Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Kültür Mahallesi Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi No : 30 Kültür Apartmanı Daire : 10, İzmir
Ameliyatsız Varis Tedavisi
Dikişsiz Varis Tedavisi
Lazerle Varis Tedavisi
Ozon Tedavisi
Varis Tedavisi
m....a
yüz kılcal damar tedavisi oluyorum çok şanslı olduğumu düşünüyorum çok ilgililer yanında çalışanlar çok tatlı daha tedavim devam ediyor bitince inşallah çok güzel olacak doktoruma güveniyorum
ça...ç
Bacağımdaki kılcal damarlar için onur beye başvurdum süreçten çok memnunum sorduğum tüm sorunların cevabını aldım onur bey ve asistanı çok ilgililer çok teşekkür ederim
Konum çok kolay ulaşılabilir merkezi bir yerde ,her yer hijyenik ,randevu saatinde hastalar alınıyor iletişim gayet iyi .Dr Onur bey konu hakkında açıklayıcı bilgiler verdi glutatyon ve ozon tedavisine başladık çok memnun kaldım teşekkürler
İnternetten buldum doktorumu varis şikayetlerim vardı operasyonumu oldum ağrısız acısız yarım günde her şey bitti aynı gün işime dönebildim doktorumuz ve hemşiremiz herşeyi açıklayarak her sorumuzu titizlikle cevapladı çok memnun kaldım eşim de doktorumuzdan tedavisini aldı herkese tavsiye ediyoruz
İnternet üzerinden ozon tedavisi ile ilgili araştırma yaparken denk geldim. İlk görüşmemizden itibaren doktor bey ve ekibinin samimi yaklaşımı sayesinde tedavi sürecimize başladık. Babamın bacak damarındaki tıkanıklığından dolayı kesilme durumu vardı, destek tedavi arayışımızdan dolayı görüşme sağladık. Kullanılan ekipmanlarından, çalışan ekibe kadar her şeyin temiz, şeffaf olması, sıcakkanlı ve güler yüzlü ekip sayesinde gerçekleşen tedavi sürecinin gerginliğinin en alt seviyede olması insana ekstra güven veriyor. Tedavi sürecinde sorduğumuz her soruya bıkmadan cevap verip bizleri aydınlatması, olabilecek tüm olasılıkları en ince ayrıntısına kadar anlatması kendisinde beğendiğim özellikleri oldu.Kesinlikle tavsiye ederim, çevremde ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
el...
Annemin bacağında toplardamarda tıkanıklık ve bir sürü varis vardı yaşı 72 ağır bir ameliyatı kaldırması zor olacaktı şeker tansiyon hastası Onur hocamızı İnternet üzerinden bulduk gösterdiği ilgi açıklamaları ve en önemlisi yapmış olduğu ameliyat ile annem ameliyattan yürüyerek, çıktı ve haftasına normal hayatına geri dönüp ağrılarından, kurtuldu doktorumuza ve ekibine herşey için çok teşekkür ederiz
i̇....
Onur Bey'e sosyal medyadan ulaştım. Yüzümdeki kılcal damarların belirgin olması şikayetiyle ulaştım. yanak ve göz altı bölgemde vardı. Süreci baştan konuşmuştuk, olumlu bir tedavi süreci geçirdik. Doktorumuzda ve ekibinde güler yüzlü ve kibar davranışları, telefondan yaptıkları geri sağlıklı geri dönüşler, yapmaları kendisinde beğendiğim özellikleri oldu. Çevreme tavsiyede bulunurum.
Uzun süredir suratımdaki kılcal damarlardan rahatsız oluyordum. Onur hoca sayesinde artık çok iyi durumda bir görünüm kazandım. Allah bin kere razı olsun. Gerçekten tedavi süresi boyunca kişilik olarakta mükemmel bir insan olduğunu fark ettim. Tabiki başta Annem olmak üzere herkese tavsiye ederim
mn...k
Ozon terapi için gittim her şey çok güzeldi özellikle Onur beyin asistanı başta olmak üzere teşekkür ederim
a....e
Ozon terapi hakkında bilgi almam için gittim, Onur beyi tercih senebim Kalp Damar uzmanı olmasıydu.Detaylı açıklamaları sonucunda ızon tedavisine başladım.İyi sonuçları bekliyorum.
Onur Üstünel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Üstünel, Kalp Ve Damar Cerrahisi, Ozon Terapi. Size Onur Üstünel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Varis Tedavisi, Lazerle Varis Tedavisi, Ameliyatsız Varis Tedavisi, Dikişsiz Varis Tedavisi, Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Ozon Tedavisi.
Onur Üstünel adresi nerede?Onur Üstünel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi No : 30 Kültür Apartmanı Daire : 10 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Üstünel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Üstünel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Üstünel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Üstünel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Üstünel hangi dilleri konuşuyor?Onur Üstünel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Üstünel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Üstünel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Üstünel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Üstünel hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Onur Üstünel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Üstünel hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Üstünel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları