Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Küçük Cerrahiler
Lazerli Diş Bakımı
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
2012 yılında KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Cerrahisi bölümünde başladıgım uzmanlık eğitimini 2017 yılında tamamladım.
si...c
Onur Hocam 2 adet gömülü yirmilik dişimi çekti. 10 dakikada mükemmel biçimde cekti, kontrollerinde de cok lgilendi. Herkese tavsiye ederim sehirdeki en iyi cene cerrahı.
n....g
Dr bey harikaydı.güven vererek, rahatlatarak ,çok korktuğum yirmilik dişimden ,beni başarılı bir şekilde kurtardı.
Tavsiye üzerine 20lik diş çekimlerim için dr onur yılmaz hocaya gittim. çok korkuyordum ancak muayene sırasındaki iletişimi beni rahatlattı. iki kez 20'lik dişimi çektirdim ve hiç ağrı hissetmedim. Çok memnun kaldım, hocanın eli çok hafif.
İmplant yaptırmaktan çok korkuyordum ancak doktor bey sağolsun beni rahatlattı ve çok yardımcı oldu. Doktor bey 13 adet implant uyguladı. Ameliyat çok rahat geçti ve sonrasında herhangi bir problem yaşamadım. Dişlerimden çok memnunum. doktor beye teşekkürler
y.....
3 tane 20 yaş diş çekimim doktor bey tarafından gerçekleştirildi. İğneden korkuyordum ancak doktor beyin güler yüzü ve ilgisi sayesinde rahatladım. İşlem sırasında hiçbir şey hissetmedim, çok basit geçti. Sonrasında da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Gerçekten işinde donanımlı bir hekim. Kendisine teşekkür ediyorum.
Onur Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Yılmaz, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Onur Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Küçük Cerrahiler, Lazerli Diş Bakımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Çene Eklemleri Tedavisi, İmplant.
Onur Yılmaz adresi nerede?Onur Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trabzon Trabzon
- Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Onur Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Onur Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Yılmaz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Onur Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.