Alexander Pratik Yetenek Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Doktor muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
İlişki Ölçekleri Anketi
el...f
Orhan hocama bir şekilde ulaştım o kadar derin bilgi sahibi ve ilgili ki Türkiye de olmaması çok büyük bir kayıp böyle değerli bir profesör ün yetiştireceği doktorlara ihtiyacımız var Allah kendisinden razı olsun ağzımdan cımbızla laf aldığımız bazı doktorlardan ziyade o kadar anlaşılır uzun uzun anlatıyor ki sorduğumuz soruları koyduğu teşhis ve tavsiyeleriyle otizm olmayan çocuğumu aslında otizm zannedip eşiğinden kurtardım doğru yol sayesinde siz değerli hocam keşke Türkiye'de olsaydınız Allah sizden razı olsun
se...k
6 yaşında bir oğlum var. 4 yaşından beri sıçramaları oluyordu. Ağlama krizlerine giriyordu. Beraber dışarı çıkamazdık. Yaşıtlarından geriydi. Tam olarak konuşamıyordu. En kapsamlı hastanelere, çocuk psikiyatrlarına götürdük. En sonunda epilepsi tanısı kondu. Ancak doğru bir tedavi uygulanamadı. Bir türlü çare bulamadık. Çocuğumun sorunları artarak devam ediyordu. Umutlarımızın tükendiği anda Allah Orhan Baki hocamızı karşımıza çıkardı. Bizi çok güzel bir şekilde sabırla dinledi ve derdimizi anladı. Ardından hemen ilaç tedavisine başladık. Hocamın teselli edici konuşmaları sayesinde umutlarımız tekrar yeşerdi. Hocamın başlattığı tedavi ile zamanla oğlumda olumlu gelişmeler görmeye başladık. Şiddetli nöbetleri, bayılmaları çok şükür kesildi. Konuşması ilerlemeye başladı. Huzursuzluğu, ağlamaları durdu. Artık rahatça dışarı, toplum içine çıkabiliyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları önce Allah'ın sonra Orhan Baki hocamın sayesinde geride bıraktık. Allah ondan razı olsun ve onun gibi doktorları çoğaltsın.
ba....
Almanyadan ben bahri 56 yasindayim 2000 yilinda doktorum idi, cok memnun kaldim ve düzeldim. Depresyon hastasiydim titizlik Vardi Yani ellerimi hep yikamakla mesgul idim. Dokundugum herseyin kirli oldugunu sanirdim. Simdi Doktor immun sayesinde düzeldim . Frankfurtdan selamlar
me....
Oğlumuz okula başladığı zaman uyum problemi yaşadı, çok sıkıntı çektik, derslerinde başarısızdı, çok hareketliydi ve okul kurallarına disiplinine uyum zorluğu çekiyordu. Orhan Baki hocamla tanıştıktan sonra ancak bu işin üstesinden gelebildik. Ders çalışması için 5 dakika oturtamadığımız oğlumuz artık derslerini tamamlayana kadar oturabilir hale geldi. Ders başarısı çok iyi oldu. Orhan Baki hocamıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten de işini hakkıyla yapmaya çalışan bir uzman.
he...i
benim oğlum dikkat eksikliğine bağlı hiper activite hastası uzun zamandır tedavi görüyor.bir çok üniversite hastanesinde tedavi gördü fakat hiç bir netice alamadık .hatta yanlış tedavi ve ilgisizlik bizi çıkmaza soktu.orhan beyle tanışmamız bu dönemde oldu ve ALLAH ondan razı olsun.oğluma yaklaşımı,uyguladığı tedavi o kadar iyi geldiki adeta ailemizden biri oldu ve oğlum kendisini çok seviyor.istiyorumki benim durumumdaki herkez orhan beyle tanışsın ve çocuklarını mutlaka götürsün.ben çok çaresiz bir anneydim orhan baki bey sayesinde geleceğimizden umutluyuz.inşallah buradan gitmez diyede dua ediyoruz.
oz...i
Orhan Bey'den çok memnunum...Çok faydasını gördüm...Teşekkürler...OĞLUMNU İYİLEŞMESİ İLE BİRLİKTE AİLEMİN DÜZENİ YERİNE GELDİ.ÇOK ÜZÜLÜYORDUM.aRTIK ÇOK DAHA MUTLUYUZ.
mu...y
2010 yılında Oğlumun okulda başarısız olmasıyla içinde bulunduğumuz zor durumu bir psikiyatri doktora danışma ihtiyacı hissettik. ALLAH A şükürler olsun ki Orhan baki gibi bir doktoru karşımıza çıkardı okul hayatı bitmek üzereyken şimdi lise sona giden oğlumun başarılarına başarı kattı. Hiç bir yerde bulamadığımız tedavisini doktorumuz sayesinde başardık. Doktorumuzdan öte artık bir aile dostumuz bir büyümüz yol göstericimiz oldu sayesinde 2,3 tanede yakınımız tedavileri sayesinde normalleşerek başarılarına başarı kattı. İYİKİ VARSIN ORHAN BAKİ....ALLAH A EMANET OL.
se...n
Bir yakınımın tavsiyesiyle Orhan Baki beye ulaştık. Oğlumla tanıştırdım ve oğlumun derslerinde başarısına başarı kattı, özgüveni yükseldi. Hastayla ilgilenmesi bir doktor değil de bir abi, bir baba şevkatiyle yaklaşması bu olaya çok etkili oldu. Dolayısıyla ben de başka insanların mutlu olması için Dr. Orhan Baki yi tavsiye ettim. Onlar da aynı duyguları paylaşıyorlar. Dostlarım ve kendi adıma size çok teşekkür ediyorum. Allah size uzun ömür versin.
mu...u
Son derece bilgili hastası ile yakından ilgilenen nazik insancıl çocuğumun rahatsızlığı ile ilgili bir çok doktora başvurmanız dan sonuç alamamiştik doktor bey teşhisi hemen koydu ve tedaviye başladık Teşekkürler
i....n
yaklaşık 6 aydır tanıyorum. bugüne kadar böyle bir doktor tanımadım .anlama bozukluğu hastalığımı 1 sene sınıfta kalmıştım (10. sınıfta) 10.sınıftaki 2. senemde derslerimin yine 8 tanesi zayıf olduğunda çeşitli testlere girdiğimde ve çeşitli psikiyatrilere gittiğimde anladım ve orhan baki beye denk geldim . 6 ayda kimsenin umudu yokken 8 zayıfımıda verdim ve sınıfı geçtim . orhan baki bey benim resmen hayatımı değiştirdi . Bu hastalığı anlamasaydım belkide öğrenim hayatım bittiği için işe başlayacaktım ve hayatım değişecekti. Böyle bir doktor en iyi mertebelere ulaşmayı hakkediyor . TEŞEKKÜRLER ORHAN BAKİ...
Orhan Baki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Baki, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Orhan Baki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cümle Tamamlama Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi, Gessell Gelişim Testi, Porteus Labirentleri Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Stanford Binet Zeka Testi.
Orhan Baki adresi nerede?Orhan Baki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Baki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Baki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Baki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Baki bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Baki ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Baki hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Orhan Baki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri