ra....
Orhan Beyle 2019 mayıs ayında meme ca rahatsızlığı ile tanıştım.Bu süreçte epeyce doktor deneyimim oldu bir çok görüş aldım.En sonunda Orhan Beyle yola devam etmem gerektiğinj hissettim.Rabbime hep iyi bir doktorla karşılaştırsın diye dua ederdim.Ve evet o doktor Orhan Demircandı.Konuya çok hakim hiç bir doktorun yapmadığını yaptı ve mr ile pet cdlerimi kendi bizzat inceledi.Hastanesinde yaptırdığım ultrasonada bizzat katıldı ve radyolog ile bilgi alışverisinde bulundu kendimi çok güvenerek önce Allaha sonra Orhan Beye emanet ettim.Ne zaman mesaj göndersem anında cevapladı ve beni hiç soru işareti ile bırakmadı.Beyefendiligi nazikliği konusuna değinmeme bile gerek yok.Kurumda kime ondan bahsetseniz adını duydukları anda yüzlerinde kocaman bir tebessüm oluşuyor.Şu anda bende kocaman bir gülümseme ile yazıyorum.Rabbim ona sağlıkli uzun ömürler versin inşallah.
a...
İnsanlığı ve tecrübesi ile sonsuz güven veren bir hekim. Geçirmiş olduğum meme ca ameliyatı sonucu yaram biraz geç iyileşti, bunun için elinden geleni büyük bir sabırla yaptı. Kesinlikle tavsiye ediyorum, sadece güvenin gereken her şeyi yapıyor, bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz.
ab...i
Annemin 2013 nisan ayın meme ca ameliyatını yaptı.endokrin cerrahi ve meme cerrahi üzerine çukurova bölgesinde degerlendirilmesi gereken bir doktordur.doktor ile ilgili olarak 0535 7111181 doktor geçirdiğimiz süreç hakkında numaramı arayıp deteylı bilgiverebilirim.ülkemizde kanser hastaları hangi sırayla işlem yapmaları gerektiğini bilmiyor.pratisyen hekimler dahil.
Orhan Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Demircan, Genel Cerrahi.
Orhan Demircan adresi nerede?Orhan Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Demircan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Demircan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Demircan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Orhan Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar