Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
ARAPSUYU MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:25 TASARIM PLAZA 1. KAT ARAPSUYU D:14 Konyaaltı, Antalya
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Jinekomasti
Dr Onur Oğan Kliniği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Dr Onur Oğan Kliniği
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Liposakşın
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Çene Estetiği
ve...a
3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Uzun zamandır doktor arayışındaydım. Bu süreçte bile Dr. Onur bey ve tatlı ekibi çok ilgilendiler. Benim ameliyat için çok kısıtlı bir zamanım vardı ama Onur bey ve ekibi sayesinde çok konforlu bir süreç geçirdim, şimdi neredeyse iyileştim. Her konuda çok ilgiliydiler ve yardımcı oldular, her detayı benim yerime düşünmüşlerdi zaten. Sonuçtan da çok memnunum, beni çok iyi anladılar. Tüm ekibi kocaman öpüyorum.
Onur hocamız nezaketiyle kibarlığıyla bütün korkuları yenmemizi sağladı 15 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum sonuç mükemmel ağrısız acısız bir şekilde atlattım herkese tavsiye ediyorum düşünmeyin direkt gidin
Onur hocama minnettarım
h....ö
Çok ilgili,gerçekten uzman bir tabib ve ekip.Meme küçültme operasyonun gayet başarılı geçti. İlgi alaka çok çok iyiydi.
i̇...i
Dr. Onur Bey'in yaptıgı burun ve meme büyütme ameliyatımın üzerinde iki hafta geçti.
Muayenehanesinin kapısından ilk girdiğimde çok pozitif bir ekip ile karşılaştım. Gerek randevu süreci olsun, gerekse hastane ve kontrol sürecinde bana çok yardımcı oldular. Onur bey müsait olmadıgı zamanlarda bile her şey ile ilgilendiler. Kendisi gibi güler yüzlü bir ekip oluşturmuş. Kafamda bir çok soru işareti olmasına ragmen, Onur Bey'in gösterdiği ilgi ve pozitif enerjisi sayesinde ne kadar doğru bir karar verdigimi anladım.
Ameliyat öncesinde nasıl bir sonuç istediğimi sordu ve çıkan sonuç tam da istediğim gibi oldu. Harika bir iş çıkardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İki ay önce meme küçültme ameliyatı oldum çok Dr. Araştırdım hem çok endişeliydim hemde güvensiz fakat Onur hocamla konuştuğum an karar verdim harika bir doktor. O yüzü hep mi güler evet ameliyat sonrası kontrol süreçleri her şey için çok teşekkür ediyorum kendisine ve ekibi iyi ki tanıştım benim göğüslerim çok büyüktü ve ufak tefek sıkıntılar olabilir di ama çok şükür olmadı ağrısız sıkıntısız güzel bir şüreç oldu düşünenler için söylüyorum düşünmeyin gidin sihirli ellere teslim olun güzel değişimleri sizde yaşayın iyi ki Dr. Onur Oğan
ha...y
kulak ameliyatı oldum çok tıtız çalişior detaylı bıldırıyor şuan hiç ağrı hissetmıyorum yorum yapmak gereği duydum …………zum weıterempfehlen aufjedenfall
ze...n
Bence meme büyütme alanında ödül verilmesi gereken bir doktor..henüz 2.gunum olmasına rağmen minimum ağrı...asistanı zaten dünya tatlısı. Dünyaya bir kere geliyoruz hanımlar kendinizi ödüllendirin. Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler
vs...l
Onun beyle Pandemiden önce tanıştım ameliyat günü her şey belli oldu ve sonra Pandemi çıktı ameliyatım iptal oldu iki defa ve bu süreçte onur beyi asla takip etmeyi bırakmadım ve özel muayenehane açtığını öğrendim Bu beni çok mutlu etti ve tekrar görüşme yaptım meme toparlama ve protez ve karın germe ameliyatımı geçen hafta oldum ve şu an çok iyi durumdayım bu kadar kısa sürede sadece diyeceğim eli öpülesi muhteşem sihirli eller
i.....
Doktor Onur Bey’e cok uzun zamandir yaptirmak istedigim ancak cesaret edemedigim burun ameliyatini yaptirdim. Internetten yaptigimiz ilk gorusmemizde Onur Bey’in bana verdigi guven ve pozitif yaklasimi uzerine ameliyatim icin Amerika’dan Turkiye’ye geldim. Ameliyatim son derece rahat gecti. Su an 12. Gundeyim ve burnum tam on gorusmede planladigimiz gibi cok dogal ve cok guzel oldu. Bu zorlu sureci minimum endise ve agriyla atlatmama ve tam istedigim gorunuse sahip olmama yardimci oldugu icin Onur Bey’e cok tesekkur ediyorum. Isini son derece incelikli yapan, hastayi her adimda yakindan takip eden ve on gorusmedeki beklentilerimin fazlasini karsilayan bir doktor olarak Onur Bey’le calismayi herkese guvenle tavsiye edebilirim.
ne...
Tıpta jinekomasti denilen illet yüzünden her geçen gün özgüvenimi kaybediyordum taki onur bey sihirli elleriyle dokunana dek.Henüz bir hafta oldu ameliyat olalı şimdiden bile güzel görünüyor.Benim durumumda olan arkadaşlar hiç düşünmesinler ağrısı-sızısı yok
Teşekkürler sevgili Onur Oğan
Onur Oğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Oğan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Onur Oğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Botoks, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Liposakşın.
Onur Oğan adresi nerede?Onur Oğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ARAPSUYU MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:25 TASARIM PLAZA 1. KAT ARAPSUYU D:14 Konyaaltı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Oğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Oğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Oğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Oğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Oğan hangi dilleri konuşuyor?Onur Oğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Oğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Oğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Oğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Oğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Onur Oğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Oğan hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Oğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra