var bariz bir şekilde burnumda yukarıdan aşağıya doğru yarık şeklinde iz var. Sadece tampon çıkarmaya gittim daha sonra asla kontrole çağırılmadım hatta asistanıyla iletişime geçtiğimde çok olumsuz bir tavırla karşılaştım. Daha sonrasında bu sene dahi iletişime geçtim ve en azından dolgu yaptırmak istediğimi ameliyatlı buruna yaptırmanın sakıncalı olup olmadığını sordum ve geçiştirici cevaplar verildi.

Op. Dr. Onur Dede

Öncelikle değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Görüşleriniz bizim için oldukça kıymetlidir ve her hastamızın memnuniyeti, bizim önceliğimizdir.

2018 yılında gerçekleştirdiğimiz operasyonunuz sonrasında yaşadığınız memnuniyetsizliği üzüntüyle okudum. Estetik cerrahilerde iyileşme süreçleri kişiden kişiye farklılık gösterebilmekte ve bazı durumlarda öngörülemeyen estetik sonuçlar gelişebilmektedir. Bu tür durumlarda hastalarımızla sürekli iletişimde kalmak, takiplerini yapmak ve varsa oluşan sorunlara birlikte çözüm bulmak her zaman önceliğimiz olmuştur.

Ancak belirttiğiniz gibi size yeterince destek olunmadıysa ve iletişim sürecinde sizi rahatsız eden bir tutumla karşılaştıysanız, bu konuda içtenlikle üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bu tür geri bildirimler, hem ekibimle hem de süreç yönetimimizle ilgili gerekli değerlendirmeleri yapmamız adına bizler için çok kıymetlidir.

İsterseniz sizi kliniğimizde tekrar misafir etmek, detaylı bir değerlendirme yapmak ve gerekirse bir çözüm yolu oluşturmak isteriz. Bunun için doğrudan benimle ya da asistanımla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.