Mükemmel bir doktor …Annemin diz protezini ameliyatını yaptı.çok memnun kaldık.gerek hekimliği gerek insanlığı ile çok rahatladık.gözü kapalı gidilmesi gereken bir doktor
mu...ı
Gerçekten çok ilgili ve dalında uzman bir doktor Allah razı olsun kendisinden.
Gönül rahatlığıyla tedaviye gidebilirsiniz
so...k
Babamin kalcasina protez takti gecen yil.yatalak bir hastayi 20 gunde ayaga kaldirdin ya allah seni darda birakmasin orhan akinci. Ellerin dert gormesin kalbin hep huzurla dolsun.
ay...̇
2006 yılında dizimdeki menüsküs ameliyatını o kadar iyi yaptıki üzerinden 7 yıl geçtiği halde dizimle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.Ellerinize sağlık Teşwkkür ederim.
ma...r
elazığ sizin gibi bir ortopedi Dr. gelmedi
Orhan Akıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Akıncı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Orhan Akıncı adresi nerede?Orhan Akıncı adresini belirtmedi. Orhan Akıncı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Orhan Akıncı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Akıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Akıncı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Akıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Akıncı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Akıncı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Akıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Orhan Akıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.