Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği
Güzeloba mh. 2107 sk. No:3 Tugay Apt. Kat:2 Daire:3 Muratpaşa, Antalya, Turkey 07230, Muratpaşa, Antalya

Nakit, Kredi kartı

Ameliyatsız Yüz Estetiği

Özel muayenehane
Muratpaşa, Antalya

Ameliyatsız Yüz Germe

Güzeloba mh. 2107 sk. No:3 Tugay Apt. Kat:2 Daire:3 Muratpaşa, Antalya, Turkey 07230, Antalya

Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği

Doktor iletişim numarasına erişmek için çağrı merkezini arayın.

Op. Dr. Onur Serin 1997 senesinde Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesi' nden mezun olmuş ve 2014 senesinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını tamamlamıştır.
2014 Mart-Temmuz döneminde 3 ay süre ile İsviçre Montrö' de Laclinic Hastanesinde Dr. Michael Pfulg ve Dr.Serge Le Hu ile birlikte çalışarak Estetik Cerrahi Fellowluğu yapmıştır. Bu süre içerisinde özellikle meme estetiği ve yüz estetiği olmak üzere yoğun olarak cerrahi ve cerrahi olmayan estetik uygulamalarda bulunmuştur. 2015 yılında Sivas Devlet Hastanesi' nde başladığı mecburi hizmetini Mersin Devlet Hastanesi' nde tamamlamıştır. Halen özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Röportaj

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Dolgu

Bugün kendisine botoks ve dolgu işlemi yaptırdım daha önce başka doktorlara botoks yaptırdım ama onur beyin yüz analizi bence çok iyiydi çok yetenekli bir doktor olduğunu düşünüyorum iki işlemden de çok memnun kaldım çok nazik ve hassas biri gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Konum: Özel muayenehane Randevu

Bugün botoks ve dudak dolgusu işlemleri için Onur Bey’e gittim, ve kendisinin ne kadar dürüst ve işinin ehli bir doktor olduğunu bizzat deneyimledim. Bana tüm süreci detaylarıyla açıkladı ve tüm sorularıma içtenlikle yanıt verdi, tekrar gideceğim günü iple çekiyorum!Kesinlikle tavsiye ederim!

Konum: Özel muayenehane Randevu

Dr. Onur Bey çok ilgili ve açıklayıcıydı. Göz altı dolgusu, alın botoksu ve dudak dolgusu yaptırdım, yapılan işlemlerden çok memnun kaldım hiçbir komplikasyon gelişmedi. Herkese öneriyorum

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Dudak Dolgusu

Dudak dolgusu işlemi yaptırdım çok çok memnun kaldım,daha önce de başka bi merkezde yaptırmıştım çok ince olduğu için memnun kalmamıştım,Onur bey ellerinize sağlık rus tekniği harika oldu dudaklarım ince olmasına rağmen

Y
Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Dudak Dolgusu

Onur beye dudak dolgusu yaptırdım işlem öncesi ayrıntılı bilgi veriyor ve çok ilgili bir doktor. Dolgum tam istediğim gibi oldu. Herşey harikaydı.

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Dudak Dolgusu

Doktor bey dudak dolgumu yaptı işinde çok profesyoneldi.Daha önce farklı birinde yaptığım dolgudan çok memnun kalmamıstım onda ki eksikleri en ince detaylarına kadar düzeltti çok memnun kaldım. Dudağıma harika bir şekil verdi. Kesinlikle işinde çok iyi

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Botoks

Onur Bey” in kliniğine göz çevremdeki kırışıklıklar, dudaklarımın çok hacimsiz oluşu ve çenemdeki kare görüntünün v formuna benzetilmesi için gittim. Onur Bey ve ekibi sizi tek bir insan tipi gibi değerlendirmeyip sizin için ne uygunsa ne uygulanması gerekse ona yönelik çalışıyor ve yönlendirmeleri ileri de yapılan işlemlerden pişman olma ihtimalini sıfıra indiriyor insan anatomisi dışına çıkmayıp yapaylıktan uzak güzel göz alıcı yenilikler sağlıyor. Dudağıma yapay durmayan bir hacim kazandırdı ki neredeyse acı yok denecek kadar azdı daha önce başka klinik ve Dr yaptırdığım işlemi hatırlıyorum da boşuna onca acı çekmişim daha güzel ve daha acısız yapılabiliyormuş. Ayrıca yönlendirmeleri o kadar yerinde ve sizi anlayan türden ki Benim için o ne diyorsa olması gereken odura dönüştük çok çok memnunum bu durumda . Ben isteğimi söylerim o yönlendirir ve en doğru uygulama sonuç verir. İyi ki onları tanıdım.

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Diğer

Yüzümdeki kesi için kendisine bugün muayene oldum, benim için en uygun tedaviyi uyguladi çok memnun kaldım. Kendisi için yapılan yorumlar zaten Onur hocanın ne kadar işinde başarılı olduğunu kanıtlar nitelikte kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Dudak Dolgusu

Bugün ilk dudak dolgumu Onu Bey yaptı.İlk defa yaptıracağım için biraz tedirgin gittim ama beni çok iyi aydınlattı.Göstermiş olduğu ilgi, işine olan sevgisini çok güzel bir şekilde ifade ediyor.Memnun kaldım

Konum: Op. Dr. Onur Serin Estetik Kliniği Dudak Dolgusu

Dudak dolgusu işleminden hizmetten çok memnun kaldım