2004-2010 yılları arasında Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesinde Diş Hekimliği eğitimi aldı. Sonrasında 2010-2011 yılları arasında İzmir Karşıyaka'da askerlik göverini yerine getirdi.
2012-2017 yılları arasında Konya Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı'nda geleneksel ve kemik destekli hızlı üst çene genişletmesi sırasında meydana gelen kök rezorpsiyonlarının üç boyutlu olarak değerlendirilmesi ve karşılaştırılması adlı tez çalışmasını tamamlayarak ortodonti uzmanlığını tamamladı.
Bursa ve İnegöl'de mesleğini icra etmektedir. Evli olup Kerem Batu isminde bir oğul ve doğumunu heyecanla beklediği bir kız çocuğu babası olarak Bursa'da hayatına devam etmektedir.
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Invisalign Tedavisi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Tümünü gösterHizmetler
Ortodonti Randevusu
Kemalpaşa Mh. Adnan Menderes bulv. NO: 11/23 Sandalcı İş Merkezi Zemin Kat, Bursa
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Invisalign Tedavisi
Ortodonti Uzmanı Onur Öztürk İNEGÖL LOKASYONUMUZ
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Ortodonti Uzmanı Onur Öztürk İNEGÖL LOKASYONUMUZ
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Ortodonti Uzmanı Onur Öztürk İNEGÖL LOKASYONUMUZ
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
a....k
Onur Bey alanında uzman ve asla pişman olmayacağınız bir doktor. Cift cene ameliyatımın öncesinde ortodonti surecim, ameliyat planlamam ve sonrası için birlikteydik. Tedavi surecimde benden kaynaklanan birçok olumsuzluklar olmasına rağmen güler yüzünü ve ilgisini eksik etmedi. Tedavim bitti, dis tellerim çıktı, her seyden cok memnunum. Gerek ilgisi gerekse alanında uzmanlığıyla kendisine koşulsuz güvenebilirsiniz.
b....ş
Tel tedavisine başlamadan önce tereddütlerim vardı ama Onur Bey sayesinde tedavim hem ağrısız hem de çok rahat bir şekilde geçti. Olabilecek en kısa sürede mükemmel bir sonuç elde ettik :) İlgisi ve becerisiyle harika bir ortodonti uzmanı.
g.....
Ben Onur Bey'den çok memnun kaldım, daha önce farklı deneyimlerim de oldu ama memnun kalmadım.Onur Bey'e 3 yıldır tedavi oluyorum ortodonti olarak, aynı zamanda kardeşim de hastası.Sağ ve sol yan dişlerim gerideydi, onları öne çektik.Kardeşimde çene geriliği vardı, çene yapısı öndeydi.Onu geriye aldı,çeneden ötürü dişlerim yamuktu,o düzeldi.Çok güler yüzlü.Çok memnunuz Onur Bey'den.
Ben memnun kaldım, çok iyi bir doktor.Ben tel taktırdım, dişlerimin telleri çıktı.Gayet uyumlu bir şekilde tedavimi oldum.Memnun kaldım, bir problemim yok.Dişlerim yamuktu, tel tedavisi sonucu düzeldi.
ş.....
Alanında konuya hakim olduğunu düşünüyorum.Birçok doktor arasından kendisini seçtim.Bana en uygun tedaviyi uyguladı.Zorlu bir tedavi, bu riski alarak tedaviyi başarıyla sonuçlandırdı.Benim köpek dişlerim üstteydi. Sonra ön dişlerim de üstteydi.Çene darlığım vardı,dişlerim arkadaydı.Benim dolgulu büyük azı dişlerimi çekerek,normal sağlıklı sağlam dişlerimi çekmeyerek bana dişlerimi sağlıklı bir şekilde kazandırdı.Temiz ve hijyenik koşullarda tedavimizi sürdürdük.
ü.....
Bu süreçte Onur Bey'in benim üzerimde çok etkisi var.İlgi olarak çok memnun kaldım.Çok kararsızdım gülebilir miyim, mutlu olur muyum gibi çok şüphelerim vardı.Daha sonra bu süreçte Onur Bey hep yanımda oldu ve benim nasıl gülmem gerektiğini öğretti.Hep beni motive etti.Kendisinin yanına gittiğimde tellerimi çıkardı ve ben herkes gibi gülebiliyordum.Etrafımda birçok kişinin dikkatini çekti.Tel taktıracak arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.Artık herkes gibi gülebiliyorum, Onur Bey'e teşekkür ederim.
Onur Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Öztürk, Ortodonti. Size Onur Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Kontrol Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu.
Onur Öztürk adresi nerede?Onur Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mh. Adnan Menderes bulv. NO: 11/23 Sandalcı İş Merkezi Zemin Kat Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Onur Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.