Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans Uygulamaları
Rinoplasti
Op.Dr.Onur Gündoğan Kliniği
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Op.Dr.Onur Gündoğan Kliniği
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Op.Dr.Onur Gündoğan Kliniği
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Üyesi Olduğum Bilimsel Dernekler:
2013 - 2014 Şırnak Devlet Hastanesi
2014 - 2016 Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
2016 - 2019 Kırkağaç Devlet Hastanesi
2019 - 2022 Özel İzmir Ekol Hastanesi KBB Kliniği
2022- Halen Özel Kliniğinde hizmet vermektedir.
il...
Doktor Onur, burun estetiği ameliyatım öncesi ve sonrasında çok ilgili ve profesyoneldi. Ameliyat sürecini detaylıca anlattı, sorularımı cevapladı ve beni rahatlattı. Sonuçtan çok memnunum; doğal ve istediğim gibi oldu.
es...a
Burun estetigi oncesi ve sonrasi olarak bana cok yardimci oldu hastası olarak cok ilgilendi diyebilirim bir daha estetik olsam yine Onur beyi secerdim ameliyat sureci de cok rahat gecti.
f....u
Dr. Onur Bey'e 1 yıl önce rinoplasti ameliyatı oldum. Kendisine hem referansla hem de araştırmalarım sonunda ulaşmıştım. Ameliyat ve iyileşme süreciyle ilgili tüm endişelerim kendisinden aldığım doğru bilgi ve yönlendirme ile yok oldu. Ameliyata kendisine yüzde yüz güvenerek girdim ve şimdi 1 yıl sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Tüm bu süreçten ve sonuçtan mutlu olmamda kendisinin hastalarıyla kurduğu başarılı iletişimin, başarılı bir hekim olmasının ve tecrübesinin payı büyük.
ha...r
Onur hocam burun ameliyatı için başvurdum. Hem estetik hem solunum olarak çok büyük sıkıntılarım vardı ameliyat olmaya karar verdim Ameliyat sürecim çok rahat geçti, ameliyat sonrası hiç ağrı yaşamadım çok hafif şişlikler oldu morarma ağrı hic bir şekilde olmadı günlük hayatıma çok rahat devam edebildim. En önemlisi hem görüntü hem solunum açısından istediğimin ötesinde bir düzelme gerçekleşti burun ameliyatı olmak isteyenlere onur hocamı cok tavsiye ederim kesinlikle gitmesi gerekilen bi yer
e....g
Onur Bey'e botoks uygulaması için gittim. İşlem öncesinde bilgilendirmesi sakince tüm detayları anlatması ve uygulamanın ağrısız olması açısından memnun kaldım.Ayrıca hem kendisinin hem de sekreterinin naif tutumunu sevdim, bu sebeplerle tavsiye ederim.
s ...b
Botoks uygulaması için Onur Hocaya başvurdum. Kendisine tavsiye üzerine gittim. Hem kendisinin hem asistanının ilgi alakasından memnun kaldım. Detaylı açıklaması ve özenli çalışmasını özellikle beğendim. Ağrı hissetmeyi engellemek için uyguladığı teknik de çok güzeldi. Bundan sonrasında kontrol seansına gideceğim.
e....d
7 Senedir Kulakta akıntı ve Burunda Tıkanık ile ilgili Çok doktor gezdim. Her tedavi sonrası yapılan işlem acısı işlem sırasındaki acılar tam ne yapılıcak ne olucakla ilgili Bilgiler hep eksikti bi ilaçtan vazgeçip ötekini önerdiler onu kullandım yıllarca. Bu kez Onur beye gittim ve tedavi sonrası sıfır acı ve tedavinin yanıt vericeği süre eğer bu sürede sonuç alınamazsa neler yapılabilir net cevaplar sonuçların ne olucağı herşey Gayet netti sürece Başladık. İlaçların düzenli kullanım sonunda neler olabiliceği yada olmayacağı bu kez belli Çok memnun kaldım. Herşey olması gerektiği gibiydi. Mükemmel.
f....l
Kızımın 14 yaşındayken burun kemiğinde eğriliği olduğu, ameliyat olması gerektiği söylenmişti. Eğrilikten dolayı solunum şikayetleri oluyordu ve kulağı da bu durumdan etkilenmişti. Yanı sıra burun kemeri de vardı. İki işlemin aynı anda olmasını isteyerek 2 yıl sonra, kızım 16 yaşını bitirince doktor arayışına gidik. Kızımın yaşının küçük olması haliyle beni tedirgin ediyordu. Hocamızla tanıştıktan sonra bizde güven duygusu oluştu. 3 ay önce hem estetik, hem de solunum problemini gideren ameliyat gerçekleşti. Süreci sorunsuz atlattık. Ameliyat sonrasında evde yapabileceklerimizle ilgili uzun uzun bilgilendirildik.Hep bir telefon uzaklığındaydık. Unutup ne yapacaktık dediğimiz şeylerde zamanında hatırlatmalar yapıldı. Sonuçtan çok memnunuz. Artık kızım hem daha öz güvenli hem daha sağlıklı.
d.....
Açıkcası hocamınızın fark yaratan ve rahatlatıcı bir tarzı var. Operasyona girmeyi aklından geçiren her hastanın isteği şeydir doktoruna güvenmek ve aldığı karardan emin olmak. Tamam ya da devam diyebilmesinde Doktorun yaklaşımı da oldukça etkilidir. (ben de yaşadım) Sonuçta kendimden de doktorumdan da emin olup ameliyatımı oldum. Ameliyat süreci, yeni tekniklerin ve araç gereçlerin kullanılması ile handikap olabileceğini düşündüğüm her soruma cevap aldım. Her şey düşündüğüm gibi güzel başladı ve güzel gidiyor. Kesinlikle kendilerini tavsiye ediyorum.
Onur Gündoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Gündoğan, Kulak Burun Boğaz. Size Onur Gündoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tonsillektomi, Preoperatif Değerlendirme, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Timpanostomi Tüpü Uygulanması, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Nazal Valv Cerrahisi, Odiyometri-Odyometri, Laringoskopi, Radyofrekans Uygulamaları, Orta Kulak Ameliyatı.
Onur Gündoğan adresi nerede?Onur Gündoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mah. Manas Bulv. Folkart Towers B No:39 Kat:30 Daire 3011 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Gündoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Gündoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Gündoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Gündoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Gündoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Gündoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Gündoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 119 hasta / danışan, Onur Gündoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları