Dr. Orçun Çelik Avrupa Üroloji Derneği (EAU), Dünya Endoüroloji Derneği (Endourological Society), Ürolojik Robotik Cerrahlar Birliği (SURS) , Türk Üroloji Derneği (TÜD) ,Ürolojik Cerrahi Derneği (ÜCD), Üro-onkoloji Derneği, Minimal-invazif Ürolojik Cerrahi Derneği aktif üyesidir. 2010 Türk Üroloji Yeterlilik Kurulu (TÜYK) yeterlilik sınavı'nı geçen Dr.Orçun Çelik 2018 yılında yapılan Avrupa Üroloji Derneği tarafından yapılan yeterlilik sınavını da geçerek FEBU (Fellow of European Board of Urology) diploması almaya hak kazanmıştır.
Üroloji Randevusu
Sertleşme Sorununda PRP Tedavisi
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
İdrar Kaçırma Tedavisi
se...
2024 şubat ayında rahim ameliyati oldum. 15 gün sonra idrar kaçirma sorunum başladı. Bircok doktorla gorüştüm. Dört ayın sonunda bir kadin dogum doktoru vezikovajinal fistül tanısı koydu. Bu fistülün tedavisi için doktor arayışına başladım . Orçun Çelik ismine ulaştım. Sayın hocamın ozgecmisine baktığımda uzmanlık alanı içinde vezikovajinal fistul onarımının da olduğunu gördüm. Orcun Celik hocama muayenemi oldum ve o gün hastaneye yattım. Ertesi gün de ameliyatimi oldum. Orcun hocam nasıl bir ameliyat olacagini net bir şekilde anlattı. Orcun hocamin guleryüzü, aciklayıci bilgiler vermesi ve ameliyatı robotik yapması karar vermemde çok etkili oldu. Ameliyatimin üzerinden bir ay geçti ve kontrollerim yapıldı, sonuçlar cok iyi. Bir kac aydan beri sondam vardı. Ameliyatimdan bir ay sonra Orçun hocam sondamı çıkardı. Doktoruma istedigim zaman ulasabilmek benim icin cok onemli. Bilgili, güleryüzlü, tecrübeli bir doktor. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
c.....
Babamın mesane kanseri tanısı ve tedavisinde bize yardımcı oldu. Sadece tıbbi değil psikolojik olarak da bu zorlu süreçte yanımızda oldu. Hem çok iyi bir hekim, çok iyi bir cerrahtır hem de insani yönü çok kuvvetli biridir. Sadece bir hasta yakını olarak değil bir hekim gözüyle de şunu diyebilirim ki gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
y.....
Robotik cerrahi ile idrar kesmeden bulunan ve nadir görülen tümörü keseye zarar vermeden alan ve kısa zamanda normal hayatıma dönmemi sağlayan hocamdan Allah razı olsun...
yu...
Robotik Ameliyatımı operasyonun başından sonuna özel bir ilgi yakınlık ve samimiyetle gerçekleştiren harika bir insan ve alanında müthiş bir profesör.
a....s
Annemin geçmek bilmeyen enfeksiyonunun sebebini bulan doktorumuz orçun bey iyiki var bizlere yaklaşımı çok samimiydi ve ilgiliydi. Her şeyi detaylıca sabırla bizlere izah etti. Orçun beyden çok memnun kaldık.
ay...
Avustralya da rahatsızlanan ve Avustralya da acil açık ameliyat olması söylenen oğlum Batuhan mutlu için yaptığımız araştırmalar sonucu iletişim e geçtiğimiz profesör doktor Orçun çelik tarafından robotik cerrahi ile sol böbreğinden 5 cm e ve 2 cm e yakın 2 taşı çıkartarak oğlumuzun sağlığına kavuşmasın da gösterdiği tüm emekler için saygılarımlizi sunariz. Gerçekten üroloji dalında bizce İzmir de 1 numara doktor. Bence ekol hastanesi bu doktora sahip olmakla ekol yaratmış. Doktor Orçun u iyi ki araştırarak bulmuşuz. Sizi tanıdığımiza çok memnunuz Orçun hocam
bu....
Babamın sağ böbreğinde 4,5 cm büyüklüğünde kötü huylu olması muhtemel bir kitle olduğunu öğrendikten sonra Orçun Hoca’ya doktor bir arkadaşımın yönlendirmesi üzerine ulaştık. Doktor arkadaşım hem bilgi ve deneyimi hem de hastalara olan yaklaşımından ötürü Orçun Hoca’ya babanı gözlerin kapalı emanet edebilirsin dedi. Orçun Hoca bizlere ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası ile ilgili tüm süreci detaylarıyla anlattı. Ameliyatımız çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası sağ böbreği alınan babam hiçbir sıkıntı, ağrı yaşamadan çok hızlı bir şekilde günlük yaşamına geri döndü. Hem hastaya olan yaklaşımı hem bilgi birikimi ve tecrübesi hem hasta yakınlarına olan sabırlı detaylı bilgilendirmesi için kıymetli hocamıza minnetlerimizi sunuyoruz.
n....k
Orçun Hocama, Sık idrara çıkma ve iyi huylu prostat büyümesi şikayetiyle gelmiştim . ilk görüşmemizden itibaren tüm tedavi sürecini - yapılacak işlemlerin nasıl yapılacağını bıkmadan ayrıntılı anlatarak, güler yüzlü, sakin tavrı ile yakından ilgilenerek güven vermesiyle Prostat ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim çok hızlı oldu ve şikayetlerimin hepsi bitti. Bir yakınımın önerisi ile tanıştığım Orçun hocam şimdi arkadaşım oldu. Hocam İyi ki tanımışım sizi. Varolun.
i̇...n
Yorumlardan bakarak tercih ettiğim bir hocaydı. Sık idrara çıkma ve iyi huylu prostat büyümesi şikayetiyle gelmiştim . Birkaç test sonucu aynı gün teşhisi koyup tedavim başladı .Hocanın kapıdan girer girmez güler yüzle karşılaması, sakin tavrı, herşeyi detaylıca açıklaması,sorularımızın hepsine yanıt vermesi , yapılacak işlemlerin ne olduğunu detaylı anlatması , ilgisi her şeyiyle iyi ki de tercih etmişim dedirtti. Evimize çok uzak olmasına rağmen kesinlikle takipli hastası olmaya devam edeceğim . Herkese de önereceğim .
Bu yorumu yazmamın üzerinden epey zaman geçmesine rağmen takipli hastası olarak devam ettim ve şuan böbrek taşı ameliyatı oldum çok başarılı geçti bu süreçteki destekleriniz tavrınız ilgisinden dolayı kendisinden çok memnun kaldım
a....y
Öncelikle Orçun Bey'e çok teşekkür ediyorum.
Tamamen şans eseri çektirmiş olduğum bir tomografi de sol böbreküstü bezimde 3 cm çapında bir tümör tespit edildi ve akabinde randevu alarak kendisine başvurduk. Bir anda karşımıza çıkan tümörden dolayı çok endişeli olarak gittiğimiz randevumuzda kendisinin güleryüzü,detaylı anlatımı ve hasta psikolojisini çok iyi bildiğini gösterir tavırları ile rahatlamış bir şekilde ayrıldık. Daha sonrasında teyit amaçlı birkaç doktora daha gitmemize rağmen gerekli ameliyatı kendisinde olmaya karar verdik. Ameliyat öncesi ve sonrası ile de gayet ilgilendi kendisi ve sağlıklı bir şekilde taburcu oldum.
Hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum kendisini. Kendinizi güvenle emanet edebileceğiniz harika bir hekim.
Tekrardan çok teşekkürler Orçun Hocam.
Orçun Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orçun Çelik, Üroloji. Size Orçun Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Radikal Prostatektomi, Parsiyel Nefrektomi, Radikal Nefrektomi, Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları, Böbrek Taşı, Böbrek Taşı Cerrahisi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Penil Protez, Prostat Biyopsisi.
Orçun Çelik adresi nerede?Orçun Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orçun Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orçun Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orçun Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orçun Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Orçun Çelik hangi dilleri konuşuyor?Orçun Çelik ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Orçun Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orçun Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Orçun Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta / danışan, Orçun Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orçun Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Orçun Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ürologlar
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ürologlar
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar