Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Ameliyatsız Yüz Estetiği
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Güzeloba mh. 2107 sk. No:3 Tugay Apt. Kat:2 Daire:3 Muratpaşa, Antalya, Turkey 07230, Antalya
Muratpaşa, Antalya
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Jinekomasti
Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kontrol Randevusu
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
İple Yüz Germe
Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği
Op. Dr. Onur Serin 1997 senesinde Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesi' nden mezun olmuş ve 2014 senesinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını tamamlamıştır.
2014 Mart-Temmuz döneminde 3 ay süre ile İsviçre Montrö' de Laclinic Hastanesinde Dr. Michael Pfulg ve Dr.Serge Le Hu ile birlikte çalışarak Estetik Cerrahi Fellowluğu yapmıştır. Bu süre içerisinde özellikle meme estetiği ve yüz estetiği olmak üzere yoğun olarak cerrahi ve cerrahi olmayan estetik uygulamalarda bulunmuştur. 2015 yılında Sivas Devlet Hastanesi' nde başladığı mecburi hizmetini Mersin Devlet Hastanesi' nde tamamlamıştır. Halen özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.
s....u
Bugün kendisine botoks ve dolgu işlemi yaptırdım daha önce başka doktorlara botoks yaptırdım ama onur beyin yüz analizi bence çok iyiydi çok yetenekli bir doktor olduğunu düşünüyorum iki işlemden de çok memnun kaldım çok nazik ve hassas biri gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
d.....
Bugün botoks ve dudak dolgusu işlemleri için Onur Bey’e gittim, ve kendisinin ne kadar dürüst ve işinin ehli bir doktor olduğunu bizzat deneyimledim. Bana tüm süreci detaylarıyla açıkladı ve tüm sorularıma içtenlikle yanıt verdi, tekrar gideceğim günü iple çekiyorum!Kesinlikle tavsiye ederim!
Dr. Onur Bey çok ilgili ve açıklayıcıydı. Göz altı dolgusu, alın botoksu ve dudak dolgusu yaptırdım, yapılan işlemlerden çok memnun kaldım hiçbir komplikasyon gelişmedi. Herkese öneriyorum
me...e
Dudak dolgusu işlemi yaptırdım çok çok memnun kaldım,daha önce de başka bi merkezde yaptırmıştım çok ince olduğu için memnun kalmamıştım,Onur bey ellerinize sağlık rus tekniği harika oldu dudaklarım ince olmasına rağmen
ya...a
Onur beye dudak dolgusu yaptırdım işlem öncesi ayrıntılı bilgi veriyor ve çok ilgili bir doktor. Dolgum tam istediğim gibi oldu. Herşey harikaydı.
se...r
Doktor bey dudak dolgumu yaptı işinde çok profesyoneldi.Daha önce farklı birinde yaptığım dolgudan çok memnun kalmamıstım onda ki eksikleri en ince detaylarına kadar düzeltti çok memnun kaldım. Dudağıma harika bir şekil verdi. Kesinlikle işinde çok iyi
Onur Bey” in kliniğine göz çevremdeki kırışıklıklar, dudaklarımın çok hacimsiz oluşu ve çenemdeki kare görüntünün v formuna benzetilmesi için gittim. Onur Bey ve ekibi sizi tek bir insan tipi gibi değerlendirmeyip sizin için ne uygunsa ne uygulanması gerekse ona yönelik çalışıyor ve yönlendirmeleri ileri de yapılan işlemlerden pişman olma ihtimalini sıfıra indiriyor insan anatomisi dışına çıkmayıp yapaylıktan uzak güzel göz alıcı yenilikler sağlıyor. Dudağıma yapay durmayan bir hacim kazandırdı ki neredeyse acı yok denecek kadar azdı daha önce başka klinik ve Dr yaptırdığım işlemi hatırlıyorum da boşuna onca acı çekmişim daha güzel ve daha acısız yapılabiliyormuş. Ayrıca yönlendirmeleri o kadar yerinde ve sizi anlayan türden ki Benim için o ne diyorsa olması gereken odura dönüştük çok çok memnunum bu durumda . Ben isteğimi söylerim o yönlendirir ve en doğru uygulama sonuç verir. İyi ki onları tanıdım.
me...
Yüzümdeki kesi için kendisine bugün muayene oldum, benim için en uygun tedaviyi uyguladi çok memnun kaldım. Kendisi için yapılan yorumlar zaten Onur hocanın ne kadar işinde başarılı olduğunu kanıtlar nitelikte kesinlikle tavsiye ediyorum.
ha...a
Bugün ilk dudak dolgumu Onu Bey yaptı.İlk defa yaptıracağım için biraz tedirgin gittim ama beni çok iyi aydınlattı.Göstermiş olduğu ilgi, işine olan sevgisini çok güzel bir şekilde ifade ediyor.Memnun kaldım
ni...u
Dudak dolgusu işleminden hizmetten çok memnun kaldım
Onur Serin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Serin, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Onur Serin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Blefaroplasti, Botoks, Deri Grefti Uygulaması, Dolgu, Göz Kapağı Germe, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Liposakşın, Meme Büyütme.
Onur Serin adresi nerede?Onur Serin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeloba mh. 2107 sk. No:3 Tugay Apt. Kat:2 Daire:3 Muratpaşa, Antalya, Turkey 07230 Antalya
- Muratpaşa Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Serin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Serin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Serin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Serin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Serin hangi dilleri konuşuyor?Onur Serin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Serin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Serin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Serin hakkında ne düşünüyor?Toplam 206 hasta / danışan, Onur Serin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra