Normal randevu
Cinsel Terapi
Normal randevu
ze...u
Canım Hocam ile 2016 senesinde tanıştık. Beni hayata döndüren, sabırla ve kararlılıkla benden hiç vazgeçmeyen, bana inanan canım hocam. Alanında son derece donanımlı, kendini geliştirmiş, işini severek yapan, çok güvenilir bir doktordur. Çok tavsiye ederim!
az...h
Her seferinde sorunun anlaşılmasına bir adım daha yaklaştırıyor sizi .. Emin adımlarnan güvenli bir şekilde ilerlemenizi sağlıyor. Empati denilen şeyi çok güzel yapıyor. Konuları anlatırken yabancılık çekmiylorsunuz. Kesinlikle bu mesleğe kendinden bişeyler katmış.. Seanslar oldukça başarılı ilerliyor, ve en önemlisi hiç bir sorunuz cevapsız kalmıyor , her zaman size açıklama yapacak vakit bulabiliyor ..
ga...e
Onur beyi iki seanstır ziyaret ediyorum. Yaşadığım bir kayıp nedeniyle panik bozukluk teşhisi konmuştu başka bir doktor tarafından ve ilaç kullanıyordum. Ancak Onur bey ilaca ihtiyacım olmadığını söyleyerek, kendime güvenimi ve inancımı artırdı. Daha ilk seanstan hemen bağ kurabildiğimi hissettim. Pozitif enerjisi, ayrıntılı ve net değerlendirmesi ile iyi hissettiriyor. Seans dışında da, zorlandığım durumlarda çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
fe...l
iyi bir doktor ve empati yapan bi insan
Onur Karabatak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Karabatak, Psikiyatri. Size Onur Karabatak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Normal Randevu, Normal randevu.
Onur Karabatak adresi nerede?Onur Karabatak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Cad, Umaç Apt, No:93, Kat:7, Daire:16/17 Harbiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Karabatak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Karabatak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Karabatak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Karabatak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Karabatak hangi dilleri konuşuyor?Onur Karabatak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Karabatak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Karabatak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Karabatak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Karabatak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Onur Karabatak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler