Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Gri Psikiyatri Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Gri Psikiyatri Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ö....s
Harika biri. Tam bi bilim insanı. Ben bırakmak zorunda kaldım. Ama bıraktığım zaman benim için bir test dönemi oldu. O kadar şifalanmışım ki farkında değilmişim. Emeği çok bende Orhan beyin. Asla inkar edemem. Çok mutsuzdum, resmen bir mucize yarattı. Vedalaşmadık ama onu hep iyi anıyorum. En son öğrenci yetiştiriyordu. Demek ki dr Orhan’lar bitmeyecek. Gerçekten ülkemiz için böyle insanların varlığı ve daha da yetişecek olması bizim için sevindirici. İyi ki varsınız :)
Kendisiyle terapiye ilk başladığımızda en fazla ne kadar iyi olabilir ki diye düşünmüştüm. Ancak zaman geçtikçe kendimdeki değişimi hem ben farkettim hem de çevrem. Net duruşu benim de net düşünmeme sebep oldu. İlaç konusunda da son derece profesyonel ve güvenilir.
de...z
DEĞERLI HOCAMI YAKLAŞIK 2 SENEDIR TANIYORUM.SINIRLERIM COK BOZUKTU VE HERSEYE TAHAMMULSUZDUM.İPIN UCUNA KADAR GELMİSKEN DEĞERLI HOCAMLA TANISTIM VE GERCEKTEN IYI KI TANISMISIM DEDIGIM ENDER INSANLARDAN BIRI.KENDIMI ŞUAN COK DAHA IYI MUTLU VE HUZURLU HISSEDIYORUM.ALLAH AYAGINA TAS DEGDIRMESIN HERKESE TAVSIYE EDERIM.
i̇...p
Bipolar bozukluk hastalığımın başlangıcında 2019 yılında Yrd. Doç . Dr . Orhan Çelik'in kliniğine gittim. 5 ay boyunca tedavi gördüm ve kendi isteğimle tedaviyi sonlandırdım. 2022 senesinde hastalığım atak yaptı tekrar hocamın kliniğe gittim . 17 Kasım tarininde Bipolar bozukluk tanısına tedaviyi tekrar başlattı ve kötü bir sürece girmiş olan manik hallerimi 2 haftada kontrol altına aldı. 30 Aralık tarihinde şu an ilaçlar devam ediyor hocamın kontrolü altındayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Hocama çok teşekkür ediyorum.
Mutsuz ve sorunlu bir hayatım olduğu için orhan beye gittim. Daha önce de psikoloğa gitmiştim fakat depresif hallerimden çıkamamıştım. Orhan bey de tedavim hem ilaçlı hemde haftalık seanslar olarak başladı İlk seanslarda işe yaramıycağını düşünsemde pes etmek istemedim ve tedavime devam etme kararı aldım. İyi ki de böyle bir karar almışım. Tedavimin devamında hayata daha gerçekçi bakabilmeyi, sorunları çözebilmeyi, mutlu olabilmeyi ve tekrar gülebilmeyi hatırladım. Emekleriniz için teşekkürler.
be...r
Sevgili orhan doktorum cok ilgiliydi. Abim cok kafasi karışıktı kendinde degildi doğru ilac ilac tedavisiyle ve ilgisiyle abim 5 gün de cok yol katetti ve doktorumuz "daha da iyi olacaksin, bu bir geçiş süresi güneşli günler göreceksin" dedi haftalardir moralimiz bozuktu doktorumuz sagolsun iyi hissettik Allahin izniyle abim daha da iyi olacak doktorumuz sayesin de hersey icin teşekkürler Allahim herkese sifa versin
m....y
2 yıldır Orhan beye tedavi için gidiyorum. Sıkıntılarım azaldı. Benimle iyi diyalog kurup sıkıntılarım için güzel tavsiyelerde bulundu.
bu...l
Orhan beyi yıllardır tanıyorum kesinlikle cok iyi yol gösterici bir doktordur. Benim rahatsızlığım sürecinde hem ilac ile tedavi hemde online görüşmeler ile tedavi sürecimi yönettik. Stres üzüntü yaşadığım zamanlarda gecmeyen istifralarım oluyor benim yemek dahi yiyemiyorum en büyük şikayetim buydu ilacla ve seanslarımızda konuşarak rahatladıkça geçti . Çok büyük bir sıkıntım olmadığı sürece seanslarımı aksatmadım her derdimle ilgilendi yardımcı oldu halada oluyor sayesinde yanlışlarımı gördüm ve doğru kararlara yönelmeye başladım eksik yönlerinizi ve sizi kesinlikle tanıyor ve hiç unutmuyor en çok sevdiğim özelliği aile gibi oluyorsunuz kaç yıl önceki seansımızda konuşmamızda gecenleri bile kendisi söylüyor böyleydi böyle oldu diye çok iyi takip ediyor gözlemliyor. Orhan beyi yıllar öncesinde tavsiye üzerine tanıdım o günden itibaren de asla vazgecemediğim bir hekimdir. İlacını al yut iyileşirsin düşüncesi yok en sevdiğim bir özelliği daha bu konuşarak özel hayatımı, işimi, sağlığımı her şeye o yol gösterdi ben doğruları görerek ilerledim. Artık ilacsız tedaviye başladık istifralarım geçti iyi ki var iyi ki tanımışım
f....h
Düşüncelerde bozukluk karmaşa, ses ve konuşma duyma gibi şikayetlerden ilaç tedavisiyle olumlu yönde ilerleme kaydediyorum. Kısa sürede tedavinin başında normalleşme başladı doktorun teşhisini olumlu buluyorum.
se...u
gerçekten Orhan Bey çok farklıdır. bütün terapi süresince kendinizi güvende ve rahat hissedersiniz. kendi değerinizi görmeniz noktasında çok yardımcı olur. ilaçla tedavinin yanı sıra psikoterapi ile beraber kalıcı sonuçlar alacağınız bir doktordur. kendisiyle yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum ve hayata,kendime bakış açımı değiştirdi. kesinlikle bir psikiyatrdan çok daha fazlası herkese tavsiye ederim.
Orhan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Çelik, Psikiyatri. Size Orhan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi, Benton Görsel Bellek Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Varoluşçu Psikoterapi, Draw A Person, Cattell 3a Zeka Testi, Dinamik Psikoterapiler, Hipnoterapi, Louisa Duss.
Orhan Çelik adresi nerede?Orhan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Haseki Sultan Mahallesi Dr. Adnan Adıvar Caddesi No:20/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Çelik hangi dilleri konuşuyor?Orhan Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Orhan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Orhan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler