Tacettin Veli Mah. Mehmet Özhaseki Blv. No:60, Melikgazi
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Rinoplasti
Septorinoplasti
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Özel Kayseri Lazergöz ve KBB Hastalıkları Cerrahi Tıp Merkezi
HASTANEMİZ BÜNYESİNDE TÜM YAŞ GRUPLARINA YÖNELİK HEM AYAKTAN HEM YATARAK OLMAK ÜZERE KULAK BURUN BOĞAZ VE BURUN ESTETİĞİ İLE İLGİLİ TÜM TEDAVİ VE CERRAHİ İŞLEMLER YAPILMAKTADIR.
ha...a
işinde bir numara burun estetiği oldum çok korkuyordum ameliyattan daha önce hiç olmamıştım tedirginlerim vardı ya istediğim gibi olmasa gibi ama elinden gelenin en iyisini yaptı Allah razı olsun çok memnun kaldım ağrı sızı hissetmedim amelyattan 5 saat sonra yürümeye başladım
tu...
Bugün bir iltifat üzerine yorum yapmaya karar verdim. Burnumun doğal muhteşem bir güzellik olduğunu düşündüler. Ancak ameliyatlıydı. Ameliyat öncesi konusuna gelirsek yakın bir arkadaşla konuşuyor gibi bir yaklaşım sergileyen sevgili hocam her konunun en ince ayrıntısına kadar (riskleri ile beraber) bilgilendirme sağladı. Diğer doktorları bilemem ama onur beyi şiddetle tavsiye ediyorum.
f.....
5ay once burun ameliyatım için Onur Hocama gittim iyikide dedirtti bana ilgi ,alakasından son derece memnun kaldım burnum çok doğal oldu nefes almamda çok rahat artık herkese tavsiye ederim herşey için teşekkür ederim...
to...
Ben kayseride çok farklı doktorlara gittim muayene oldum ama hiç biri yeterince ilgi alaka göstermedi ve gerçeği yansıtan türden konuşmadılar. Son olarak Onur hocama muayene oldum. Aradığım güveni ilgiyi alakayı hepsini onur hocamda buldum. Şuan ameliyat oldum. 28. Günüm ve çok rahatım. İstediğim nefes alma sorunum çözüldü harika nefes alıyorum.Dışarıdan burnumun şeklinden rahatsızdım istediğim şekle sahibim. Ağrım kanamam hiç bir sorun yaşamadım. Korkulacak hiç bir şey yok.Bu yorumu okuyan siz de çok rahat bir şekilde onur hocama ameliyat olabilirsiniz. Onur hocama burdan çok teşekkür ederim.
ru...e
Her hastasını içtenlik ve samimiyetle dinleyen, şikayetinin nedenini, neden ve nasıl tedavi olacağını açıklayan ve uzmanlığı, bilgisi, ilgisiyle farkında olmadığınız sağlık sorunlarını dahi erkenden teşhis edebilen günümüzde kolay kolay bulamayacağımız bir doktor. Ben bi rinoplasti ameliyatı geçirdim ve çok memnunum. Her yönüyle çok teşekkür ederim
b....ö
Sayın Op.Dr. Onur Nursaçan güleryüzü ile bizi karşıladı.Burnum hakkındaki şikayetlerimi ve isteklerimi ilettim bu doğrultuda oldukça başarılı bir rinoplasti ameliyatı gerçekleştirildi. Başından sonuna kadar ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum.Ameliyattan çok memnunum hiç ağrım ve şikayetim olmadı. Ameliyattan hemen sonra bile nefes alma sıkıntısı ve ağrı çekmediğim için çok memnunum.Gerçekten alanında çok başarılı bir doktor. İyi ki Onur hocam ile karşılaştık ve ameliyatımızı gerçekleştirdik. Rinoplasti ameliyatı olmak isteyen kim varsa hepsine gözüm kapalı kendisini öneririm çünkü Onur hocamın ellerinden çıkan gerçekten adeta bir şaheser…
mu...t
Sayın Dr onur nursaçan sayesinde nefes alma problemlerim düzene girdi septoplasti ameliyatı oldum gayet güzel ilgilendiler çok kolay geçti ameliyatım çok çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ettiğim bi yer asistanina ve Sayın Dr onur nursaçan a çok çok teşekkür ediyorum ellerinize emeğinize sağlık iyikide sizleri tercih etmişim
ay...ö
Benim burnumdaki kemer ve kemik eğriliğinden kurtaran doktorumuz ONUR NURSAÇAN hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Harika bir insan ve harika bir hekim. Burun ameliyatı sonrasının bu kadar rahat olacağını tahmin edemezdim. Ameliyat sonrasında hiç ağrı hissetmedim silikon tamponlar sayesinde ameliyattan çıktığım andan itibaren çok rahat bir şekilde nefes alabiliyor olmamdı. Şişlik ve morarma problemi yaşamadığım için normal günlük hayatıma bir hafta içinde döndüm. Şimdi olmasını istediğimin de ötesinde güzel bir burna sahip olmanın mutluluğunu ve rahat rahat nefes alabilmenin konforunu yaşıyorum.
n....t
rinoplasti amacıyla başvurdum ve çok memnun kaldım hiçbir sorunla karşılaşmadım ameliyat ve sonrasında iyileşme süreci çok rahat geçti. Kendisi sıcakkanlı ve ilgiliydi bu sebeple çok memnun kaldım
Onur Nursaçan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Nursaçan, Kulak Burun Boğaz. Size Onur Nursaçan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Dolgusu.
Onur Nursaçan adresi nerede?Onur Nursaçan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Mehmet Özhaseki Blv. No:60 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Nursaçan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Nursaçan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Nursaçan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Nursaçan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Onur Nursaçan hangi dilleri konuşuyor?Onur Nursaçan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Nursaçan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Nursaçan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Nursaçan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Nursaçan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Onur Nursaçan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Nursaçan hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Nursaçan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Onur Nursaçan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları