Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Burun Estetik Cerrahisi
Burun Estetiği
Endoskopik Sinüs Cerrahisi
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Özel Olbamed Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
ay...t
Doktorum size çok teşekkür ederim çok iyisiniz umarım uzman olursunuz siz buna layıksınız ben size çocuğumu başkente getirdim çok ilgilisiniz bir çok uzman bile sizin kadar değil Allah razı olsun Dr um
ke...n
ONUR HOCAMIN GERÇEKTEN HASTAYA YAKLAŞIMI GÜZEL,DAHA ÖNCEDEN ACIBADEM HASTANESİNDEN TANIYORUM KENDİNİ.BAŞKENTTEDE BİLDİĞİM KADARIYLA DEVAM EDİYOR.BAŞARILARININ DEVAMI DİLERİM.
Onur Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Erdoğan, Kulak Burun Boğaz. Size Onur Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Kulak Tüpü Takılması, Burun Estetik Cerrahisi.
Onur Erdoğan adresi nerede?Onur Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıcılar Mah. Desen Sok. No:13 (Mersin Yolu 1.Km) Silifke
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Onur Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.