Doktor iletişim numarasına erişmek için çağrı merkezini arayın.

Op. Dr. Onur Serin 1997 senesinde Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesi' nden mezun olmuş ve 2014 senesinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını tamamlamıştır.
2014 Mart-Temmuz döneminde 3 ay süre ile İsviçre Montrö' de Laclinic Hastanesinde Dr. Michael Pfulg ve Dr.Serge Le Hu ile birlikte çalışarak Estetik Cerrahi Fellowluğu yapmıştır. Bu süre içerisinde özellikle meme estetiği ve yüz estetiği olmak üzere yoğun olarak cerrahi ve cerrahi olmayan estetik uygulamalarda bulunmuştur. 2015 yılında Sivas Devlet Hastanesi' nde başladığı mecburi hizmetini Mersin Devlet Hastanesi' nde tamamlamıştır. Halen özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe

Güzeloba mh. 2107 sk. No:3 Tugay Apt. Kat:2 Daire:3 Muratpaşa, Antalya, Turkey 07230, Antalya

Röportaj

Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği

Güzeloba mh. 2107 sk. No:3 Tugay Apt. Kat:2 Daire:3 Muratpaşa, Antalya, Turkey 07230, Muratpaşa, Antalya 07230

Özel muayenehane

Muratpaşa, Antalya 07230

• T

Yıllardır Onur beye işlem yaptırıyoruz. Göğüs estetiği ameliyatı oldum çok memnunum kendisi çok başarılı bir hekim. botoks da Onur beyin üzerine tanımam herkes gönül rahatlığıyla yaptırabilir

• G

Sorularıma sabırla net bir şekilde cevap aldım.İlk defa gittim ve doktor beyin bilgisi beni ikna etti. İkinci randevumda işlemi yaptırdım.İşlemden de memnun kaldım.

Teşekkür Ederiz.

Gayet ilgili, açık sözlü, güler yüzlü bir doktor süreçle ilgili açıklayıcı ve detaylı bilgilendirme yaptı.

• D

onur bey çok dürüst ve güvenilir bir hekim. orta yüz germe ameliyatı istediğim için gitmiştim ama beni daha iyi bir tedaviye yönlendirdi. gönül rahatlığıyla kendisiyle görüşme sağlayabilirsiniz

• Z

Dudak dolgusunu ilk defa yaptırdım ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. Başta tereddütlerim vardı ancak hepsi boşa çıktı. Hem işlem sırasında hem sonrasında gösterilen özen ve profesyonellerdi. Doğal ve harika bir iş çıkardı, kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkür ederiz

Doktor beyin yönlendirmesi çok iyiydi dudak dolgusu için gitmiştim çok memnun kaldım ve arkadaşımı da getirdim elinize sağlık

Teşekkür ederiz.

• B

İlgili pozitif yönü çok iyiydi kaş sildirme işlemi yaptım çok tedirgin gittim korkumdan iz kalır vs diye fakat onur bey enerjisi ve ılımlı yaklaşımı ile çok mutlu çıkmamı sağladı

• H

Gayet verimli bir muayene oldu. Çok ilgili bir hizmetti

• Özel muayenehane Randevu  •

Teşekkür ederiz

Onur Bey ilgili ve dakikti. Dudak dolgusu yaptırdım. Gerçekten ilgiliydi ve sorulara net cevaplar verdi. Güvenerek işlemi yaptırdım.

• Ö

Onur bey’e meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Hem ameliyat öncesi süreçte hemde ameliyat sonrasında ekibi ile birlikte gerçekten çok ilgililer gece-gündüz fark etmeksizin tüm soruları içtenlikle cevaplayıp çok yardımcı oluyorlar. Ameliyat öncesi korkularım vardı ama doğru doktor seçimi ile ne kadar yersiz olduğunu Onur beye ameliyat olduktan sonra fark ettim. Zor bir ameliyat sürecini gerçekten acısız bir şekilde çok rahat atlattım. İyi ki sizlerle yollarımız kesişti.