Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Bu gune kadar gordugum en iyi profosör baba insan gittiğim de o kadar meşgul olmasına rağmen benimle ilgilenen ve beni can la başla dinleyen değerli hocam size o kadar dua ettimki az bile iyiki varsınız iyikide sizi bulmusum ve ayrıca size çok çok teşekkür ederim ayrıca sekreter hanima da çok tesekkur ederim.

BUGÜNE KADAR HASTAYLA BU KADAR İLGİLENEN BİR DOKTOR GÖRMEMİŞTİM. KARŞISINDAKİ İNSANA GERÇEKTEN BÜYÜK GÜVEN VERİYOR. TEŞHİSLERİ VE TEDAVİLERİ SON DERECE ETKİLİ. VE BAŞARILI. SICAK BİR YAKLAŞIMI VAR. TEDAVİM BOYUNCA BENİMLE İLGİLENMESİNİ VE YAKLAŞIMINI ASLA UNUTMAYACAGIM. TEŞEKKÜR EDERİM ORAL HOCAM.

Dr. Oral Beyi bir arkadaşım tavsiye etti. Birçok antibiyotik kullanmama rağmen hastalığıım düzelmediği icin arkadaşlarımın bu durum dikkatini çekti ve beni Oral Beye yolladılar. Kendisine çok minnettarım. Son derece ilgili ve hastalığımla ilgili açıklayıcı bilgiler aktardı. Vermiş olduğu ilaç tedavisinin henüz ilk günlerinde şikayetlerim hızla düzeldi. Sağlığıma tekrar kavuşmamda başrolü oynadı. Herşey için çok teşekkür deyiorum.

Çok değerli bir doktor. Mesleğinin hakkını tam manasıyla veriyor. Çok antibiyotik kullandıysanız, hastalığnıız çözülemiyorsa ya da tam bir sonuç alamıyorsanız, o zaman onu tercih etmekle en doğru kararı vermişsiniz demektir.

Mesleğinde çok başarılı, çok bilgili, hastalarına değer veriyor, yenilikleri takip ediyor, güven telkin ediyor.

Uzun süredir babamın rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu. Giderek durumu kötüleşti. Uygulanan bütün tedavilere yanıt vermedi. Doktorlar bize babamı kaybedebileceğimizi söylediler. Dr Oral Hocanın göreceğini ve onun vereceği tedavinin önemli olduğunu söylediler. Oral Hoca yoğun bakımda yattığı süre boyunca diğer hastalarla olduğu gibi babamlada çok yakından ilgilendi. Başta Allah'ın yardımı sonrada doktor ve hemşirelerin gayreti ve Oral hocanın yakın ilgisi ve bilgisi ile babam kurtuldu. Şimdi çok iyi. Allah hepsinden razı olsun.

Gittiğim özel hastanede -boşu boşuna- antibiyotik iğneleri ve ilaçları almama rağmen düzelememiştim. Kendisi ilk muayenede istediği tahliller sonucunda öpücük hastalığı teşhisini koymuştur. Oral Hoca antibiyotik ilaçlarını hemen bıraktırıp bana uygun bir tedavi uyguladı.

Oral Hocayı internetten buldum. Daha önce birçok kez tedavi gördüğüm halde idrar yolu enfeksiyonum en az iki ayda bir tekrarlıyordu. Kendisine gidip şikayetlerimi anlattığımda daha ilk görüşümde çok etkilendim. Son derece bilgili güler yüzlü ve insana güven veren birisi. Bana hastalığımı ve nasıl tedavi olacağımı uzun uzun anlattı. Bütün sorularıma bıkmadan usanmadan yanıt verdi. Bugüne kada gittiğim doktorların aksine kendisine istediğim zaman ulaşabilmeme fırsat verdi. Tedavimi büyük bir titizlikle düzenledi. Zamansız aramalarım yada ziyarettlerime karşı hep güleryüzlü sabırlı ve ilgili davrandı. Tedavimin üzerinden dört ay geçti ve şu anda hiç olmadığım kadar şükürler olsun iyiyim.. Allah ondan razı olsun. Allah bu siteyi kurup onu tanıma fırsatını bize verenlerdende razı olsun.

İki haftadan beri çekmiş olduğum sıkıntıyı giderdi. İki hastane ve üç doktor gezdikten sonra teşhisimi koydu ve beni güzelce tedavi etti. Çok bilgili, dürüst ve beyefendi bir doktor. Hastasına güven veriyor. İnsan ona muayane olduğunda iyileşeceğinden emin oluyor. Ne diyeyim, Allah ondan ve onun gibilerden razı olsun.

Güleryuzlü ve soğukkanlı yönü dikkatimizi çekti. Her sorumuza bıkmadan uzun uzun yanıt verdi. Karşısındaki insana güven verici yönü var. Tedavi sonrası hastalığmın iyileşmesi güvenimizi daha da artırdı.Çok teşekkür ediyorum.

Profili düzenle veya yönet