Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 2004 yılında mezun olan Dr. Orçun Çelik Akdeniz Üniversitesi'den 2009 yılında Üroloji Uzmanlığı'nı alarak İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne atanmıştır. Mecburi hizmet görevi esnasında genel ürolojik ameliyat (sünnet,inmemiş testis,varikosel,hidrosel,üreter taşı cerrahisi,prostat büyümesi ameliyatı) yapmıştır. 2010 yılında Almanya-Leipzig Üniversitesi'nde Prof.Dr.J.U.Stolzenburg ile çalışarak laparoskopik cerrahi eğitimini alan Dr. Orçun Çelik ; 2013 yılından itibaren İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nde çalışmaya başlamıştır. 2015 yılında Türk Üroloji Derneği'nden yurt-dışı eğitim bursu kazanarak North Carolina Üniversitesi Lineberger Kanser Enstitüsü'nde Prof.Dr.Raj Pruthi ile araştırmacı çalışmacı olarak bulunmuştur. 2017 yılında Doç.Dr.ünvanı alan ve 2023 yılında profesör ünvanını alan Dr.Orçun Çelik ürolojik kanserlerin tedavisinde robotik ve laparoskopik cerrahi üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.

Dr. Orçun Çelik Avrupa Üroloji Derneği (EAU), Dünya Endoüroloji Derneği (Endourological Society), Ürolojik Robotik Cerrahlar Birliği (SURS) , Türk Üroloji Derneği (TÜD) ,Ürolojik Cerrahi Derneği (ÜCD), Üro-onkoloji Derneği, Minimal-invazif Ürolojik Cerrahi Derneği aktif üyesidir. 2010 Türk Üroloji Yeterlilik Kurulu (TÜYK) yeterlilik sınavı'nı geçen Dr.Orçun Çelik 2018 yılında yapılan Avrupa Üroloji Derneği tarafından yapılan yeterlilik sınavını da geçerek FEBU (Fellow of European Board of Urology) diploması almaya hak kazanmıştır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster
Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Böbrek Ultrasonu

Üroloji Randevusu

Röportaj

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Üroloji Randevusu

2024 şubat ayında rahim ameliyati oldum. 15 gün sonra idrar kaçirma sorunum başladı. Bircok doktorla gorüştüm. Dört ayın sonunda bir kadin dogum doktoru vezikovajinal fistül tanısı koydu. Bu fistülün tedavisi için doktor arayışına başladım . Orçun Çelik ismine ulaştım. Sayın hocamın ozgecmisine baktığımda uzmanlık alanı içinde vezikovajinal fistul onarımının da olduğunu gördüm. Orcun Celik hocama muayenemi oldum ve o gün hastaneye yattım. Ertesi gün de ameliyatimi oldum. Orcun hocam nasıl bir ameliyat olacagini net bir şekilde anlattı. Orcun hocamin guleryüzü, aciklayıci bilgiler vermesi ve ameliyatı robotik yapması karar vermemde çok etkili oldu. Ameliyatimin üzerinden bir ay geçti ve kontrollerim yapıldı, sonuçlar cok iyi. Bir kac aydan beri sondam vardı. Ameliyatimdan bir ay sonra Orçun hocam sondamı çıkardı. Doktoruma istedigim zaman ulasabilmek benim icin cok onemli. Bilgili, güleryüzlü, tecrübeli bir doktor. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.

C
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Radikal Sistektomi

Babamın mesane kanseri tanısı ve tedavisinde bize yardımcı oldu. Sadece tıbbi değil psikolojik olarak da bu zorlu süreçte yanımızda oldu. Hem çok iyi bir hekim, çok iyi bir cerrahtır hem de insani yönü çok kuvvetli biridir. Sadece bir hasta yakını olarak değil bir hekim gözüyle de şunu diyebilirim ki gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.

Y
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Da Vinci Robotik Cerrahi

Robotik cerrahi ile idrar kesmeden bulunan ve nadir görülen tümörü keseye zarar vermeden alan ve kısa zamanda normal hayatıma dönmemi sağlayan hocamdan Allah razı olsun...

Y
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Radikal Prostatektomi

Robotik Ameliyatımı operasyonun başından sonuna özel bir ilgi yakınlık ve samimiyetle gerçekleştiren harika bir insan ve alanında müthiş bir profesör.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Üroloji Randevusu

Annemin geçmek bilmeyen enfeksiyonunun sebebini bulan doktorumuz orçun bey iyiki var bizlere yaklaşımı çok samimiydi ve ilgiliydi. Her şeyi detaylıca sabırla bizlere izah etti. Orçun beyden çok memnun kaldık.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Böbrek Taşı

Avustralya da rahatsızlanan ve Avustralya da acil açık ameliyat olması söylenen oğlum Batuhan mutlu için yaptığımız araştırmalar sonucu iletişim e geçtiğimiz profesör doktor Orçun çelik tarafından robotik cerrahi ile sol böbreğinden 5 cm e ve 2 cm e yakın 2 taşı çıkartarak oğlumuzun sağlığına kavuşmasın da gösterdiği tüm emekler için saygılarımlizi sunariz. Gerçekten üroloji dalında bizce İzmir de 1 numara doktor. Bence ekol hastanesi bu doktora sahip olmakla ekol yaratmış. Doktor Orçun u iyi ki araştırarak bulmuşuz. Sizi tanıdığımiza çok memnunuz Orçun hocam

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Da Vinci Robotik Cerrahi

Babamın sağ böbreğinde 4,5 cm büyüklüğünde kötü huylu olması muhtemel bir kitle olduğunu öğrendikten sonra Orçun Hoca’ya doktor bir arkadaşımın yönlendirmesi üzerine ulaştık. Doktor arkadaşım hem bilgi ve deneyimi hem de hastalara olan yaklaşımından ötürü Orçun Hoca’ya babanı gözlerin kapalı emanet edebilirsin dedi. Orçun Hoca bizlere ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası ile ilgili tüm süreci detaylarıyla anlattı. Ameliyatımız çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası sağ böbreği alınan babam hiçbir sıkıntı, ağrı yaşamadan çok hızlı bir şekilde günlük yaşamına geri döndü. Hem hastaya olan yaklaşımı hem bilgi birikimi ve tecrübesi hem hasta yakınlarına olan sabırlı detaylı bilgilendirmesi için kıymetli hocamıza minnetlerimizi sunuyoruz.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Da Vinci Robotik Cerrahi

Orçun Hocama, Sık idrara çıkma ve iyi huylu prostat büyümesi şikayetiyle gelmiştim . ilk görüşmemizden itibaren tüm tedavi sürecini - yapılacak işlemlerin nasıl yapılacağını bıkmadan ayrıntılı anlatarak, güler yüzlü, sakin tavrı ile yakından ilgilenerek güven vermesiyle Prostat ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim çok hızlı oldu ve şikayetlerimin hepsi bitti. Bir yakınımın önerisi ile tanıştığım Orçun hocam şimdi arkadaşım oldu. Hocam İyi ki tanımışım sizi. Varolun.

I
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Böbrek Taşı Cerrahisi

Yorumlardan bakarak tercih ettiğim bir hocaydı. Sık idrara çıkma ve iyi huylu prostat büyümesi şikayetiyle gelmiştim . Birkaç test sonucu aynı gün teşhisi koyup tedavim başladı .Hocanın kapıdan girer girmez güler yüzle karşılaması, sakin tavrı, herşeyi detaylıca açıklaması,sorularımızın hepsine yanıt vermesi , yapılacak işlemlerin ne olduğunu detaylı anlatması , ilgisi her şeyiyle iyi ki de tercih etmişim dedirtti. Evimize çok uzak olmasına rağmen kesinlikle takipli hastası olmaya devam edeceğim . Herkese de önereceğim .

Bu yorumu yazmamın üzerinden epey zaman geçmesine rağmen takipli hastası olarak devam ettim ve şuan böbrek taşı ameliyatı oldum çok başarılı geçti bu süreçteki destekleriniz tavrınız ilgisinden dolayı kendisinden çok memnun kaldım

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Üroloji Randevusu

Öncelikle Orçun Bey'e çok teşekkür ediyorum.
Tamamen şans eseri çektirmiş olduğum bir tomografi de sol böbreküstü bezimde 3 cm çapında bir tümör tespit edildi ve akabinde randevu alarak kendisine başvurduk. Bir anda karşımıza çıkan tümörden dolayı çok endişeli olarak gittiğimiz randevumuzda kendisinin güleryüzü,detaylı anlatımı ve hasta psikolojisini çok iyi bildiğini gösterir tavırları ile rahatlamış bir şekilde ayrıldık. Daha sonrasında teyit amaçlı birkaç doktora daha gitmemize rağmen gerekli ameliyatı kendisinde olmaya karar verdik. Ameliyat öncesi ve sonrası ile de gayet ilgilendi kendisi ve sağlıklı bir şekilde taburcu oldum.
Hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum kendisini. Kendinizi güvenle emanet edebileceğiniz harika bir hekim.
Tekrardan çok teşekkürler Orçun Hocam.