Göktürk Merkez Mahallesi Tan Sokak No:1/15 Kemer Corner Sitesi İnci Apartmanı, İstanbul
Bilişsel Regresif Hipnoterapi
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
m....g
10 yıldır kaygı bozukluğu tedavisi görüyorum. Bir türlü toparlanamıyor ,hayatımı idame ettiremiyordum. ta ki Onur beyi tanıyana kadar.
Doğru tedavi (terapi) ile hayatımı bana yeniden armağan etti diyebilirim. ilgisi, alâkası, güleryüzü ve saygınlığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
h ...g
Benim sağlıkla ilgili korkularım vardı. Öksürük, baş dönmesi olsa dahi bunların bende kötü sonuçlara varacağına kadar düşünüp doktora kendimi gösteriyordum. Haberlerde, çevremde duyduğum sağlık problemlerinin benimde başıma gelecek diye düşünür hale gelmiştim . Onur beyle bu korkularımı konuştum. Sorunlarımı çok dikkatli dinledi. Yaklaşımı, yorumları, bakış açısı hayatımda bir çok şeyi değiştirmemi ve fark etmemi sağladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
z.....
Onur Bey uzun süredir yaşadığım kaygı bozukluğumla baş etmemde çok yardımcı oldu 3 aydır ondan yardım alıyorum daha özgür hissediyorum depresif halimden de kurtuldum kendisinden çok memnunum
Onur Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Gümüş, Psikoloji. Size Onur Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Onur Gümüş adresi nerede?Onur Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göktürk Merkez Mahallesi Tan Sokak No:1/15 Kemer Corner Sitesi İnci Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Onur Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Onur Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu