si...t
Yıllardır oğluma kortizon kullandık bazı hekimlerimizin tavsiyesi üzerine ama hiç fayda görmedik. Orhan Bey ise tek ilacın zaman olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi ve öyle de oldu...
aç...i
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İLGİLİ DOKTOR.HER HASTA İLE YAKINDAN İLGİLENEN, TEBESSÜMÜNÜ EKSİK ETMEYEN ÇOK BECERİKLİ BİR HEKİM. HİÇBİR YERDE DOĞRU TANI ALAMAYAN HASTALIĞIM İÇİN ŞİFA BULDUM. İYİ Kİ SİZE RASTLADIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
ay...e
çok ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum.teşekkürler orhan bey
Orhan Demirer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Demirer, Dermatoloji.
Orhan Demirer adresi nerede?Orhan Demirer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Bahar Apartmanı No:61 Daire:3 Kat:1 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Demirer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Demirer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Demirer hangi dilleri konuşuyor?Orhan Demirer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Orhan Demirer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Demirer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Demirer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Demirer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Orhan Demirer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar