Dr. Dt.
Diş Hekimi
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi
Diş Hastalıkları Ve Tedavisi
Bursa 1 adres
23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad Ofis Gökçadır İş Merkezi 22 / B Nilüfer, Bursa
20'lik Diş Çekimi
Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Kanal Tedavisi
Kök Kanal Tedavisi
Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Küçük Cerrahiler
Rotary Sistemle Kanal Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
s....s
Onur bey işinde çok titiz,ilgili bir doktor.Ben kaplama olan dişimde problem olduğu için gittim kaplamam yenilendi çok memnunum o kadar çok uğraştı ki gerek ölçü alırken gerekse prova yapılırken önceden yaptirdigim kaplama tedavisi hiçbir şeymiş.Sanki kendi dişim takılmış gibi hissediyorum cok memnun kaldım.Ayrıca klinik çalışanları da çok ilgililer
m....k
Daha önceden babamın implant uygulaması için gitmiştik ve oldukça memnun kalmıştık. Şimdi kendi dolgu ve diş kaplama tedavisi için gittik ve yine çok memnunun kaldık.
Diş temizliği, kaplama ve dolguların yer aldığı bir tedavi süreci yaşadım. Onur bey ve kliniği ile ilgili, teşhis, bilgilendirme ve tedavi aşamalarındaki empatik yaklaşım, meslek bilgisi, meslek sevgisi ve uygulamalardaki başarısı hususlarında gayet memnun kaldığımı belirtmek isterim.
İlk kez geldik Onur beye 20 yaş dişimizi çekmek icin gayet başarılı buldum kendisini gönül rahatlığıyla gelmek isteyenlere onerebilirim
Yaklaşık 1 senedir Çenemdeki problemlerle ilgili yardım alıyorum Onur beyden, tedavim gayet iyi ilerliyor. Onur beyin iletisimi kuvvetli ve ne sorarsam cevaplıyor gayet güler yüzlü. Her türlü diş probleminde kapısını calacagim güvenilir biri. Onu herkese öneriyorum.
s....
Bir arkadaş tavsiyesiyle gittiğim dentalive'den son derece memnun kaldım. Güleryüzlü personel ve temiz bir ortamı vardı. Dolgu işlemimi yapan Onur bey işini titizlikle yapan nazik bir doktor. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünürüm.
c.....
Onur Bey'e birkaç kez diş dolgusu ve diş taşı temizliği operasyonları için gittim. Kendisi tedavi sürecinin başından sonuna kadar benimle sağlıklı ve etkili bir iletişim kurdu ve tedirginliklerimi aşmama yardımcı oldu. Öncelikle eli çok hafif. Uyuşturucu iğneleri çok hassas yapıyor; dolayısıyla iğneler esnasında neredeyse hiç acı duymadım. Operasyonlar esnasında da tüm süreç çok rahat geçti. İşlemler bittikten sonra dişlerimin temizliğini nasıl yapmam gerektiğiyle alakalı detaylı bir bilgilendirme yapmasından da oldukça memnun kaldım. Bundan sonra herhangi bir ihtiyaç durumunda da kendisine gitmeyi planlıyorum. Herkese tavsiye ederim.
me...k
İlk defa gittim antibiyotik tesavisinden sonra dis cekimi oldu agrisiz sizisiz ve cabuktu.Evde aynadan kontrol ettim cekilmismi diye :) Diger calisan arkadaslarda guler yuzlu. Cok Mennum kaldim.
y....ş
Kanal tedavisi, diş temizliği, dolgu, rutin muayeneler vb tüm işlemler için tercih ettiğim tek yer.
se...
Kanal tedavisi mükemmel. Tavsiye ederim.bu günü kadar ilk kez bu kadar mükemmel bir tedavi yapıldı.
Onur Öznalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Öznalçın, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi. Size Onur Öznalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Küçük Cerrahiler, Diş Bakımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Estetik Dolgu, Ağız Koruyucusu, Dental Anestezi.
Onur Öznalçın adresi nerede?Onur Öznalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad Ofis Gökçadır İş Merkezi 22 / B Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Öznalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Öznalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Öznalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Öznalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Öznalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Öznalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Öznalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta / danışan, Onur Öznalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri