ze...n
Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım , hamilelik takibiminde emin eller de olmasını istiyordum bunun için Onur beye başvurduk. Nisan ayında doğumum gerçekleşti ve ben çok şükür ikizlerime kavuştum. Kendisine çok teşekkür ederim.Onur bey bizim iyikimiz oldu kendisinin başarılarının devamını dilerim
tu...n
2018 Mart ayında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dogum yaptım. Dogum surecimde oradaki tum dogum yapmak uzere olan annelere yardımcı oldugu gibi bana da kendisi yardimci oldu. Sansliydim gercekten;böyle bir doktora denk geldiğim icin. Cunku devlet hastanesi deyince biraz cekiniyor insanlar doktorun tavrindan. Kesinlikle guleryuzlu ve motive ediciydi 3 saat boyunca ve cok ilgiliydi. Normalde yasak fakat agzimi calkalayabilmem icin kendi elleriyle bana su getirdi,o acılı sanci anlarımda bana cok iyi gelmisti. Kolay bi doğum gerceklestirdim sayesinde. Tum ekibi uyum icindeydi. Cok teşekkür ediyorum Onur Bey'e.
ka...7
Daha önce çok iyi bir doktor olduğunu söylemişti bir arkadaşım ama ketem de konulan teşhis te başka doktora gönderildi m tanı kondu ameliyat oldum ve düzenli kontrollü rutin iki yıl sonra gitme me ye başladım ve hastahaneye gittiğim de doktorum yoktu bende onur Erol dan randevu aldın ve ona gidiyorum şimdi tPatoloji de sonuç çıkmış umarım iyidir ama doktorum kendi alanında iyi bir dökümü teşekkür ederim
mi...r
Hayatimin en zor doneminde dogru kararlar vererek tedavimi gerceklestiren Onur beye tesekkur ederim.Allah razi olsun . Tavri ve tarzi ile bana yardimci oldu tavsiye ederim.
is...r
degerli doktorum onur erola cok teşekkür ederim.hastalıgımla ilgili sakin ve emin adımlarla dogru olanı secerek yapılması gereken tedaviyi yaptı .allah ondan razı olsun.iyi insanlarla karşılaştırsın.onunda işlerini allahım kolaylaştırsın.
ya...r
rahatsızlığımdan ötürü onur beye göründüm ilgisi alakası beni güzel dinleyip yönlendirmesini ve doktorluğunu çok taktir ettim annesinin ellerinden öpüyorum böyle bir evlat yetiştirdiği için taktir ediyorum doktoruma teşekkür ediyorum
he...i
Sevgili Doktorum Onur bey ile 2012 yılında internetten yoluyla bu siteden bularak tanıştım kasığımda şiddetli ağrılarım vardı Kist tanısı konuldu ve Onur Erol ve ekibi tarafından ameliyat edildim 1.sınıf ameliyat ve tedavi hizmeti aldım rahatsızlığım Endometriyozis yani çikolata kisti olduğu anlaşıldı. Rahim alınacak diye beklerken rahimim kurtardı doktorum son kontrolumu 1 yıl sonra yaptırdım çok şükür tekrarlama olmadı doktoruma ve ekibine binlerce teşekkür ediyorum.
rü....
Hastalıkla ilk karşılaştığım anda internetten ve kadın hastalıkları kitaplarından okuyarak bilgili bir şekilde gittim ancak panik halindeydim. Sakınliği ve ilgisi ile ilk 2 haftayı cok rahat atlattım. yapılması gereken testler ve kontroller ile ruhsal olarak rahatlıyorum. Bilgilendirmesi ve yönlendirmesinden oldukça memnun kaldım.çok teşekkür ederim.
me...e
hemileliğim boyunca beni takip eden ve doğumumu yaptıran doktorumdan çok ama çok memnunum. doğumum sezaryen ile oldu ve ameliyat sonrası çok hızlı toparlandım. doğum yapalı iki ay bile olmadı ama yara izizm bile yok gibi bişey. çok ama çok teşekkürler..
ay...e
gerçektende hangi doktora gittiysem bana cözüm bulamadılar ama ben onur beyden cok memnun kaldım haftaya perşembe konturolüm var sevgiler...
Onur Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Erol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Onur Erol adresi nerede?Onur Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Erol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Erol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Erol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Erol hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Onur Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çanakkale Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayraklı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (4)Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kepez bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları