Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir
me...i
Bugüne kadar gördüğüm alanında en iyi doktor 6 yıldır gidiyordum hiçbir zaman acaba başka bir doktora gitsem mi diye hiç aklımdan geçirmedim ve maalesef Mersin’e gidişine o kadar üzüldüm ki ama yapacak bir şey yok o birinci kızıma hamileyken tiroid değerlerim çok yükselip doktor arayışı içine girmiştim çok kötü durumdaydım. Komşumuz bu doktoru önerdi önce Allah sonra doktor sayesinde bütün değerlerim düzeldi önce Allah’a sonra doktorum sayesinde her şey yoluna girdi çok şükür işi gücü rast gitsin.hatta bu doktorumuza gitmeden önce özel bir hastaneye gitmek istedim oradaki doktor bana bu doktorun kendisiyle aynı doz ayarlaması yaptığını boşuna bana gelmene gerek yok çok iyiymiş her kimse ona devam et dedi.ve bende tanıdığım doktor soran herkese önerdim herkeste çok memnun kaldı Tekrar Adana’ya gelirse çok mutlu oluruz gelmezse de bulunduğu yerde işi gücü rast gitsin … iyi ki tanıdım sizi onur bey
fa...a
doktoruma istediğim zaman ulaşabliyorum kontrollerim zamanında yapılıyor. gerekli ilgi ve alakyı gösterdiği için kendisine teşekürlerrr
Onur Özhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Özhan, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Onur Özhan adresi nerede?Onur Özhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Özhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Özhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Özhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Özhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Özhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Özhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Onur Özhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.