2009- yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. Sonrasında Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Ana bilim dalında akademik eğitimime devam ettim. ''All-on-4 implant uygulamaları'' ( bir günde implant ve diş eksikliklerinin giderilmesi) hakkında hazırladığım tez sonucunda çene cerrahı doktoru ünvanını kazandım. 2017 yılından bu yana DENTALİV diş kliniğinde hastalarımıza hizmet vermekteyim.

Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad Ofis Gökçadır İş Merkezi 22 / B Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +23 daha fazla

Ağız Koruyucusu

Dental Anestezi

Diş Bakımı

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Onur bey işinde çok titiz,ilgili bir doktor.Ben kaplama olan dişimde problem olduğu için gittim kaplamam yenilendi çok memnunum o kadar çok uğraştı ki gerek ölçü alırken gerekse prova yapılırken önceden yaptirdigim kaplama tedavisi hiçbir şeymiş.Sanki kendi dişim takılmış gibi hissediyorum cok memnun kaldım.Ayrıca klinik çalışanları da çok ilgililer

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Daha önceden babamın implant uygulaması için gitmiştik ve oldukça memnun kalmıştık. Şimdi kendi dolgu ve diş kaplama tedavisi için gittik ve yine çok memnunun kaldık.

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Diş temizliği, kaplama ve dolguların yer aldığı bir tedavi süreci yaşadım. Onur bey ve kliniği ile ilgili, teşhis, bilgilendirme ve tedavi aşamalarındaki empatik yaklaşım, meslek bilgisi, meslek sevgisi ve uygulamalardaki başarısı hususlarında gayet memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

İlk kez geldik Onur beye 20 yaş dişimizi çekmek icin gayet başarılı buldum kendisini gönül rahatlığıyla gelmek isteyenlere onerebilirim

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Yaklaşık 1 senedir Çenemdeki problemlerle ilgili yardım alıyorum Onur beyden, tedavim gayet iyi ilerliyor. Onur beyin iletisimi kuvvetli ve ne sorarsam cevaplıyor gayet güler yüzlü. Her türlü diş probleminde kapısını calacagim güvenilir biri. Onu herkese öneriyorum.

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Bir arkadaş tavsiyesiyle gittiğim dentalive'den son derece memnun kaldım. Güleryüzlü personel ve temiz bir ortamı vardı. Dolgu işlemimi yapan Onur bey işini titizlikle yapan nazik bir doktor. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünürüm.

C
Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Onur Bey'e birkaç kez diş dolgusu ve diş taşı temizliği operasyonları için gittim. Kendisi tedavi sürecinin başından sonuna kadar benimle sağlıklı ve etkili bir iletişim kurdu ve tedirginliklerimi aşmama yardımcı oldu. Öncelikle eli çok hafif. Uyuşturucu iğneleri çok hassas yapıyor; dolayısıyla iğneler esnasında neredeyse hiç acı duymadım. Operasyonlar esnasında da tüm süreç çok rahat geçti. İşlemler bittikten sonra dişlerimin temizliğini nasıl yapmam gerektiğiyle alakalı detaylı bir bilgilendirme yapmasından da oldukça memnun kaldım. Bundan sonra herhangi bir ihtiyaç durumunda da kendisine gitmeyi planlıyorum. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

İlk defa gittim antibiyotik tesavisinden sonra dis cekimi oldu agrisiz sizisiz ve cabuktu.Evde aynadan kontrol ettim cekilmismi diye :) Diger calisan arkadaslarda guler yuzlu. Cok Mennum kaldim.

Y
Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Kanal tedavisi, diş temizliği, dolgu, rutin muayeneler vb tüm işlemler için tercih ettiğim tek yer.

Konum: Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi

Kanal tedavisi mükemmel. Tavsiye ederim.bu günü kadar ilk kez bu kadar mükemmel bir tedavi yapıldı.