Aile İçi İletişim Sorunları
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Zi&On Psikiyatri Akademisi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Madde Bağımlılığı
Vajinismus Tedavisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
me....
İlerleyen ve hayatımı olumsuz yönde etkileyen obsesif kompulsif bozukluk tedavisi için gittiğim ve inanılmaz bir bilgiye sahip canım doktorumdur kendileri 4 aylık bir süre zarfında kendimi iyi hissetmemi sağlayan tek doktor pozitif enerji ve sabırla neler oluyor dedirten doçenttir en güzel daha güzel yerlere gelmesi dileğiyle...
de....
Onur Beyle yeni tanışma fırsatım oldu.zor geçen yıllarımın ardından tek dediğim keşke onur beyle daha önce tanışsaydım daha ilk görüşmede bana öyle güzel şeyler kattıki artık biliyorum düşsemde bana yardım edebilecek onur bey gibi biri var. Yıllardır uyandığımda güne tebessümle başlamak için öle çok istedimki şuan bu msjı yüzümde tebessümle yazıyorum kendisine çok çok teşekkür ederim.
Kendisinden çok memnunum. Hala da geliyorum. Gelmeye devam edeceğim. Tesadüfen internetten buldum. Aile terapisi için geliyorum. Bu süreçte kendileriyle değişmeler ve gelişmeler kaydettik. Bunu sağlayan kendileridir. Bu nedenle danışanı olmaya devam edeceğim. Herkese tavsiye ederim.
r.....
Okan Bey'le 6 aydan süre gelen bir tedavi süreci geçirmekteyim. Başladığım ilk günden bu güne ruh halimdeki ve sosyal hayatımdaki değişimleri kendime çok faydalı buluyorum ve çevremden de olumlu dönüşler alıyorum. İlk başvurduğumda üzerimdeki depresyonun hiç geçmediğini düşünürken şimdi o halime çok uzak olmak çok güzel bir duyguymuş. Okan hocaya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Psikoloğumla beraber çalıştıkları için tercih ettim. Dikkat eksikliği, bozukluğu ile ilgili uzman olduğundan yönlendirildim. Sadece 2 kez görüştüm fakat bana uygun bir tedavi yöntemi uygulayacağını söyleyebilirim. Sadece ilaç tedavisi aldım.
as...n
çok donanımlı ve tecrübeli bir doktor iyiki tanımışım beni çok büyük sıkıntılardan kurtardı bitmek üzere olan evliliğim kurtuldu ve eşimle birbirimizi yeniden tanımamızı anlamamızı sağladı allah ondan razı olsun çok teşekkür ediyorum
Onur Okan Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Okan Demirci, Psikiyatri. Size Onur Okan Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Eklektik Yaklaşım, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikoterapi, EMDR Terapi, Madde Bağımlılığı.
Onur Okan Demirci adresi nerede?Onur Okan Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mim Kemal Öke Caddesi No:9/5 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Okan Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Okan Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Okan Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Okan Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Okan Demirci hangi dilleri konuşuyor?Onur Okan Demirci ile İngilizce, İspanyolca, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Okan Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Okan Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Okan Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Okan Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Onur Okan Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler