Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi, Bursa
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Menisküs Cerrahisi
Omuz Ameliyatı
Omuz Artroskopisi
Omuz Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Artroplasti
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Menisküs Tedavisi
Spinal Artrodez
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
VM Medical Park Bursa Hastanesi
2019 yılında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da robotik protez cerrahisi sertifikamı aldım ve bu cerrahileri kliniğimde uygulama şansı yakaladım. Çalışma arkadaşlarım ile birlikte Bursada ilk kez gerçekleştirilen kıkırdak nakli ve lipödem cerrahisi gibi cerrahileri uygulama şansını yakaladım. Uzmanlık hayatımda akademik çalışmalarıma devam ettim. Uzmanlık tezim dünyanın en prestijli ortopedi dergilerinden birine kabul edildi. Uluslararası ve ulusal dergilerde çalışma arkadaşlarımla birlikte çok sayıda makale yayınlama şansım oldu. Kendi geliştirdiğim cerrahi teknikleri farklı kongrelerde sundum. 3 yıl süre ile AOTrauma kurslarında konuşmacı ve eğitmen olarak görev yaptım. Ulusal kongrelerimizde oturum başkanlığı ve konuşmacı olarak katkı sağlamaya çalıştım. Farklı akademik dergilerde hakemlik yaptım. 2023 yılında Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi derneği üyesi olarak kıkırdak bilim kuruluna seçildim. 2021-2022 yılları arası İstanbul Atlas Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi (Yardımcı Doçent) ünvanımı alarak eğitim kadrosunda bulundum. Şu anda ise Mudanya Üniversitesinde Dr.Öğretim Üyesi kadrosunda öğrencilerimize dersler vermekteyim.
Şu anda günlük pratiğimde en çok spor ve eklem yaralanmaları ve bunlara bağlı gelişen menisküs, kıkırdak, çapraz bağ yaralanmalarının cerrahileri, omuz çevresi kas yırtıkları ve bunların kapalı cerrahileri, eklem koruyucu cerrahiler, protez, travma ve ayak cerrahisi ile ilgileniyorum. Ameliyat dışı tedavilerde ultrason eşliğinde (halk arasında nokta atışı olarak bilinen) eklem çevresi enjeksiyonlar uygulamaktayım.
Sanırım 4 haziran olması lazım yusuf beye dirsek kırığı ameliyatı oldum. Başta size aşırı güven veren bir arkadaş gibi yaklaşması çok çok önemliydi. Ameliyatım başarılı geçti ameliyat sonrası ne zaman yazsam arasam hemen cevap verdi. Aynı hastanede fizik tedavimi de oldum kontrollerimde de hep yardımcı oldu. İşinde çok uzman gönül rahatlığı içinde kendisini tercih edebilirsiniz.
ha...l
Çapraz bağlarımı ve menisküsümü kopartmıştım aynı zamanda kıkırdaklarımda zarar görmüş uzun araştırmalar sonucu yusuf bey ile tanıştım korkuyordum beni çok güzel motive etti bir doktor değil bir abi gibi ilgilendi ve 1.5 senenin ardından ilk maçıma çıktım ilk golümü attım eskisinden daha iyiyim ne kadar minnet etsem az böyle kaliteli ellere tedavi olduğum için çok şanslıyım sizi çok seviyorum
Merhabalar Ön çapraz bağım koptuğu için araştırmalar sonucunda Yusuf Onur beye muayeneye gittim ve ameliyat olmazsam ayağımın düzelmicek psikolojisine girdim ve doktorum o kadar iyi bir doktor ki ve ekibide aynı şekilde bana çok destek oldular her konuda beni öyle bir motive ettiler ki çok başarılı bir şekilde ameliyatım gerçekleşti. Bir haftada koltuk dernekleri bıraktım. Fizik tedavidede çok iyi durumda olduğumu gördüklerinde çok merak ettiler doktorum Yusuf Onur Kızılay dedim Bu kadar hızlı toparlanmanın tabikide doktorun payı var dediler bende daha çok mutlu oldum son kontrolümde de gayet iyi durumda olduğumu kendiside söylediğinde çok mutlu oldum. Kendisi ve ekibinin ilgi alakası ve güler yüzüyle bu süreci en iyi en hızlı şekilde tamamladım Böyle sorunları olan lar varsa Yusuf Onur beyle görüşmelerini şiddetle tavsiye ederim.
a....y
Spor hayatımı artık devam ettiremeyecek kadar zorlandığım bir dönemde, önceki dönemlerde birlikte çalışma fırsatı yakaladığım kıymetli dostum Yusuf Onur Kızılay'a omuzumdan ameliyat oldum. Daha önce ameliyat sonrası hastalarını takip ettiğim, hastalarımın gelişmelerini ve süreçlerini bildiğim için son derece huzurluydu, çünkü bu konuda yaptığı ameliyatlarla yurtiçi ve yurtdışı kendini ispat etmiş bir hekim arkadaşıma opere olmuştum. Ameliyat sonrası omuzumu günlük yaşamımda ağrısız kullanmaya başladım. Saygıdeğer hekimliğinin yanında mütevazi kişiliği ile de örnek bir insan olan kıymetli dostuma bu süreçte yakın ilgisi ve desteği ile şükranlarımı sunuyorum, iyi ki varsın dostum
eb....
Merhaba. Yusuf Onur hocama bu sitedeki yorumlar sayesinde muayene olma kararı verdim. Muayene esnasında kendisi oldukça şeffaf ve sizlere güven veriyor. Kendisi her konuda yardımcı olan, işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren değerli bir doktor. MR'ımı birlikte inceledik ve yaşım genç olduğu için acilen ön çapraz bağ,menisküs ameliyatı olmam gerektiğini söyledi
MR'da menisküsüm kötü durumdaydı fakat hocam menisküsümü ince bir işçilikle dikti. İlk hafta zorlu ve ağrılıydı fakat karşılaşılan her durumda hocam çok ilgiliydi. Beklentimin çok çok ötesinde 12. günde değneksiz ayağımın üzerine basmaya başladım. Hatta dikişlerimi aldırmaya değneksiz gittiğimi gören hocam bile şaşırdı :) Şu an ameliyattan sonra 33. gündeyim tam iyileşme ne kadar sürer bilmiyorum fakat gündelik ihtiyaçlarımı rahatça karşılayabiliyorum (merdiven inip çıkma,yürüme,araba sürme vs). Benzer rahatsızlık yaşayanlara hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
i̇...k
38 gün önce Onur beye ön çapraz bağ ve iç ve dış menisküs ameliyatı oldum, öncelikle Onur bey size güven veriyor bu nedenle Onur beye ameliyat olmaya karar verdim, ameliyat olduktan 15 gün sonra normal koltuk değneksiz yürümeye ve fizik tedaviye başladım, bu tür ameliyatlarda özellikle iyilesme surecinin kisa yada uzun olmasında hoca faktörü çok önemli, ufak tefek ağrılarım dışında şu an gayet iyiyim, bu sureçte ekibi her konuda içtenlikle yardımcı oluyorlar, birde unutmadan dikişlerim alınırkende hiç acımadı :)
i̇...t
İki bacağımda da bileklerime kadar oluşan ödem sebebiyle yürürken zorlanmaya başladım ve ağrılarım arttı. Onur hocama gittiğimde içtenlikle dinleyerek muayene etti. Bacaklarımdaki ödemin sebebinin lipödem olduğunu söyledi ve ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi, anlattığı her şeyin bana ait olduğunu anladım, çok bilinen de bir hastalık değil kesinlikle, beni doğru yönlendirmesiyle venöz yetmezliği olduğunu da öğrendim ve tedaviye başladım. Artık lipödem için diyetime ve egzersizlerime dikkat ederek ödemi baskılayacağım. Korkulu ve endişeli olmama rağmen sakin, samimi bir şekilde yaklaşarak içimi ferahlattı, ameliyat ısrarlarıma rağmen henüz çok erken olduğunu önce diğer yolları deneyerek bunu baskılamamız gerektiği konusunda beni uyardı. Hastaya olan yaklaşımı ve rahatlatıcı tavrıyla herkese gözüm kapalı tavsiyemdir. Yönlendirmelerine tamamen güvenebilirsiniz :)
sa...t
Ön çapraz bağım koptuğu için öneri üzerine Yusuf Onur beye muayeneye gittim ve ameliyat olmazsam spor yapamayacağımı söylediğinde çok üzülmüştüm. Ameliyat öncesi ve sonrası süreci anlatıp yaza tekrar kitesurf önümüzdeki sezonda snowboard yapabileceğimi söylediğinde mümkün olan en erken ameliyat tarihinde olmak istediğimi söyledim ve çok başarılı bir şekilde ameliyatım gerçekleşti. Bir haftada bastonları bıraktım. Fizik tedavidede çok iyi durumda olduğumu gördüklerinde Yusuf Onur beyemi ameliyat oldunuz diye sorular gelmişti. Bu haftaki son kontrolümde de gayet iyi durumda olduğumu kendiside söylediğinde çok mutlu oldum. Kendisi ilgi alakası ve güler yüzüyle bu süreci en iyi en hızlı şekilde atlatmamı sağladı. Bu tarz sıkıntıları olupta çekincesi olanlar varsa eğer Yusuf Onur beyle görüşmelerini şiddetle tavsiye ederim.
n....n
İki defa çapraz bağ ameliyatı oldum iki dizden ikiside çok iyi geçti bir hafta da yürümeye başladım Yusuf hocamın ellerine sağlık Allâh razı olsun kendisinden bana bu konuda danışanları yusuf onur hocama yönlendireceğim
mc...ö
Çocukken geçirdiğim trafik kazası ve gençlik dönemimde profesyonel olarak basketbol oynadığımdan dolayı düzenli olarak menisküsle ilgili sıkıntılar yaşadım. 5 defa sakatlık yaşadım ve ilk 3 ameliyatımda da Yusuf Onur Bey vardı. Son iki ameliyatımı da bizzat kendisi gerçekleştirdi. İnsanlar 1 ayda iyileşirken ben 1 haftanın sonunda yürüyüş yapmaya çıkıyordum. Hastalarına karşı ilgili ve alanında da binlerce ameliyata girip çıkmış, uzmanlığını kanıtlamış ve soran herkese tereddütsüz önerdiğim bir doktor.. Başarılarınızın devamını dilerim hocam.
Yusuf Onur Kızılay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Onur Kızılay, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Yusuf Onur Kızılay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Artroplasti, Artroskopi, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Artroskopik Akromioplasti, Artroskopik Bankart Onarımı, Artroskopik Cerrahi, Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi, Artroskopik Slap Onarımı, Ayak Bileği Artroskopisi.
Yusuf Onur Kızılay adresi nerede?Yusuf Onur Kızılay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Onur Kızılay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Onur Kızılay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Onur Kızılay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Onur Kızılay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Onur Kızılay hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Onur Kızılay ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Onur Kızılay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Onur Kızılay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Onur Kızılay hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Yusuf Onur Kızılay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Onur Kızılay hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Onur Kızılay, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yusuf Onur Kızılay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları